Kezdőoldal Ágak Mesés Kulcsemberképzők a Shirazban a Sinka- és Gyuris-ágon: november után folytatás februárban

Mesés Kulcsemberképzők a Shirazban a Sinka- és Gyuris-ágon: november után folytatás februárban

DSCI1615

24068040_1672608626104144_6960550334359097598_n

„Fantasztikus két napot töltöttünk el közel 100 fővel Egerszalókon, a Mesés Shiraz Hotelben. Csodálatos érzés volt, hogy ismét két teremben voltunk és hogy az Arany Hálózatvezetőknek (Gyuris Annamari, Tasnádi Zsolt és Mónika, Ujvári Zsuzsi és Norbi, illetve Tóth-Wolford Erika és Lali) és a főszervező ágvezetőknek (Sinka Tímea és Gyula) köszönhetően, mindenki új célokkal, tervekkel tért haza. Folyamatosan emelkedett volt a hangulat, volt ott nevetés és sírás. Tarczy Gyula lebilincselő előadásai nagyon sok új gondolatot adtak az embereknek! Végtelenül hálásak vagyunk, mert létrejött ez a két nap! Találkozunk 2018. február 25-26-án!” Így hangzik a novemberi végi Kulcsemberképzés „hivatalos”, de messze nem érzelemmentes bevezetője. A következő néhány mondat pedig „felhasználói élményeket” tartalmaz, nem csak a Sinka- és Gyuris-ágak tagjainak érdemes elolvasni, mert bárki kedvet kaphat ezáltal egy kétnapos tréningre!

Csongrádi Attila és Edina: Feltöltődés és cél
Nekünk lelkiekben feltöltődést adott és azt az érzést, hogy mennyien szeretnek minket. Mindegy, hogy kinek mondod a Biocomot, csak beszélj róla! Nem lehet megállni, mert semmi nem működik munka nélkül… A cél megvan!

DSCI1306
Szilágyi Szabolcs: Zseniális, termékeny 2018 elő nézünk!

A Mesés Shiraz ismét remekelt! Fantasztikus két napban volt részünk, és még jobb volt, hogy családias hangulatban telt! Mindenki hatással volt rám, nagyon bejött az interaktivitása a két napnak, szinte nem is volt olyan témakör, amihez ne akartam volna hozzászólni, csak úgy záporoztak belőlem a gondolatok! Hálásan köszönöm ágvezetőimnek, Tímeának és Gyulának a bizalmat, a sok tanítást, ez szinte leírhatatlan! Nagyon köszönöm Tarczy Gyulának a lebilincselő előadását, rengeteget tanultam ismét tőle, főleg az „önmenedzselés” témája volt az, ami megfogott! Minden csapattársunk megfogott valamivel, nagyon magvas gondolatok születtek. Ennek a két napnak a fényében bizton állíthatom: zseniális, és termékeny 2018 elé nézünk! Februárban ismét itt a helyem, de már munkatársakkal! (Ez az egyik cél.) A két nap a szeretetről, a háláról, odaadásról szólt, mindarról, amit a Biocom cég és a hálózat képvisel. A legeslegjobb helyen vagyok, a legjobb időben! Köszönet érte! J

Tóthné Boncsér Anna: Megértő segítők között, akikre mindig számíthatok
Hogy nekem mit nyújtott a kétnapos vezető képző? Érzelmileg nagyon hatott rám a két nap. Óriási energiák szabadultak fel belőlem mikor kimondtam, mit szeretnék. Kicsordult a könny a szememből, és sírtam, de ez megkönnyebbülést hozott nekem. Megerősítést kaptam abban, hogy barátok közt vagyok, és itt bátran beszélhetek a szívemet marcangoló fájdalmamról is. Elengedem azt, ami menni akar, hiszen, ha az enyém, úgyis visszajön. Az álmaimról, amiért talán mások kinevetnek, de itt megértő segítőkre találtam. Vezetőkre, akikre mindig számíthatok. És ez a mai „kegyetlen” világban a legfontosabb. Most már tudom, az élet adja a legnagyobb pofont, és ha kibírom, nem halok bele, az megerősít.

Petró Zoltán: Rendtevés a fejekben
Kedves Gyula és Tímea! Csak gratulálni tudok a profi szervezéshez. A feladat egyszerű volt, hiszen már rég kiforrott a technológia. A fejekben kell rendet tenni, hiszen minden onnan indul ki. Fel kell készíteni bennünket, hogy kiváló, hiteles reklámok, tanítók legyünk. Szerencsére ebben az üzletben, ez a cél az egyéni és felsőbb vonalak jól felfogott érdeke, hogy tökéletesen megvalósuljon. Még azt is sikerült elérni, hogy a keresztvonalak is segítenek egymásnak, bár tudjuk, hogy nem őrájuk kell számítani első sorban. Sok mindent a tudatosság szintjére kell emelni: hogyan kell viselkedni, hol a helye a BIOCOM-nak? Az emberek önértékelését, hitét is növelni kellett. Nagyon fontos a cél tisztázása, hiszen ez a legfontosabb mozgatórúgó.

Lebegés a föld felett…
Aki eljön egy ilyen rendezvényre, és kifizeti ezt az összeget, ami szerintem a jelenlévők jelentős részének komoly anyagi megterhelés, azok bizony nagyon vágynak a megerősítésre, az ötletekre, hogyan lehet még jobban megvalósítani a kitűzött célt, az emberek bevonzását, tanítását, ami az alapja az összes többinek (anyagi biztonság, nyugalom, szabadidő, lelki fejlődés…). Ebben az alkotni vágyó légkörben, ha megkapják az emberek a megfelelő segítséget, a vezetőktől, és egymástól is – amit bizony maximálisan meg is tapasztaltunk – és ami üzletileg is mindenkinek a jól felfogott érdeke, akkor bizony nem kell csodálkozni azon, hogy szinte mindenki a föld felett lebegett, feltöltődött, és úszott a boldogságban. Éreztük, hogy van megoldás, van segítség. Hazafelé sorra születtek meg az elhatározások, megoldások, hogy hogyan tovább.

Átgondolt, szervezett, céltudatos munka
Én is átgondoltam, újraterveztem, és már meg is történt az első kedvező változás. Ez nem konkrétan a két napos tréning következménye, de biztosan van közöttük összefüggés. Örülök, hogy részese lehettem, és vagyok ennek a történetnek. Érzem magamon, hogy lassan, de változok, és remélem, hogy a következő „edzésen”, már én is tudok magammal vinni néhány embert. Persze lehet azt is mondani, hogy jó kis agymosás volt. Igen, tulajdonképpen mindenhol hasonló történik, ahol valamilyen átgondolt, szervezett, céltudatos munka folyik. Azon kívül az itt tanultakat bárhol kiválóan lehet alkalmazni, ahol valamilyen szervezett, munka folyik.

DSCI1202 DSCI1219 DSCI1220 DSCI1221 DSCI1223 DSCI1228 DSCI1286 DSCI1299 DSCI1321 DSCI1399 DSCI1401 DSCI1516 DSCI1517 DSCI1524 DSCI1526 DSCI1596 DSCI1600 DSCI1603 DSCI1614

Ezeket olvastad már?