Kezdőoldal Ágak A nemzetközi gyakorlattal rendelkező Máthé-Kovács Mária tudatosan választotta a Biocomot, Bencsik Éva segítségével, a Beta-ágon

A nemzetközi gyakorlattal rendelkező Máthé-Kovács Mária tudatosan választotta a Biocomot, Bencsik Éva segítségével, a Beta-ágon

Máthé-Kovács Mária kitűzős HV egy rendezvényen

A cikk végéről idézve érdemes kezdeni: kivételes embert talált Máthé-Kovács Mária személyében Bencsik Éva. Az alábbi néhány bekezdésből ez fényesen kiderül, miközben az is, hogyan lehet valódi alternatíva egy magasan képezett, elismert szakember számára is a Biocom. Már csak ezért (is) érdemes elolvasni a szponzor írását. Igen, mert ezúttal a metódus így néz ki: a Beta-ág Ezüst Hálózatvezetője mutatja be a most már kitűzős HV-vá vált munkatársát. Mondhatni, a történet mesélése közben egy komplett, írásos felépítésnek lehetünk a részesei. A szokásos gratuláció mellett, köszönet érte!

Bencsik Éva és Máthé-Kovács Mária. Több, mint üzleti kapcsolat: barátság.

Előnyös helyzetből indult…

A Kovács név nyerő a Biocomban, különösen, ha valakinek az édesapja neve is Kovács Zoltán. Ha ugyanaz a valaki még Svájc szerelmese is, az még egy pont a Biocom javára. Az, hogy itt gyémánt szintet is el lehet érni, az meg pláne extra pont annak, aki az ezüstöt, aranyat már egy másik munkaterületen elérte.

Minden a tornával kezdődött!

Tudjuk, az egészséghez alapvető fontosságú a mozgás. Rendszeresen eljártam tornára, hetente egyszer fért bele a mindennapokba, de ugye, már ezzel is sokat tettem az egészségemért. Egyszer csak érkezett egy új hölgy, akiről kiderült, hogy nem is új, csak nekem. Őneki főleg központi kérdés a mozgás és rendszeresen jár, csak mi ketten még nem találkoztunk.

A Társult Hálózatvezetővé válás pillanatai, a felsőbb ágvezetővel, Ferenczy Lászlóval


Csakis MLM

Szóval, az ismerős lányokkal épp arról dumcsiztak, hogy képzeljék csak el, neki bizony felmondtak a munkahelyén…! Egy vezetőt, aki nemzetközi szinten elismert tudású szakember, aki nyelveket beszél, és Svájcba járt munkatársakat oktatni…. egyszerűen kitehetnek a cégtől?! Én csak hallgattam, és egy alkalmas pillanatban, viszonylag csendesen, csak annyit mondtam, hogy ha nekem megszűnne a munkahelyem, már biztosan nem lennék alkalmazott soha többé, csakis MLM-et csinálnék. Mi? MLM? Na jó, beszéljünk a torna után. Hát így kezdődött. Ő volt Máthé-Kovács Mária. Szóval, Marcsinál nyert a Biocom, és a Biocom is nyert egy új hálózatvezetőt, a személyében.

Máthé-Kovács Mária, férjével

Színvonalas Egészségmegőrző Klub

Marcsi Vácon él férjével és naponta Pestre ingázik vonattal. Ez azért fontos, mert a szűkebb hazájában is próféta szeretne lenni. „Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi” – az idézet Arthur Schopenhauertől származik, ami a mottója az általa indított váci Egészségmegőrző Klubnak. Havonta egy alkalommal jönnek össze a klubtagok ott a Művelődési Házban, és Marcsi igényesen, minden alkalomra felkészülten, különböző témákban vezeti rá az egészséges életmódra az érdeklődőket. Színvonalas előadásokat tart, melyet nagyra értékelnek a klubtagok.

A csapattal és a szponzorral

A Biocom termékek iránt szintén elkötelezett lányaival


Rengeteg jó tapasztalat

Egyre nő a létszám, hiszen egymás ismerőseit hozzák, s jó érzés, hogy tud segíteni: van, akinek a Circuline, van, akinek a Ketogreen segített, van, s bőven találni olyanokat, akik leadtak néhány kilót (a cukros kérdések megoldásáról pedig hosszan írhatnánk). Olyan tag is van, aki 85 évesen jár a klubba és a foglalkozás után még oroszul beszélgetnek…

Mire jó egy egészségnap?

Marcsi munkájának másik iránya az egészségre nevelés számos rendezvényen. Szakrendelőben szervezett egészségnapon találta meg csapatának oszlopos tagját, Bodonyi Miklósnét, aki fantasztikus energiával vetette bele magát a szervező munkába és hozta be a csapatába a másik csillagot, Lakos Ágnest. Azóta már mindketten a vezetői szint küszöbén állnak. Kormosné Bóta Zsuzsa pedig a szülőhelyéről csatlakozott Marcsihoz, s nagyon vonzza őt, hogy másoknak segítsen, na meg a Biocom autó!

Az a bizonyos bikali bowlingozás… Az élmények is vonzzák a vezetőket a Biocomba!


Fontosak a rendezvények

Marcsi a céges rendezvényekről csak utazásai alkalmával hiányzik. Igen, a wellness, a világ felfedezése, az evezés, bizony a mozgás, a sport, továbbra is létfontosságú számára. Vecsés az egyik kedvenc helye, ahová már egyre nagyobb létszámmal érkezik munkatársaival. A vezetői képzések is vonzó helyekre visznek bennünket. Legutóbb a bikali kastélyban bowlingoztunk együtt, mindannyiunk nagy örömére.

A család is kedveli a termékeket

Családjában lányai is elkötelezett termékhasználók, Evelin 26 kg-ot fogyott a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra segítségével. Izabell pedig fogorvosként is először a természetes megoldásokat preferálja. Édesanyja már kéri a Q-Vitalt, ha fogyóban van, és persze a finom gumivitaminokat. Kedvese, Gábor kifejezetten örül, hogy megismerhette a hatékony immunerősítő vitaminokat és hogy tisztított vizet ihatnak az otthonukban.

Már van Máthé-Kovács csapat

Nagyon jó érzés, hogy beérett a közös munkánk gyümölcse, a Máthé-Kovács csapat szárnyait kibontotta, és innentől kezdve határ a csillagos ég! Kivételesen értékes embert találtam azon a tornaórán, köszönöm a barátságodat Marcsi!

 

 

Ezeket olvastad már?