Kezdőoldal Ágak 20 év távlatából is jó érzések kerítik hatalmába Nyilas Zoltánt, mikor a Biocom szemléletéről és módszereiről beszél a Vass-ágon

20 év távlatából is jó érzések kerítik hatalmába Nyilas Zoltánt, mikor a Biocom szemléletéről és módszereiről beszél a Vass-ágon

A Nyilas Zoltán kezében látható újság is arra emlékeztet: hosszú ideje hűségesen használja és ajánlja a hálózat készítményeit

Egy személyes évforduló kapcsán írt levelet Nyilas Zoltán, amiben igazán hálás szívvel szeretne köszönetet mondani. Hogy miért? Mert megfogalmazása szerint az elmúlt 20 (!) évben bizonyos dologban közösen is tevékenykedtünk. Mármint mi, mindannyian, akiknek az Ökonet-Biocom hálózathoz közünk volt és van. Zoltán esetében – aki a Vass-ág hálózatvezetője – érdemes figyelni az évek számára. Mert ugyan nem ez lett a fő tevékenysége (hivatásos katonatisztként regisztrált annak idején), ám kitűnő példa arra, hogy építhetjük be a mindennapjainkba ezt az üzletet, valóban segítő szándékkal. Zoltán a hálózathoz is hűséges maradt ennyi éven át, s nem túlzás: ez is igazi érték, és jó iránytű lehet bárki számára, aki a gyorsan változó világban biztos pontot keres. A Biocom és magyarországi partnercége, az Ökonet-Európa Kft. láthatóan az! Nem véletlenül becsülte meg a jubileum kapcsán az ágvezető házaspár, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna egy emléktárggyal is munkáját.

Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna ágvezetők ezzel a jelképes emléktárggyal is szeretnék kifejezni megbecsülésüket. Egyben gratulálnak Zoltánnak és jó egészséget kívánnak neki!

Máig érvényes szemléletmód
2002. február 6-án, még hivatásos katonatisztként “beregisztráltam” egy másik szervezetbe is, és épp ma 20 éve az Ökonet “katonája” is lettem (aztán innen sehová máshova nem). Mivel tényleg alapos okom volt, hogy kivegyem a részemet a sorsom kedvezőbbé tételében, nagyon szívemre hatottak azon dolgok, amiről először Vass Oszitól hallottam egy háziinfón, majd Ferenczy Lászlótól egyre többször, akár baráti beszélgetéseken, akár szervezett előadásokon. Ez pedig főleg arról szólt, hogy sokkal többet tehetünk a sorsunk alakításáért, beleértve az egészségünket is. Egyben bemutattak egy olyan szemléletmódot, amely mára nemhogy elavult volna, de még talán soha nem volt ennyire aktuális!

A képen Nyilas Márta egy korabeli, Ökonetes relikviával. Zoltánnak tágabb környezete mellett a családja is a termékek elkötelezettjévé vált.

Komolyan vettük a tanulást és az ismeretek átadását
Nagyon belelkesültem, és egyre több embernek szerettem volna átadni ezeket, rokonoknak, barátoknak, kedves ismerösőknek, mindenkinek, aki jó szívvel fogadja őket. Szervezetté és tudatossá tettük mindezt. Klubot is szerveztünk, amit több mint 10 évig működtettünk a fehérvári Tiszti Klubban. Valóban komolyan vettük a lelki és testi egészségünkért való tanulást, az alkalmazott módszerek, eszközök és az eredmények bemutatását.

Köszönet a segítőknek
Nagyon sokat segített dr. Kleisz Gyöngyi is nekünk, hiszen előadásaival, tanácsadásaival, orvosi konzultációival, ajánlásaival komoly szakmai támogatást kaptunk tőle.Több nevet is sorolnom kéne még, szerencsére van bőven, így jelképesen említek néhányat:

Hálás szívvel gondolok rájuk, és külön köszönet nekik!

Többen továbbgondolták
Komolyan vettük a dolgainkat, és egyre többen kaptak kedvet arra, hogy célokat tűzzenek ki, programokat indítsanak, módszereket kipróbáljanak. Sőt, még arra is, hogy az ismereteiket természetgyógyász tanfolyamokon bővítsék, és valamilyen szakmai háttérrel is megerősítve adják tovább, aki erre igényt tart.

Napi szintű feladat, használható tudással
20 év alatt nagyot fordult a világ, és ma ott tartunk, hogy napi szintű feladattá vált az egészség aktív támogatása, az immunrendszer támogatásával kapcsolatos módszerek, eszközök alkalmazása. Tényleg jó érzés, hogy aki korábban is velünk tartott, vagy mostanság társul velünk, használható tudást és működő technikát kapott, kaphat, és jóval bártabban, magabiztosabban és akár boldogabban élheti a napi életét.

Picit jobb lett a világ…?
A lehetőségünk nem merülhet ki csak abban, hogy az amúgy is túlterhelt orvosokra és gyógyítokra hárítsuk a felelősséget, csakis intézményektől várjunk segítséget. Sok-sok ajtó kinyílhat nekünk, hogy valóban kivegyük részüket a sorsunk alakításában is. Remélem, ezen lehetőség ajánlásával, bemutatásával mi is hozzá tudtunk járulni, hogy picit jobb legyen a világ. Így ezúton is megköszönöm mindenkinek azt, hogy ebben eddig együtt dolgozhattunk, egy úton járhattunk.

Most is jó és hasznos
Azt hiszem, nem volt rossz ötlet annak idején bekapcsolódni az Ökonetbe, és az ismerőseink, meg a rendszer révén több száz emberhez eljuttatni azt, amit most is jónak és hasznosnak vélek. Amit sokszor egymást figyelve tanultunk, és ami tényleg arról szól, hogy a mérce mi magunk vagyunk, és naná, hogy jót szeretnénk, jobbat magunknak és másoknak is, mert a lelkünk is ott van, és a rendszerből is az tükröződik vissza.

Jó érzések, 20 év távlatából is
Köszönöm a lehetőséget a sorsnak, hogy ezt a levelet megírhattam. Köszönöm, hogy elolvastad, és valami jót magadra nézve is találtál benne. Higgyétek el, tényleg jó dolog, hogy 20 év távlatából is nehezen megfogalmazható, de igazán jó érzések jönnek elő, főleg akkor, ha látom, hogy egyre többen vannak, akikkel “egy cipőben” járhatunk.

A legfőbb támasz(ok)
Nagyon szépen köszönöm azt a sok igazi segítséget, amit kaptam az évek során a családomtól, társaimtól és a szponzoraimtól is, különösen Vass Oszkártól. Ferenczy Lászlóra több ezren tekintünk sorsfordítóként, ő megtanított valamire: ne csak másokra hagyatkozz, és másoktól remélj segítséget, hanem a legfőbb támaszod az életedben te magad legyél! A céljaink, bátorságunk, az okosságunk, az életszemléletünk, a módszereink, az eszközeink. Társaink is nagyon fontosak, de a feltétel, hogy legyen miben és mivel társulni.
Jó egészséget és boldog életet!

Ezeket olvastad már?