Kezdőoldal Ágak Termékből a hálózatig… – Reg-Enor-előzménnyel és szponzori kitartással már Ezüst HV Simonics Éva Felvidéken

Termékből a hálózatig… – Reg-Enor-előzménnyel és szponzori kitartással már Ezüst HV Simonics Éva Felvidéken

Simonics Éva (középen) egyre fejlődő csapatának valóban csak néhány tagjával, köztük a nagyon közeli rokonokkal

Simonics Éva (középen) egyre fejlődő csapatának valóban csak néhány tagjával, köztük a nagyon közeli rokonokkal

Az első lépései Simonics Évának valójában kortyolások voltak a Biocom üzletben: a Reg-Enort ízlelte meg, s a kúrához kapcsolódó életmódváltással minőségi változást tapasztalt meg. Micsoda szerencse, hogy addig „virtuális” szponzora, Kis Gergely nem adta fel, így eljuthatott Éva egy budapesti Startképzésre! Vele ugyanis nem csak a felvidékiek, tehát Pálfi-Katika és Gergő csapata, vagy, feljebb nézve, a Vass-ág, hanem az egész Biocom gazdagodott! S persze közben ő is, miután meglátta a nagy egészet a Biocomban, anyagilag is. Ráadásul a családjának is rokonszenves lett az új életmodell, így a lánya és a húga is szorosan kötődik hozzá, már üzleti téren is. Kell ennél több? Hát persze! Hiszen a hálózatvezetői is ezüst babérokra törnek, s ő is előre néz. De most, a kedvünkért, egy kicsit hátra, egy „útismertető” erejéig, melyből az is kiderül, mi mindent kapott eddig…

Először CSAK a Reg-Enor…
Kapcsolatom a Biocommal – ahogy sokan másoknak is – Reg-Enorral kezdődött. Célom a fogyás volt, meg is lett az eredménye, leadtam az életmódváltás következtében 12 kg-ot! Nemhogy az MLM, vagy hálózat, de a Reg-Enoron kívül engem más termék sem érdekelt a Biocomban.

Hála Gergely kitartásának!
Így csatlakozásom után szponzorommal, Kis Gergellyel fél évig nem is ismertük egymást. Udvarias érdeklődése ellenére az elején elutasító voltam vele, azaz az üzlettel szemben. Ő viszont nem adta fel, amiért nagyon hálás vagyok neki! Nem véletlen, hogy a csapatába tartozhatom.

Sorsdöntő Startképzés, helyes döntés
Nagy hatással volt rám az első Startképzésem Budapesten, 2015 novemberében, ahol eldöntöttem, hogy ebből az üzletből nem akarok kimaradni, szeretném beépíteni az életembe! Kezdettől a lányom – Anna – is velem tart. Gergellyel napi szinten beszéltünk, terveztünk. Segített a célkitűzéseimben is, mert addig ez számomra szokatlan volt. 2016 januárjában elértem a 4000 pontértéket, vagyis a 6. szintet. Hihetetlennek tűnt akkor!

Családi összetartás: Viki is vezető!
Ekkor már húgom – Sántha Köles Viktória – is csatlakozott hozzám 1000 ponttal. Viki szintén fél éven belül HV lett, aki azóta is felelősségteljesen, szívvel-lélekkel vezeti csapatát, a képzéseken szerzett tudást egyre több érdeklődőnek adja át. Munkáját megfontoltság, szeretet és segíteni akarás jellemzi. Büszke vagyok rá és örülök, hogy közösek a céljaink, mert a Biocom által több időt tudunk egymás társaságában eltölteni.

Másolódás: Szűcs Andrea vezetővé válik
Nagyon jó érzés átélni, hogy amit megtanultam, azt tovább is tudom adni, mert az üzletünk alapja a másolódás. 2016 nyarán indult közös munkánk Szűcs Andreával, akinek elsődleges célja volt rendbe tenni családja egészségét. E nemes cél mellett csapatát tudatosan kezdte építeni, mert vannak célkitűzései, mert tudja, hogy ezen a területen tud igazán kiteljesedni. Munkájának eredménye meglett 2017 január végére, amikor elérte a 6. szintet. Csapatában már vannak hasonlóan gondolkodó, 4. szintű munkatársak, akiket Andrea szeretne magasabb szintre emelni. Munkájában megvan az alázat, a tisztelet mások iránt és a tudás utáni vágy.

Ők is ezüstösödnek!
Sem Viki, sem Andrea nem állnak meg ezen a szinten, mert 2017 végére Ezüst HV-k szeretnének lenni. Terveik megvalósításához sok sikert, kitartást kívánok nekik!

Hogy mit ad nekem a Biocom?
– egy eszközt a kezembe, amivel megvalósíthatom az álmaimat,
– egyre nagyobb hitet magamban és másokban,
– állandó támogatást, elismerést vezetőimtől… (ezúton is nagyon köszönöm Pálfi Katikának és Kis Gergelynek!),
– sok új ismeretséget, kapcsolatot, élményeket.
S ha akarod, neked is…

Simonics Éva (jobbra) húgával, Sántha-Köles Viktóriával

Simonics Éva (jobbra) húgával, Sántha-Köles Viktóriával

Simonics Éva (jobbra) éppen új Társult Hálózatvezetője, Szűcs Anrdea mondataira figyel, amit ágvezetőjük, Vass Oszkár csal ki belőle egy budapesti képzésen

Simonics Éva (jobbra) éppen új Társult Hálózatvezetője, Szűcs Anrdea mondataira figyel, amit ágvezetőjük, Vass Oszkár csal ki belőle egy budapesti képzésen

Ezeket olvastad már?