Kezdőoldal Ágak Biocomos vezetéssel indultak útra az ovisok Tatáról: csokigyár látogatás Kecskeméten az egészséges nassolás jegyében

Biocomos vezetéssel indultak útra az ovisok Tatáról: csokigyár látogatás Kecskeméten az egészséges nassolás jegyében

Szorgalmas kezek gyúrták a csokikat

Mi mindent nem lehet összehozni a Biocomban szerzett ismeretséggel és ezekkel a csodákkal, amikkel minden nap körbevesszük magunkat, és aminek az üzenetét megpróbáljuk mindenkihez eljuttatni? Teszi fel a jogos kérdést Vörös-Kovács Katalin. A Vass-ág Ezüst Hálózatvezetője szerint van, aki nyitott, van, aki kevésbé, pedig az egészség mellett – ahogy mondani szokta – a legnagyobb előnye a mi üzletünknek a csodás emberi kapcsolatok. Erre hoz nekünk most egy szívet melengetően megható történetet. A tatai vonalában van egy csodás óvónő, aki, ha nem lenne Tihanyi Tímea hálózatvezető Tatán, Katalin sem ismerte volna meg. Így viszont közel egy év teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra után egy nagyon elhivatott és a termékben maximálisan megbízó munkatárssal gazdagodott. S mielőtt átadnánk Pölöskeiné Kiss Andreának a történetmesélés fonalát, jegyezzük meg, hogy így újra fókuszba került édességeink nemrégiben kibővült tárháza, mely nemcsak az ünnepek idején ad lehetőséget az „egészséges nassolásra”.

A készterméket haza is vihették

Mire (is) jó egy Biocom tréning?
2024. április 11-re szerveztem az óvodai csoportomnak egy kirándulást a kecskeméti csokigyárba. Engel Károllyal, a Biocom beszállítójával, a termékfejlesztővel egy Vass-ágon tartott Focus Day továbbképzésen ismerkedtem meg. Már akkor eldöntöttem, megszervezem az ovisaimmal ezt az utat.

Hatalmas élmény volt gyermeknek, felnőttnek egyaránt

Már az ovisoknál is fontos kérdés
Az óvodai élet során mindig előtérbe kerül az egészséges életmód. Sokat beszélgetünk róla a táplálkozás kapcsán is. Gondoltam, a gyerekeknek legyen lehetőségük olyan összetételű édességekkel is megismerkedni, amelynél a figyelem az egészséges összetételen is van. Hiszen, mint tudjuk, a Biocom ezriányú palettája glutén-, színezék-, szója-, tej-, GMO- és hozzáadottcukor-mentes.

Egy egészséges édesség bármilyen formában jól néz ki

Így kell csokit gyártani
Nyolc órakor indultunk Tatáról. Az óvodásoknak és szüleiknek Karcsi, a csokigyáros a nekik megfelelő módon elmagyarázta a gyártás folyamatát. Megtapasztalhatták saját élmény alapján, hogyan készíthetnek csokoládé termékeket. Kis kezeikkel, fantáziájukat is felhasználva készülhettek a szebbnél szebb, kreatív termékek citromos-túrós masszából, amit utána a fantasztikus minőségi belga csokival mártottak, pont, mint a Biocomos szaloncukrok és mentes szeletek esetében. Megkóstolhatták is a csokoládéval bevont édességeket.

A programhoz mindig kell egy lelkes szervező

Hatalmas élmény volt
Hatalmas élmény volt ez mind a gyerekek és a kísérő szülők számára is! Hálás köszönet Engel Károlynak, aki biztosította nekünk ezt a lehetőséget és a vele járó sok-sok pozitív élményt. Köszönjük a felajánlást, hiszen belépőjegy nélkül, alapanyagokkal támogatta ezt a csodálatos napot. Bízunk benne, hogy minél többen követik az egészséges életmódot, tudatosan odafigyelnek arra, mit fogyasztanak, átadják, megismertetik a jövő generációjával is a lehetőségeket. A nap során átélt élményt örökre a szívünkben őrizzük!

Engel Károly örömmel mutatta be birodalmát és az alapanyagot is biztosította

A óvónő, a csokigyáros és az Ezüst HV felejthetetlenül finom pillanatokkal ajándékozták meg a tatai ovisokat

Ezeket olvastad már?