Kezdőoldal Ágak A novemberi, Felvidéki Sikernap alapkérdése: miért igyunk tiszta vizet? Mert az az alap…

A novemberi, Felvidéki Sikernap alapkérdése: miért igyunk tiszta vizet? Mert az az alap…

Az októberi szintlépők csapata, szponzoraikkal


A Beta-ág szlovákiai csapata által szerevezett újabb Sikernap házigazdája Kis Gergely volt, a fő gondolata pedig az éltető tiszta víz, mely egészséges életünk alapeleme kell, hogy legyen. Nagyszerű gondolatokat adott át erről (is) az először megjelent vendégeknek, hiszen ők e rendezvény legfontosabb szereplői. Az Arany Hálózatvezető bemutatta továbbá a Biocom Életmódprogramot, a csapat 5. karrierszinten tartó tagja, Melecski Szilvia pedig az alábbi soraival magát a Paton, november 10-én tartott eseményt.

Simonics Éva és Gaál Klára fogadta az érkezőket

Ők akarnak sikeresek lenni!


Simon László is a tiszta víz fontosságáról
A délután fénypontja Simon László vízkutató, egyetemi docens volt, aki elképesztő tényeket tárt elénk „Öntsünk tiszta vizet a pohárba!“ előadásával, tekintettel vizeink jelenlegi állapotára. Figyelmesen hallgattuk előadását, amin kiderült, hogy általában keveset és rossz vizet iszunk, ebből adódóan is alakulhatnak ki betegségeink. Szerinte nagyon fontos, hogy vigyázzunk testünkre, mert csak egyet kaptunk belőle, ezért a legjobb és elsőrangú döntés a víztisztító megvásárlása, valamint a hidrogénnel dúsított víz fogyasztása. A hosszú élet egyik titka meglátása szerint a kellő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása.

Simon László előadása volt a nap fénypontja

Gratula a szintlépőknek
A szintlépők elismerése és bemutatkozása sem maradhatott el. Mint minden alkalommal, most is nagy lázba hozta azokat, akik a közönség előtt először szerepelnek. Gratulálunk mindenkinek!

Az Ezüst HV-nél a kupa
A a hónap legdinamikusabb hálózatvezetőjének járó Felvidéki Kupát Simonics Éva vihette haza, aki az előző hónaphoz képest +1512,5-el növelte pontjai számát. Gratulálunk neki!

Micsoda öröm!
Egy fantasztikus terméktapasztalatot hallgathattunk meg Sáfi Katalintól, aki megrendítő történetét részletesen elmesélte. Szinte hihetetlen a kálváriája, majd az öröme is, miután a Biocommal megtalálta a megoldást kínzó kérdéseire.

Ajándékozz egészséget a szeretteidnek!
Jó tanácsokat és pár ötletet hallgathattunk meg Czékus Mónikától és Vangel Mónikától, akik saját készítésű (természetesen, Biocomos) ajándékcsomagocskákkal készültek a közönségnek, a közelgő Mikulásra és Karácsonyra való tekintettl.

Keresd mindenütt!

Nagy Zoltán nagyon dimanikus hálózatvezető, aki feleségével együtt egy nagy fejlődő csapatot irányít, tanít és támogat a céljuk elérésében. Jelmondata : „Keress üzleti lehetőségeket mindenütt!“

Szerinte minden rajtad múlik és elmesélte, hogyan kezdte el és milyen nehézségeket kellett neki leküzdenie ahhoz, hogy idáig eljusson. A csapatából Mátis Rozália és Gaál Klára elmondták, mit is nyújt számukra a Biocom. A következőn Te is legyél ott, ha tudsz, érdemes!

Kis Gergely gratulált az októberi legdinamikusabb HV-nak

Simonics Éva örült az elismerésnek

Sáfi Katalin elképesztő története Kis Gergely moderálásával

Aki ott volt a Sikernapon, eredményesen startolhatott

Karácsonyi ajándékötletek

Mónikák az ünnepi tippekkel

Gaál Klára és Mátis Rozália

Nagy Andrea és Zoltán csapata

Nagy Richárd és Herczeg Bianka csapata

 

 

Ezeket olvastad már?