Kezdőoldal Ágak Tudást, hitet és energiát adott a Start-Kommunikációs tréning a Szabó-Gyarmati csapat tagjainak

Tudást, hitet és energiát adott a Start-Kommunikációs tréning a Szabó-Gyarmati csapat tagjainak


Hogy szólítod meg a jövőd csapatát? Ez volt az alapkérdés a Szabó-Gyarmati csapat vecsési képzésén, ahol hatalmas, pozitívabbnál pozitívabb energiák szabadultak fel. Nem egy átlagosnak mondható Startrendezvény volt a július 24-i, hiszen a fókuszban a kommunikáció állt, ezen belül is az online világ, egyediség, tapasztalatcsere és az ezen a téren elért fejlődés. A részletek Szik Rolandtól érkeznek.

Szívből jövő szavak
A napot házigazdaként Poór-Laki Klaudia vezette, nagyon profi módon. Csak egy mondata a sok közül: „Nincs minden leírva, ami a szívemből jön, azt adom ma nektek!” Bemutatta Szabó Mátét és Szabóné Gyarmati Tímeát, Gyémánt Hálózatvezetőket és a vendégelőadót, aki nem más volt, mint Csordás Anikó, Gyémánt Hálózatvezető, a Csordás-ág vezetője. Volt kinek bemutatni őket!

Új érdeklődőkkel tele a terem
Klaudia a nap technikai részét elmondta, majd kérte, hogy álljanak fel az újak, akik most vannak először képzésen. A terem harmada, közel a fele felállt. Ez fantasztikus látvány, felemelő érzés tudni-látni, mennyi embert érint meg pozitívan a Biocom életérzés. Nem mellesleg szólva arról, hogy ez a létszám több vezető által meghívott emberekből áll, itt reflektálnék a tudástovábbítás működésére…

Arany HV a kommunikációról
A Szabó-Gyarmati csapatot kicsit több, mint három éve erősítő, valamint a legnagyobb csapattal rendelkező Várszeginé Pálfy Marianna, Arany HV következett, aki a kommunikációról tartott előadást, saját életmód programjával egybekötve. Előadása alatt a résztvevők áhítattal figyeltek, jegyzeteltek, szinte érezni lehetett a levegőben, Mariannból áradó energiát!

Váloztatni akart – és változtatott is
A vendégelőadó, Csordás Anikó – akinek hat éve, kicsit rögösen indult az útja, azóta 110 ezer pontja és csapatszemlélete emeli a legjobbak közé –, kiemelte: „A legjobb helyen vagytok, én is itt ültem újként.” Ezt a blokkot mindenki izgatottan várta, hisz nem mindennapi előadás váratott magára. Életútját bemutatva mondta el, miért döntött a Biocom mellett. Heti hat napot dolgozott két állásban, célja volt, hogy ezt kiváltsa, legyen szabad ideje. „Változtatni akartam” – változtatott is. Idejét átcsoportosítva, lendületes fejlődésről tett tanúbizonyságot, amit szívből mesélt el a rendezvény résztvevőinek. Előadását nevetés és könnyek egyaránt kísérték. „Igazi” szabadságot kívánva búcsúzott.

Kapcsolatmélyítés
A nap második fele a kommunikáció sokféleségéről szólt. Többen mondták el saját tapasztalataikat, miként változtak eredményeik a különböző élethelyzetek változásával.

„Sem negatív, sem pozitív véleményem, tudásom nem volt az MLM-el kapcsolatban”

– mondta Dénesné Szak Andrea, „MLM-szűz. Andi részletesen vázolta, hogy az idő múlásával mit gondolunk az MLM rendszerről, azon belül a Biocom rendszerről, rávilágítva az új élet- és társadalomhelyzet adta változásokra, lehetőségekre. A kapcsolatteremtést, kapcsolatmélyítést egy mobiltelefonon keresztül elérhető „játékkal” mutatta be, a jelenlévők részvételével.

Magát is átlépte
„Antitechnikusként kezdtem a csoportkészítést és a munkám a Biocomban” – tette hozzá Dénes Károly. Andi férje elmondta, miként indul a fejlődés irányába számítástechnikai tudás nélkül, átlépve saját magát a célja érdekében.

Saját videók

Hámné Viki: „elmúlt egy év és utána…” A Facebookról az offline felé vette az irányt, jelentős eredményekkel. Az igazi változást a saját videó, és utána a saját videók gyártása hozta.

Szimpátiaépítés

Farkas-Schöffer Diána: „Csak egy döntés”. Másfajta beszélgetés hozta a fejlődést a csapatukba. Dia szerint a kúrázóról, a munkatárs-jelöltekről, magáról az emberről kell, hogy szóljon a beszélgetés. A szimpátiaépítés a csapatuk alapelvévé vált.

Fontos a biztonság

A csapat jó pár tagja által elmesélt sikertörténet után Klaudia végre bevezette, felépítette az utolsó etap előadóit, Szabóné Gyarmati Tímeát, és Szabó Mátét. Tímea kezdte beszédét, melyet mindenki nagyon várt már, tudván, mindig a lényeget kiragadva, azt felnagyítva, és határozottan átadva kommunikál. Beszélt arról, őt mi fogta meg a rendszerben (pénz) és arról is, hogy mindannyian kereső fázisban vagyunk, keressük az utunkat, lehetőségeinket. Átvezette ezt a kommunikáció mezejére, zárszavai a következőképp szóltak: „Akivel beszélgetsz, érezze melletted biztonságban magát!” Ez tükröződik a csapaton belül is, minden tag érzi a rendszer biztonságát.

A kapcsolatépítésből profitálunk
„Nem tudok semmit, de van tapasztalatom és hitem!” – egészítette ki Szabó Máté, aki zárásként vette át a színpadot. Máté fejlődése vezetőként példaértékű. Előadásában a hálózatépítésre, vagyis a termékek mögötti lehetőségre hívta fel a közönség figyelmét. Máté szerint a kapcsolatépítésből profitálunk, ezért rávilágított arra, hogy vegyük észre a munkatársakat. Tanítva tanulunk, ezt bizonyítja a csapat fejlődése, a csapaton belüli vezetők tudása, és ennek veszteségmentes továbbadása. Előadása mindenkit magával ragadott, felvillanyozott. Általa a Biocom híre tényleg mindenhova eljuthat.


Elismerések, offline
Természetesen nem maradt el a szintlépők elismerése, és a végén a nap értékelése a közönség soraiból. Az offline képzés ereje mindig nagy hatással van a hallgatóságra, főleg ennyi személyes találkozás nélkülözése után.

Hit és energia
A hit megerősítése magunkban nagyon fontos, ha nem a legfontosabb. Számunkra ezt nyújtotta ez a rendezvény az elmaradhatatlan energiabomba mellett. Bátran és egyben büszkén is mondhatom, hogy ismét nagyot alakított a Szabó-Gyarmati csapat minden szervező munkatársa, hatalmas hála és gratuláció érte!

Ezeket olvastad már?