Kezdőoldal Ágak Kulcsember képzésnek indult… de mi lett a vége? Tréning Tóth-Wolfordéknál a Shirazban, 2.

Kulcsember képzésnek indult… de mi lett a vége? Tréning Tóth-Wolfordéknál a Shirazban, 2.


Ismét felejthetetlen és eredményes két napot tölthettünk a Mesés Shiraz Hotelben Egerszalókon, ami részben hasonlított az előzőhöz, de sok-sok újdonság tarkította – így fogalmaz Juhász Andrea, a csapat krónikása. A továbbiakban is az övé a szó, annyi kitétellel, hogy nem a véletlen műve, hogy a címben szerepel a 2 szám. Mégpedig azért, mert a Shirazban nagyjából másfélszáz (!) hálózatépítő töltött el két napot tanulással a Sinka-Gyuris-ágon, így a beszámoló is több részben érkezik. Az elsőt a Gyuris-ág azon csapatrészeitől kaptuk, ahol a
Hliva Ildikó-Csordás Anikó-Magyariné Zsuzsa által vezetett csapatokból érkeztek. Ez a mostani pedig a Tóth-Wolford-féle Gyémánt-házaspár szekcióiban történt eseményeket osztja meg – ők távolabbról szemlélve persze szintén a Sinka-Gyuris-ág részei. De annyira bővülnek, hogy már a nagy egészen belül önállósodtak is… S mielőtt néhány visszajelzést olvasnánk, folytassa Juhász Andrea ott, ahol az első mondatnál abbahagyta:Szakmaiság és könnyedség
Külön dicséret a szervezésért Gyémánt Hálózatvezetőinknek, Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak, akik igen sok időt töltöttek az előkészületekkel. Magas fokú szakmai színvonal, mégis könnyed, laza hangvétel és fantasztikus hangulat jellemezte a képzést február végén.

Magasba törő célokért dolgozva
Első nap a nagybetűs Hálózatépítés volt a fő téma, de a csapatépítés is kellő teret kapott, ahol igencsak összekovácsolódtak addig egymás számára ismeretlen emberek. Új barátságok szövődtek és régiek erősödtek meg. Volt sírás (persze örömkönnyek), de több volt a nevetés. A legtöbb viszont a sok új információ volt, amit megtudtunk egymástól, egymásról és hogy milyen szórakoztató csapatban egy „magasba törő” célért dolgozni. Mindegy, hogy a pisai ferde torony, a párizsi Eiffel torony vagy a kékesi tv torony, egy a lényeg, hogy állva maradjon!


Halat vagy hálót?
Elgondolkodtató igazságokra derült fény: nagyon nem mindegy, hogy halat árulunk, vagy hálót adunk mások kezébe.

Tarczy Gyula és a kommunikáció fortélyai
A szuper előadások egyike Tarczy Gyuláé volt, aki a felépítéssel, meghívással, a kommunikáció fortélyaival ismertetett meg bennünket, s megtudhattuk a joker mondatot is az időpont-egyeztetés kapcsán: „Pont ezért hívtam!”.

Buli helyett beszélgetés
Este, vacsora után egy könnyed, röpke egy órás beszélgetés volt tervezve, utána buliii… lett volna, azonban a csapat egyöntetűen a további beszélgetést választotta, úgyhogy a DJ-nek miattunk nem sok dolga akadt, valahogy egymás megismerése mindenkinél nagyobb fontossággal bírt.

Minden fejben dől el!
A második napon újabb velős ismeretanyagot kaptunk, ötleteket hallhattunk egymástól, hogy ki milyen technikát alkalmaz a hálózatépítésben és mindenki őszintén mesélt félelmeiről, aggodalmairól is. Erre persze mindre van megoldás, és mint tudjuk, minden fejben dől el.

Valóban mesés volt…
Az elhelyezés, a wellness és a kiszolgálás természetesen mesés volt a szállodában, de mi másra is számíthattunk volna a Mesés Shirazban?

Tudatos vezetők vagyunk!
És, hogy mi lett a vége a Kulcsember-képzésnek? „Tudatos vezetők” vagyunk! Ezzel engedtek minket utunkra Erika és Lali. Azt hiszem, májusban már kicsi lesz nekünk a Shiraz.

Végül következzen néhány résztvevői visszajelzés a krónika után:
Vasali Krisztina: Sokat tanultam!

„Csodás két nap volt. Olyan emberekkel lehettem együtt, akiket ugyan ismerek, mégis sok új dolgot tudtam meg róluk. A szeretet, az elismerés, a megbecsülés és a tisztelet lengte körül a találkozót. Sokat tanultam, imádtam!”

Futó Linda: Új lendülettel indultam munkába
„Hihetetlen az a szeretet és energia, ami a csapatból árad! Nagyon sokat ad nekem az együtt töltött idő, hazaérve új lendülettel és ötletekkel tudok belevágni a munkába.”

Ronta Hajnalka: A rügyekből nyílik a rózsa
„Hihetetlen csapatszellem, fantasztikus tanítások, csodás barátságok.  A hitünk és a közös célunk hatalmas lendületet tud adni. Folyamatosan változunk és fejlődünk, annyira látszik mindenkin. Ahhoz tudnám hasonlítani, mikor a rügyekből csodaszép rózsa nyílik, így látom mindenki lényét, és személyiségét… Magamon is ezt tapasztalom… Szeretnék minél többször együtt lenni ezzel a csapattal!”

Futó Dóra: A csapat fogalma új szintre emelkedett
„Nehéz szavakba önteni mindazokat az élményeket és impulzusokat, amelyeket a két nap alatt kaptam. Új szintre emelkedett a CSAPAT fogalma számomra. Olyan intenzív érzéseket váltott ki belőlem, hogy még egy héttel később is brutális hatással vannak rám az ott hallottak és a Tőletek kapott szeretet. Már visszaszámolok a következőig…”

Szabóné Gyarmati Tímea: Mérföldkő volt a képzés
„Egy nagy mérföldkő volt nekem ez a képzés. Tudtam, hogy szenzációs két napban lesz részünk, de ilyet nem tudtam gondolni. Annyira egyedi volt, ahogy összerakta a Tóth-Wolford páros ezt a két napot … Lebegtünk szinte a kocsiban hazafelé.”

Ludmann Éva: Mérhetetlen tudás, szeretet és megbecsülés
„Hálás vagyok, hogy ott lehettem veletek ezen a két napon. Köszönöm azt a mérhetetlen tudást, szeretetet és megbecsülést, amit ezen a képzésen kaptam. Óriási erővel tértem haza, hogy alkalmazzam az általatok tanítottakat. Nagyon jó érzés volt megismerni a Tóth-Wolford Team tagjait kicsit mélyebben. Köszönöm azt a sok-sok szeretetet, amit tőletek kaptam.

Bár több csapat tagja is voltam korábban, de most érzem azt, hogy végre megérkeztem. Viszlát negatív energiák, embereket ellehetetlenítő munkahelyek! Helló Tóth-Wolford Team, helló szabadság, helló Biocom! Ti vagytok a második családom.

Katonáné Tóth Tímea: Több volt, mint egy képzés
„Nagyon szuper két nap volt. Több volt, mint Kulcsember-képzés… leírhatatlan, ami ott történt. Rengeteget tanultunk és tapasztaltunk. Szeretlek benneteket és a csapatot!”

Tóth Gabriella: Örülök, hogy ide tartozhatok
„Köszönöm Nektek ezt a csodálatos két napot. Én most voltam először és éreztem azt az energiát, szeretetet, odaadást, kisugárzást, ami körülvett és összetart mindannyiunkat. Ez egy nagy család és örülök, hogy ide tartozhatok. Nagyon sokat adott ez a két nap, nem lehet szavakban elmondani. Nekem óriási gyógyulást. Legközelebb sem maradhatok ki. Profi csapatépítés és képzés volt. Köszönjük Erikának és Lalinak!”

 

 

 

Ezeket olvastad már?