Kezdőoldal Ágak Plusz jövedelmet és szabadságot is adhat a Biocom – Életmód Estet tartottak Kapuváron a Csordás-ágon, a Csiba csapat szervezésében

Plusz jövedelmet és szabadságot is adhat a Biocom – Életmód Estet tartottak Kapuváron a Csordás-ágon, a Csiba csapat szervezésében

A szervezők, Csiba Annamária, Megyesi-Tóth Lívia és Weisz Olga rendezvény utáni mosolya már az elégedettségről tanúskodik

A Csordás-ágon sem áll meg a munka és a szervezés nyáron. Az ágvezető Csordás Anikó közvetlen vezetőjének, Csiba Annamáriának a 6-os szintű munkatársa, Megyesi-Tóth Lívia szervezésében Életmód Estet tartottak Kapuváron. A június 17-i esemény a Garta Étterem új rendezvénytermében várta az érdeklődőket, s a célja az volt, hogy megmutassák azt a lehetőséget az ismerősöknek, barátoknak, amely a főszervező életébe 2022. márciusában berobbant. Azt, hogy van egy olyan út, amely egészséget, jövőt és akár anyagi függetlenséget is adhat! A HV szint kapujában álló hálózatépítő össze is foglalta a történéseket.

Kapuvári érdeklődők

Egy régi kapcsolat, új információkkal
A rendezők és a szép számmal összegyűlt vendégek – 30 fő – izgatottan várták, hogy kezdetét vegye az előadás, ami 18 órakor pontosan meg is történt. Jómagam kezdtem a vendégek és munkatársak köszöntésével, majd röviden ismertettem, hogyan is kezdődött el az én Biocomos történetem. Jelentős súlytöbbletem volt és erre kerestem megoldást, amit Csiba Annamari segítségével meg is találtam a komplex bélrendszeri tisztítókúrával, valamint a regenoros életmódváltással. Annamarival még „előző életünkből”, a Soproni Rendészeti Szakközépiskolából ismerjük egymást 2002 óta, de útjaink külön váltak, viszont ennek a lehetőségnek köszönhetően a Biocom újraélesztette ezt a majdnem feledésbe merült kapcsolatot.

Csiba Annamária HV előadás közben

Súlycsökkenés, majd üzleti indulás
Ezt követően megkértem szponzoromat, vezetőmet Csiba Annamária hálózatvezetőt, hogy mutassa be a megjelenteknek az Életmódprogramot. Annamari személyes példáján keresztül elmondta, hogy neki és családjának milyen módon épült be mindennapjaikba a Biocom. Mint sokan mások, először ő is az egészségét szerette volna helyreállítani, vagyis fogyni szeretett volna, ami számára 6 hónap alatt 21,5 kilós súlycsökkenést jelentett, majd később a vezetőjével, Csordás Anikóval történt beszélgetést követően elindult az üzletben is.

Harmincan voltak kíváncsiak az életmódprogramra

A plusz jövedelemtől a szabadságig
Beszélt az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen termékekről, a tiszta víz fontosságáról, a vegyszermentes háztartásról és hogy mindezt a „saját” boltjából – a cég 2 webshopjából –szerezheti be mindenki kedvezményesen, akár egyre olcsóbban. Sőt, ez plusz jövedelmet is jelenthet azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön. Kiemelte, hogy kisgyermekes édesanyaként neki első célja az volt, hogy amikor a kislánya oviba megy, addigra főállású Biocomos lehessen, hogy ő vigye-hozza az oviból, hogy mindig legyen egy biztos pont, aki vele van.

Hidegföldi Zoltán matekozott is egy kicsit, meggyőzve a hallgatóságot az anyagi előnyökről

A matek is a Biocom oldalán van
Bemutatta a céget, videók segítségével a top termékeket, majd ezt követően néhányan a teremből elmondták tapasztalataikat a termékekkel kapcsolatban. Hidegföldi Zoltán még egy kis matekot is vitt a dolgokba, hogy miért is érdemes kihasználni a Biocom adta összes lehetőséget.

Az ajándékozás mindig nagy sikert arat

A köteletlen beszélgetések is segítenek
A rendezvény végén Annamari bejelentette, hogy a következő Életmód Est időpontját, majd ezt követően tombolasorsolás következett. Végül kötetlen beszélgetések alakultak ki, a résztvevők feltették kérdéseiket, amelyekre a válaszokat meg is kapták. Örülök, hogy ennyien elfogadták a meghívásomat, köszönöm Annamarinak, hogy számíthatok rá, hogy segít ezen az új területen elindulni, hogy tanít és várom a következő rendezvényt!

Figyelem a terméktapasztalatok közben

Nagy ereje van a saját észleletek megosztásának

Ezeket olvastad már?