Kezdőoldal Ágak Vezetők a fókuszban – a Vass házaspár a szaksajtóban

Vezetők a fókuszban – a Vass házaspár a szaksajtóban


Újra vezetők szerepelnek a profiMLM magazin legfrissebb számában! Ezúttal Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár osztja meg gondolatait az olvasókkal az üzleti magazin 2012. július-augusztusi számában.

Használd, mutasd, tanítsd! Ez az elv nem csupán hírből lehet ismerős azoknak, akik az általuk szervezett képzésekre járnak, akár Budapesten, akár Erdélyben. Az mlm-ben komoly sikereket elérő házaspár méltán kerülhetett az országos kiadvány látókörébe, hiszen igazi példák hosszú évek óta. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a velük készült cikket.

Egyben újra köszönjük az újság szerkesztőségének, hogy mindezt ezúttal is lehetővé teszi. Mellesleg érdemes minden tagnak böngészni a lapot, mert csupa olyan témát, ötletet talál benne, ami hozzájárulhat hálózati sikereinek eléréséhez. A hazai üzleti élet meghatározó személyiségei, a személyiségfejlesztés népszerű gondolkodói adnak tanácsot, példát az újság hasábjain. Köztük most Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár, aki azt is elmondják, mi az a két nagyon fontos dolog, ami a sikerhez kell…

Bővebb tartalmakért csak egy kattintás a következőre: www.profimlm.com.

További sok sikert kívánunk nekik az életépítő utazásuk során!

A linkre kattintva elolvasható az egész cikk.

Cikk olvasása 32 oldalon: kattintson ide!
A file mérete nagy (14MB) pár percig is eltarthat a letöltése!

Ezeket olvastad már?