Kezdőoldal Ágak Hogyan nyertem meg a versenyt?

Hogyan nyertem meg a versenyt?


A válasz nagyon egyszerű. Volt ebben az évben egy hónap az augusztus, amikor viszonylag sok időm volt, arra hogy az ÖKONET – tel intenzíven foglalkozzak. A fejembe vettem, hogy megnyerem a versenyt, mert a nyeremény éppen elég egy vízszűrő megvásárlására, amire nekünk is szükségünk van.
Hosszú évek óta vannak kisebb és nagyom álmaim. Az Ökonetes munkatársaimtól, vezetőimtől megtanultam, hogy ezeket az álmokat konkrét célként jelen időben és pontos dátummal meg kell fogalmazni, le kell írni. Napi szinten érdemes átolvasni, elképzelni…
Az Ökonet Európa Kft. Segít nekem abban, hogy valóra váltsam álmaimat, céljaimat, mivel egy csodálatos eszközt ad a kezembe. Az Ökonetes életstílussal, filozófiájával nagyon sokan tudnak azonosulni. A termékek mindenkinek segíthetnek abban, hogy egészségesebben éljünk, védjük a környezetünket és még pénzt is megtakaríthassunk.
2010. december hónapjában csatlakoztam az Ökonethez. Néhány kivételtől eltekintve, amikor dolgoztam, részt veszek a képzéseken. Sokat tanultam, az MLM rendszerek megfelelő működtetéséről.
Legkedvesebb munkatársam, Pintér – Pámer Krisztina, aki a hálózatvezetőm is nagyon alapos munkát végez. Sokat köszönhetek neki. A napi szinten elvégzendő feladatok betanítása mellett a Célok konkrét megfogalmazása, névlista készítése és bővítése, meghívás, infók szervezése és lebonyolítása, visszakeresés, új munkatárs elindítása, képzések és önképzés hanganyagokkal, könyvekkel folyamatosan erősítette önbizalmamat is, ami az egyik gyenge pontom volt. Kriszta nélkül szinte biztos, hogy nem tudtam volna augusztusra elérni ezt az eredményt.
Augusztusban sikerült azt az ideális állapotot elérnem, amiről olyan sokat hallunk a képzésen. „Cselekedj napi szinten. Foglalkozz minden nap egy kicsit az Ökonettel.” Megfelelő időgazdálkodással heti 2-3-4 házi infót terveztem. Ebből volt olyan is, ami elmaradt, de így is heti szinten 7-11 ember kapott információt tőlem az Ökonetről. Sokat segített a vízszűrő akció is. Röviden, így történt. Biztos vagyok benne, hogy erre a teljesítményre mindenki képes. A legfontosabb, hogy legyenek meg a pontos célok, cselekedjünk napi szinten a tanultak szerint és jönni fog az eredmény.
Kratofil Zita

Ezeket olvastad már?