Kezdőoldal Ágak Szabó Sigfridet Érden is érdemes volt meghallgatni a Hellinger-csapat szervezésében

Szabó Sigfridet Érden is érdemes volt meghallgatni a Hellinger-csapat szervezésében

A feltaláló, és akik szívesen fogadták Érden: Bilics Tamás, Hegedűs Krisztina, Juhos Katalin, Hellinger Magdolna, Szabó Sigfrid, Balogh Krisztina, Szollárné Vért Renáta, Radomszki Viktor, Komoróczki Marika, Szilágyiné Sallai Krisztina, Fényes Mónika és Kampantais Hellinger Szabina

Szabó Sigfrid, Balogh Krisztina, Sollárné Vért Renáta, Fényes Mónika

Kovács Irén, Hellinger Magdolna, Szabó Sigfrid, Juhos Katalin, Balogh Krisztina


Mint mindig, most is nagyon várták Szabó Sigfrid előadását. Először 2015-ben fogadta el a Géniusz díjas feltaláló a meghívást, az Érdi Vigadóba november 17-re szervezett alkalom már az ötödik volt a sorban. A Hellinger Magdolna Ezüst HV invitálására érkező kiváló természetgyógyász előadására sokan voltak kíváncsiak, s a szervezők is kitettek magukért. A Vass-Beta-ág csapatának rendezvényéről öt szemszögből is kapunk bepillantást.

Kovács Irén, vezető munkatárs: Senkit nem kellett győzködni…
Magdi röviden bemutatta a 22 éve működő magyar céget. A TOP 10 terméket Varga Edit HV és én mutattam be saját tapasztalatokkal. A + 4 termékről Bilics Tamás HV beszélt, hogy ő hogyan építette be a készítmények használatát saját vállalkozásába. Hellinger Szabina babavárás és babaápolás témában adott hasznos tanácsokat saját tapasztalatait megosztva, kihangsúlyozva a víztisztító fontosságát. A délután fénypontja Szabó Sigfrid előadása volt, még azokat is elvarázsolta sok-sok érdekes történetével, akik már többször hallották előadását. A végére maradtak a személyes kérdések, melyekre mindenki alapos választ kaphatott. Hellinger Magdolna jó vendéglátó módjára a résztvevőket kóstolóra invitálta. Hogy mit lehetett kóstolni? Természetesen finom tepertőt, házi kolbászos, kacsamájas, tarjás-pirítós falatkákat, mert ugye ezeket mind lehet a regenorozás alatt fogyasztani, és igazi Biocomosként a poharakba tisztított víz került… Falatozás közben elkezdődött a kötetlen beszélgetés, az új vendégek faggatták a már lefogyott regenorozókat, miként is kezdjenek hozzá a kúrához. Nem is kellett őket győzködni senkit, hogy a kúrában nem kell éhezni, hogy olyan finomságokat is lehet enni, mint amit kóstolni is tudtak. Tombola is volt, örömmel vették át a kisorsolt termékeket a nyertesek. Érdemes megnézni, hogy ha 12 kg-ot cipel feleslegesen, vagy ad le valaki, az valójában mennyi is: demonstráltuk 12 kg zsírral az asztalon, mely durva szembesítés mindenkinek. Köszönjük a hozzászólásokat!

Hellinger Magdolna, Ezüst Hálózatvezető: Hála Szabó Sigfridnek!
Végtelenül hálás vagyok, hogy találkoztam a Reg-Enorral négy éve. Külön öröm számomra, hogy személyesen is ismeretem a feltalálóját, Szabó Sigfrid személyében. Mérhetetlenül tisztelem őt a tudásáért, az emberek iránti segíteni akarásért és segítésért. Fáradhatatlanul csinálja, megy, teszi a dolgát, szeretettel van mindenki iránt. A kor nem is látszik rajta. Megalkotta a „hungarikumunkat”, a „csodalötyit”. Kötelességemnek éreztem, hogy másoknak is megmutassam, beszéljek róla, segítsek vele, ahol akarnak tenni valamit a saját egészségükért. Mindig tud újat mondani, de úgy beszél sokezredszerre is, mintha először mondaná, hihetetlen, elvarázsol mindenkit. Köszönöm itt is, hálás vagyok, hogy ismét eljött hozzánk, újra és újra adja az idejét, a legdrágább kincset.

Balogh Krisztina: Új életet kaptam
Szabó Sigfrid, aki új életet adott nekem. Ha már a közelbe, Érdre jött a tapasztalatait megosztani és beszélgetni a testünk saját méregtelenítéséről, úgy éreztem, el kellett mennem, megköszönni neki ezt a rengeteg pozitív változást és az új energiámat! Ott vele együtt töltöttem a délutánt, két órát, telve hálával és képzeljétek, újra csak adott és adott… Nekem is és másoknak is. Újabb megoldást és kulcsot önmagunkhoz, önmagamhoz. Segített megérteni, miért viselkedik úgy most a szervezetem, ahogyan. Szerényen és alázatosan kérte, hogy az Úrnak adjak hálát, ne neki. Meg is tettem!

Fényes Mónika: Nem csak a Reg-Enor volt a középpontban
Tetszett, hogy nem csak a Reg-Enorról volt szó, hanem a topp 10+4 termék megjelenítése is téma volt. Megtudtam, hogy mit rendeljek, mit adjak a mindig beteg 4 éves kislányomnak, hogy ne kapjon el mindig minden vírust, vagy ha mégis sikerül neki, akkor sokkal gyorsabban gyógyuljon. Megtudtam, hogy mennyi mindenre jó a folyékony szappan, hogy mit próbáljak ki a hajamra, ami napi szinten marékszámra hullik és már azt néztem, milyen leszek kopaszon. Szabó Sigfrid előadása a Reg-Enorról egyszerűen csodálatos volt. Nemcsak a Reg-Enorról beszélt, hanem összességében a betegségekről, hogy szinte minden visszavezethető a helytelen táplálkozásra. 2018 július 24-én kezdtem regenorozni, eddig sikerült leadnom 7 kg-ot, centiben ez nálam 2 ruhaméretet jelent. Idén nem jött ki a fű-, fa-, bokorallergiám, amitől 30 éve szenvedek…

Bilics Tamás: Hiteles termékbemutatások
Kellemes, tartalmas előadások voltak, remek szervezéssel. Ami szimpatikus volt, az a termékek bemutatása személyes tapasztalatok alapján. Ennél nem lehet hitelesebben bemutatni a termékeket. Kovács Iréntől nagyon tartalmas, sok-sok, napi szinten használható tudással gazdagodtunk. Szerencsés vendégeink Biocomos termék tulajdonosai lehettek a tombolasorsolás után. Többektől hallottuk, hogy „jaj, de jó, pont ezt a terméket még nem próbáltam”… Nagy szeretettel várunk mindenkit következő rendezvényünkre!

Ezeket olvastad már?