Kezdőoldal Ágak Napsütés a zord időben, avagy Reg-Enor előadás Baján egy 20 ezer pontos szervezővel, „házikonyhával”

Napsütés a zord időben, avagy Reg-Enor előadás Baján egy 20 ezer pontos szervezővel, „házikonyhával”

nov_12

A főszervező, most már 20 ezer pontos csapatot vezető HV, Gruicsné Sümegi Éva

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a bajaiakat, szakadt az eső egész nap, mintha dézsából öntötték volna, mégis megtiszteltek bennünket Jánoshalmáról, Mélykútról, Szigetvárról, Szegedről, Érdről, Csátaljáról, Bátmonostorról, de a Vajdaságból is, nem volt akadály a havas eső – írja utólag is lelkesen a főszervező, Gruicsné Sümegi Éva. A Vass-ág (ezen belül Pintér Pámer Krisztina csapatának) hálózatvezetője már gyakorlott a Reg-Enor fogyasztásában és a rendezvények szervezésében. Most már a visszatekintő elkészítésében is profi szintre jutott: érdemes elolvasni a sorait, mert példaértékű rendezvényt vezényelt le november 12-én Baján!

Kóstolás, mestermunkákból
Pedig a résztvevők előre nem is tudhatták, hogy az előadás végén meglepetést tartogatunk számukra, a Pé-Ró Konyha mesterszakács tulajdonosa, Kovács Péter jóvoltából regenoros ételek kóstolója várta az előadás résztvevőit.

Már működik a bajai „Reg-Enor konyha”!
A tesztelést a leghozzáértőbbre, a feltaláló Szabó Sigfridre bíztuk, aki nagy-nagy megelégedettséggel nyugtázta, Baján is sikerült végre olyan konyhát találni, amely a szabályoknak mindenben megfelelő – és természetesen nagyon finom – készétellel támogatja meg az egyre nagyobb számban regenorozó bajaiakat. Ott helyben jelezték már jó páran, hogy meg fogják rendelni a várva várt menüt.

Kérdések és tapasztalatok
Szabó Sigfrid, a Reg-Enor atyja harmadik alkalommal tartott nálunk előadást. Harmadszorra is nagy népszerűségnek örvendett a feltaláló, egy szabad perce nem volt előadás előtt és után sem, záporoztak a kérdések az érdeklődőktől! Akik pedig ismerték és használták a találmányát, nem győzték sorolni a sok jó tapasztalatot. Fél szemmel figyeltem őt, egy-egy élménybeszámolót olyan figyelemmel hallgatott, mintha az elsőt hallgatná! Nagy tiszteletem felé, amiért ennyire hitelesen és ekkora szeretettel áll ki a Reg-Enor mellett, munkánkat ezzel nagyban megkönnyítve. Ezúton is köszönöm neki, hogy ránk szánta ezt a napot!

Szabó Sigfrid: azért a mennyiség is lényeges…
Előadásában részletesen kitért arra a témára, hogy a kúra alatt igenis figyelnünk kell az elfogyasztott mennyiségekre is, nem csak arra, hogy nulla toleranciával kell betartani a szabályokat. Friss példával illusztrálta, ha valaki a többszörösét fogyasztja el a felhasznált kalóriáknak, akkor bizony hiába várja a kellemes mellékhatást, a fogyást. Kiegészítő termékeket is ajánlott a kúra mellé, elsősorban a Digest Complexet.

A disznóvágásos időszak nekünk dolgozik!
Mosolyogva jegyezte meg – hiszen szerencsére felénk még sok helyen tartanak állatokat – hogy nemsokára itt van az ideális időszak a regenorozáshoz, a disznóölések ideje, és aki még nem vágott bele, most nagyon jókor kezdheti a kúrát, jó étvágyat kívánva a regenoros disznóságokhoz. J Szokásához híven végigvette azokat a pontokat, amelyeket minden előadásában fontosnak tart ismertetni, nem lehet elégszer elmondani. Hiába hallgattam sokadszor az előadását, mindig tud új információval szolgálni!

Pintér Pámer Krisztina a Biocom teljességéről, sikerrel
Pintér Pámer Krisztina Ezüst Hálózatvezető, egyben a mentorom ezúttal is nagy szakértelemmel ismertette a BIOCOM Életmódprogramot, egy-egy területet részletesen is kiemelve. A 10 (+3) TOP termékről bővebben esett szó, hiszen a nézők legalább fele még nem is találkozott ezekkel a termékekkel. Eljutott az üzenet, már előadás után voltak többen, akik érdeklődtek néhány termék iránt! Meginterjúvolt néhány már Reg-Enort ismerő és sikerrel kipróbált résztvevőt, akik természetesen fogyásról számoltak be.

20 ezer pontos lettem a csapattal!
Elérzékenyülve köszönöm a kedves köszöntést és a csodálatos orchideát, amelyet abból az alkalomból kaptam – nagy meglepetésemre a „hazai pályán” – hogy a felvidéki, erdélyi és magyarországi csapatommal elértem és meghaladtam a 20 ezer pontot. Köszönet és hála párjának is, Pintér Istvánnak, a sok segítségért!

Ferencz Ildikónak a fogyás után életfeladata lett a Biocom
Ferencz Ildikó, ötös szintű bajai munkatársam mesélt arról első, remekbe szabott eladásában, milyen kacskaringós és rossz fogyókúrákkal kikövezett úton talált rá a Reg-Enorra, mikor látta meg benne a lehetőséget, hogy nem csak egy fogyasztószer, hanem sokkal több annál. Mutatott nekünk tapasztalt és sikeres regenozókat közel mázsányi összesen leadott kilóval és beszélt arról is: neki mit jelent ma már a Biocom? Hiszen beépült az életébe és tudatosult benne, hogy mostantól ez lesz az életfeladata és ezért mindent meg is fog tenni. Nincsenek kétségeim, hogy Ildikót nemsokára a hálózatvezetőim között köszönthetem! Sok sikert neki!

Folytatás tavasszal
Nagy lendületet és feltöltődést adott ez a mostani előadás is, a visszajelzések szerint a résztvevőknek is, és nekem is, még vége sem volt, már a következőre gondoltam. Tavasszal újra találkozunk Baján! Már most tudom, mi (és ki) lesz a meglepetés.

nov_12_1

A feltaláló, Szabó Sigfrid ezúttal is közönségsikert aratott

Pintér Pámer Krisztina éppen interjút készít egy regenorozóval

Pintér Pámer Krisztina éppen interjút készít egy regenorozóval

Személyre szabott tanácsadás szünetben

Személyre szabott tanácsadás szünetben

A bajai Pé-Ró Konyha regenoros tesztje az alkotóval és a közönséggel

A bajai Pé-Ró Konyha regenoros tesztje az alkotóval és a közönséggel

Az orchidea a köszönet és gratuláció jelképe: Pintér Pámer Kriszta ismerte el hálózatvezetője, a most már 20 ezer pontos Gruicsné Sümegi Éva munkáját

Az orchidea a köszönet és gratuláció jelképe: Pintér Pámer Kriszta ismerte el hálózatvezetője, a most már 20 ezer pontos Gruicsné Sümegi Éva munkáját

Ferencz Ildikónak életformája lett a Biocom

Ferencz Ildikónak életformája lett a Biocom

A bajaiak mostantól jó kezekben vannak, nem lehet akadály számukra a regenoros étrend. Kovács Péter mesterszakács éppen a feltalálót kínálja.

A bajaiak mostantól jó kezekben vannak, nem lehet akadály számukra a regenoros étrend. Kovács Péter mesterszakács éppen a feltalálót kínálja.

Szabó Sigfrid és Ferencz Ildikó

Szabó Sigfrid és Ferencz Ildikó

Baján a patinás környezet is méltó egy Reg-Enor Esthez

Baján a patinás környezet is méltó egy Reg-Enor Esthez

Ezeket olvastad már?