Kezdőoldal Ágak Újabb Reg-Enor Est volt Szabó Sigfriddel a Felvidéken, a fogyiversennyel párhuzamosan

Újabb Reg-Enor Est volt Szabó Sigfriddel a Felvidéken, a fogyiversennyel párhuzamosan

Szervezők és főszereplők: Kis Gergely, Vangel Mónika, Szabó Sigfrid, Simonics Éva, Pálfi Katika

Előbb terveztek, majd szerveztek. Simonics Éva és csapata kiváló hálózatvezetője, Vangel Mónika egy újabb sikeres Reg-Enor Estet valósítottak meg a felvidéki Nagymegyeren október 3-án. A Beta-ág szlovákiai hálózatának tagjai úgy látják: érdeklődés és igény mindig van a jó és hasznos dolgokra, amit bizonyít, hogy csaknem 80 érdeklődő jött el a rendezvényre. A bizalom másik jele, hogy hónapja tart a Kis-Pálfi csapatban a Nagy Őszi Fogyiverseny, ahova 70 fogyni vágyó benevezett. A csapat Ezüst HV-ja megosztja a részleteket is.ű

Hivatalos mondatok, saját élményekkel
A házigazda Vangel Mónika volt, aki nagyon ügyes és sikeres hálózatépítő, öröm vele dolgozni. Mónika a cég bemutatását saját történetével és élményeivel egészítette ki.

Bolt- és patikacsere
Jómagam a termékpalettát mutattam be, elmeséltem, hogy hogyan cseréltem boltot és patikát. Mert a Biocomban ez is egy nagyon jó program, miközben pénzt is spórolunk. Sőt, nem is keveset!

Hasznos tanácsok Szabó Sigfridtől
Miután páran megosztották a Reg-Enor tapasztalataikat, az est főszereplője, a Géniusz-díjas természetgyógyász, Szabó Sigfrid előadása következett. Humorosan bemutatta a kúra menetét, hasznos tanácsokkal látott el mindenkit. A vendégek itták a szavait, mert sokak életében hozott már változást.

A Reg-Enor feltalálója munkában

Vidám főszervezők

Segédanyagok

Simonics Évánál jó helyen van a mikrofon


A kúra kiszínezve
Nem tudom, ki hogy van vele, én már nagyon sokszor hallottam Sigfridet, de még kétszer ugyanazt nem mondta! Persze az alap ugyanaz, de úgy ki tudja színezni, hogy észrevétlenül telt el az idő! Hálásak vagyunk a feltalálónak, hogy idejét és energiáját nem kímélve eljött hozzánk.

Mire jó a tiszta víz…?
Az este folyamán lehetett kóstolni egészséges limonádét és tiszta vizet is. Ha tiszta vizet iszol, tiszták a gondolataid is – hallottatok már ilyet?

Aranyos jelenlét
Köszönet Vangel Mónikának a kitűnő szervezőmunkáért és az egész csapatnak a segítségért és az együttműködésért! Jólesett számunkra, hogy a felvidéki águnk arany vezetői, szponzoraink Pálfi Katika és Kis Gergely is támogattak minket a jelenlétükkel.

Idézet, útravalóul
,,Minél több szeretet és jóság sugárzik belőled, annál több áramlik rád vissza.”
Sigmund Freud

Ezeket olvastad már?