Kezdőoldal Ágak Tudatos építkezés, bővülő jövedelem – Szegedi Zsuzsanna ágverseny-győztes

Tudatos építkezés, bővülő jövedelem – Szegedi Zsuzsanna ágverseny-győztes

Szegedi Zsuzsanna már tíz évvel ezelőtt is tudatos volt saját és családja egészségét illetően. Az üzletépítői karrierje azonban igazából csak az idén indult be. Ne csodálkozzunk: egy négy gyermekes családanyának egyébként is van mit csinálnia… Ám mivel most komoly döntést hozott, látványosak az eredményei is a szűkre szabott mozgástere ellenére. Segítője, a Vass-ág egyik erőssége, Pintér Pámer Krisztina (akinek nem győz eléggé hálás lenni) elégedetten nyugtázhatta a tényt, hogy szponzoráltjának jövedelme egy hónap alatt tízszeresére nőtt, a marketing terv bővítésének is köszönhetően. S ha még hozzátesszük, hogy az októberi ágversenyt is megnyerte ezzel a lendülettel, a boríték még vastagabb. És ez még csak az (újra)indulás volt…

Egészségtudatos szemlélet
2004 az első regisztráció időpontja, az egészségtudatosság jegyében, amit 2009-ben kellett felfrissítenie, hiszen ekkor került a három kicsi közösségbe. Mivel ő alapvetően gyógyszerellenes, s az alternatív gyógyászat híve, fontosnak tartotta a természetes megoldásokat. Ráadásul a bankban végzett munkája helyett egy jóval kötetlenebbet szeretett volna a gyermeklétszám miatt. Akkor ez még nehezen volt mellékesként beilleszthető az életébe a kisebb gyermekek kora miatt, ám később az élet sietett „segítségére”. Amit persze akkor, 2012 őszén nem így élt meg…

Gondolkodás formálása folyamatosan
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra felmondtak neki első munkahelyén, 27 év után… Nem volt kérdés az irány, már csak az életét kellett átszervezni. A külső szemlélő számára úgy tűnik: korábban is tudatosan készült a váltásra, hiszen évek óta megcsinálja a saját 200 pontját, és rendszeres résztvevője a képzéseknek is. Így igazi hálózatépítés nélkül is magas karrierszinteket ért el, ám a munka most minőségivé vált.

Győzelem otthon
Igaz, ehhez le kellett küzdeni nem kevés családi ellenkezést is… A férje ellenállását a szponzor segítségével sikerült enyhíteni. A Siker és Karrier Nap után tudniillik leültek közösen, s Pintér Pámer Kriszta bebizonyította papíron, hogy óriási a lehetőség a Biocom révén, amit a marketing terv bővítése még tovább fokoz. (Íme a biztatás élete párjától: „hát akkor vágjál bele, csináld”!) Nem volt más hátra, mint ezt tettekre váltani.

Igenek és nemek
Névlistája volt, így elkezdte a jelölteket hívogatni. S mire jó a képzés, akkor is, ha az ember csak „felkészülési” időszakát éli? Ott hallotta egyszer, hogy csak az kap nemet, aki dolgozik. Ez ad(ott) neki erőt az elutasítások elviselésében. Egyébként konkrétan októberben nem sok ilyenben volt része. Szorosan együttműködött vele a szponzora, így tíz infóból hétnél sikerrel jártak.

Tudatos építkezés
Ráadásul Kriszta tudatos tanácsára (amit ő pedig Lőrincz János arany hálózatigazgató, a Biocom legnagyobb ágának vezetője korábbi elemzéséből ismert), mélységi építkezést választottak. Így a hét regisztrált egymás alá került a struktúrában, ezáltal, a marketing terv bővítésének hála, már majd mindannyian ötszámjegyű jövedelemhez jutottak az első hónapban – az egyéb bevételek mellett! Így az elégedettség széleskörű, ezzel együtt pedig az aktivizálódni vágyók köre is. (Fontos jelzés: javarészüknek november közepére is megvolt már a 200 pontja…) A csatlakozott hálózatépítőknek ugyanis csak felfelé kellett mutogatni: itt egy ember, aki megcsinálta! Ráadásul azt sem kellett bizonygatni, hogy kerülhet-e pénz akár az első hónap végén az indulók zsebébe… A regisztrációs költségek gyakorlatilag eltűntek!

Jó tapasztalatok minden téren
Zsuzsának nem csupán az üzlet, hanem a termékek szintjén is vannak már jó tapasztalatai. Különösen melegen beszél az algáról. Az Immun Supreme szedése ugyanis több kellemes meglepetést okozott számára. Először óvatosan, napi egy szemmel kezdte, majd hárommal folytatta, végül szponzori tanácsra háromszor három lett belőle. Néhány hét múlva azt vette észre, hogy lógnak rajta a nadrágok… Azon túl kevésbé kívánta az egyik „fő ellenséget”, az édességet. S egyáltalán: jól érezte magát a bőrében, többet bírt, mint korábban.

Tervek az úton, az útra
Így aztán most már többet bír elképzelni is. Nagyobb autó a nagy családnak, közös utazások… Addig is: ő már most is jó úton jár. S a lényeg: mellette a férje is egyre inkább hisz benne… További sok sikert!

Ezeket olvastad már?