Kezdőoldal Ágak Startképzés csodás elismerésekkel a Csordás-ágon augusztusban

Startképzés csodás elismerésekkel a Csordás-ágon augusztusban

 
A rekkenő hőség enyhült augusztus 7.-re, azonban nem emiatt választotta a Csordás-ág csapata a győri Famulus Hotelt egy balatoni csobbanás helyett. Az egymással való találkozás öröme, a szintet lépő munkatársak örömében osztozás, az újak szemében csillanó izgatott kíváncsiság és persze a tudásvágy, a tanulni, fejlődni akarás jellemezte ismét a társaságot. A beszámolót Somogyi Tünde 5. szintű munkatárs írta.

A háziasszonyok a vendégekkel

Hangulatkép

Hálózatvezetők és Ezüst Hálózatvezetőik

A Biocomban szinte második családot is nyerünk

Díszszalagok az udvarhölgyeknek
A nap lebonyolítását harmadik alkalommal „nyerte meg” a Csiba csapat. Így Hoffer Krisztina és Csiba Annamária háziasszonyok köszöntötték az egybegyűlteket. A „tettetett bizonytalanságot” tapasztalva, Hidegföldi Zoltán magához ragadta a mikrofont és a nyári melegnek tulajdonítva mindezt, gondolta, felrázza a társaságot. Megidézve az Anna-bál és Balaton szépe választás hangulatát, szalagokat kapott elő és egyszemélyes zsűriként Hoffer Krisztina hálózatvezetőt bronz szalaggal illetett, majd az első udvarhölgynek járó ezüst szalagot Csiba Annamária Ezüst Hálózatvezető kapta. Ágvezetőnk, Csordás Anikó fel sem ocsúdott a történésekből, már a nyakában volt az arany szalag, mely nem illethet mást, mint a Csordás-ág Gyémánt Hálózatvezetőjét. Ő örömmel köszöntötte „udvartartását” és az udvarhölgyként debütáló páros talpraesetten fogott hozzá a nap lebonyolításához. Most sem feledkeztek meg névnapjukat ünneplő munkatársainkról, így Hoffer Krisztina és Tóthné Molnár Ibolya részesültek köszöntésben.

Hidegföldi Zoltán elemzése

Csordás Anikó Gyémánt HV

A Kutas Team

A nap előadói

A nap „királynői”

Névnaposok

Csiba Annamária életmódkereke

Csiba Annamária ezüstös ragyogása

Életmódprogram és cégbemutatás
A Biocom Életmódprogramot Csiba Annamária Ezüst Hálózatvezető személyes tapasztalataival szőtte át és tette vonzóvá saját példájával is. Cégünk bemutatását Megyesi-Tóth Líviától hallhattuk, aki 4 hónap alatt teljesítette a hálózatvezetői szintet, vagyis szó szerint üstökösként robbant be a Biocom világába és nem véletlenül tette le mellette a voksot.

A Csiba csapat és a Hoffer-Hidegföldi Team jelenlévő tagjai

Pivarcsi Krisztina és „végtelen elmélet”
Vendégelőadónk Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető volt. Előadását egy idézettel kezdte: „Nem tudod megváltoztatni, ami történt, amit tettél, vagy amit veled tettek. De dönthetsz, hogy most hogyan élsz.” (Edith Eve Ege) Kriszti előadásán szerintem pislogni is elfelejtettünk, annyira személyes és őszinte volt, hogy teljesen belefeledkeztünk a hallgatásába. Mikor ő már szabadkozott, hogy hamarosan befejezi, tudja, hogy lejárt az ideje, akkor mi sóvárogva néztük és igyekeztünk minél gyorsabban jegyzetelni és szivacsként szívni szavait, hátha többet tud átadni számunkra. Azt hiszem, sokan tudtunk azonosulni Kriszti valamikori énjével és bizakodva, megerősítve tekintünk a jövőbe az által, hogy példáján látjuk, mire is képes az ember, ha elfogadja, hogy minden igenje okkal történt. Ha hisz a „végtelen elméletben”, vagyis abban, hogyha valamit egyszer sikerre vitt, akkor azt akár végtelenszer is meg tudja tenni. Ha nem a hiányosságokra, hanem a pozitivitásokra koncentrálunk. Ha mindenben a lehetőséget, a fejlődést, nem pedig az akadályokat látjuk. Kudarcok mindenkit érnek, az idő mindenkinek telik – az azonban nem mindegy, hogy mit teszünk. Járjunk a siker útjára vezető ösvényen, a kudarcok erősebbé tegyenek – ne eltántorítsanak –, és akkor a nekünk szabott idő élhetőbb, gondtalanabb lesz számunkra.

Pivarcsi Krisztina Arany HV előadása

Hoffer Krisztina a pénzről beszélt


Kiváló megoldások a Biocomtól
Az életmódprogram kínálta üzleti lehetőséget Hoffer Krisztina hálózatvezető részletezte a hallgatóságnak. Kriszta kiemelte eme szegmens fontosságát és aktualitását a jelenlegi bizonytalan, folyamatosan változó gazdasági helyzetben. Cégünk kiváló megoldást kínál minden ember/család számára. Megtakarítást a háztartási költségekből, mely több szálon is megvalósulhat, illetve jövedelemkiegészítést/jövedelmet, ami anyagi biztonságot nyújthat.

Brunner Krisztiánné a szintlépésekről szólt

Felfelé a karrierlétrán
Brunner Krisztiánné Niki 4. szintű munkatárs azt ismertette, milyen feltételek szükségesek a 2-5. szint eléréséhez. Remélem, ő is mielőbb „kimaxolja” és a vezetői szintek döntögetésén fáradozik. Természetesen a jelenlevő szintlépő munkatársak elismerésben részesültek.

Életutak: Szabó Mária

Négy csodás életút
Életutak című fejezetünkben 4 csodás történetet hallhattunk. Szabó Mária 4. szintű munkatárs csendes, nyugodt történetmesélését Szalai Csilla Tünde 4. szintű munkatárs pörgése váltotta, aki lelkesedésével és határozottságával lepte meg a társaságot. Krosenczki Kinga hálózatvezető a nyári verseny nehézségeit és örömeit osztotta meg velünk. Majd végezetül Justin János Ezüst Hálózatvezető következett, aki büszkén patronálja Kingát és segíti saját tapasztalataival.

Életutak: Szalai Csilla

Justin János Ezüst HV meséli életútját

A Justin-Pálfy házaspár új vezetőjükkel

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV munkatársaival

Új vezetők: kitűzős és Ezüst HV is a csapatban
Hidegföldi Zoltán a vezetői szintekről és azok kínálta lehetőségekről beszélt nekünk. Ebben az etapban 3 rendkívüli hölgy vehette át az elismerő okleveleket és ajándékokat.

  • Megyesi-Tóth Lívia a Csiba csapat,
  • míg Korsenczki Kinga a Justin-Pálffy páros hálózatvezetője lett. Elszántságuk, tenni akarásuk meghozta gyümölcsét mind a nyári versenyben, mind a rendszerben.
  • Justin-János, párjának, Justin-Pálfy Eszternek tűzhette fel a Biocom arany kitűzőjét, mely nagy büszkeséggel és egyben meghatottsággal töltötte el mindkettejüket. Hihetetlen páros, akik együtt vezetik a csapatukat kéz a kézben, tempósan haladva előre, a kitűzött célok felé.
  • Csiba Annamária pedig Ezüst Hálózatvezető oklevelet és a mellé járó ajándékokat vehette át vezetőjétől, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőtől.

Gratulálok mindannyiótoknak az elért eredményekért és kívánom, hogy mielőbb lépjetek felfelé a siker lépcsőjén!

Megyesi-Tóth Lívia új HV-t ismeri el Csiba Annamária

Megyesi-Tóth Lívia cégbemutatója

Kitűző Jánostól Eszternek

Életutak: Korsenczki Kinga

Versenygyőztesek
A 2022-es nyári versenyt 2 fő is teljesítette a Csordás-ágon belül:

  • Krosenczki Kinga (Justin-Pálffy csapat)
  • és Megyesi-Tóth Lívia (Csiba csapat), akik vezetőiktől átvehették a jutalmat is, hisz teljesítették a kiírásban szereplő feltételeket, amivel egyben jogosulttá váltak a cég által Lajosmizsén az Új Tanyacsárdában megrendezendő Győztesek napjára.

Korsenczki Kinga új HV elismerése

Korsenczki Kinga lett a TM Team legjobbja, a csapat felső vezetőivel mosolyog

 

Korba Kinga bővítette legdinamikusabban a csoportját

Díjak elismerések

  • Hagyománnyá vált, hogy havonta megkaphatja valaki a Facebook csoport-bővítő verseny elismerését, melyet júliusban Korba Kinga érdemelt ki.
  • A TM Team kupáját Korsenczki Kinga vihette haza, aki kitartásával, küzdésével és önmagába vetett hitével példa lehet mindenki számára. Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya ezüst hálózatvezetők elérzékenyülve adták át az elismerést, már csak azért is, mert 3. éve kerül ki nyári verseny győztes a csapatukból.
  • A Csordás-ág lefedetlen hálózatában Sipos Andrásné tarolt ismét lelkesedésével, lendületével, így méltán érdemelt díjat óriási fejlődése.

Tóth István és Ibolya a TM Team kupával

Az ágvezető Sipos Andrásné kupagyőztessel

A TM Team jelenlévő csapata

Rajtunk áll, mit kezdünk a lehetőséggel
Végül Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető zárta a rendezvényt saját történetével, mely 7 éve vett csodás fordulatot, s szerencsére ezt nem tartotta magában, ezzel sokaknak kínálta, s kínálja fel a lehetőséget arra, hogy a kezünkbe vegyük sorsunkat. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk a lehetőséggel: élünk vele és fejlődünk, lépünk vagy elszalasztjuk, kifogásokat gyártunk. Én döntöttem, és hálás vagyok Anikónak, hogy az első mellett voksolt, én is így teszek és lépegetek utána a siker útjára vezető ösvényen… Ismételten nagyon boldog 7. Biocomos születésnapot kívánunk neked Anikó!

Örömteli jövőbe tekintés

Egy jellemző pillanat

A Startképzés résztvevői

Szintlépők vezetőikkel

Élvezet volt hallgatni a vendégelőadót!

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?