Kezdőoldal Ágak A Biocom Életkerekét éli Vörös Anita, aki fontos döntések mentén lett kitűzős HV a Csordás-ágon

A Biocom Életkerekét éli Vörös Anita, aki fontos döntések mentén lett kitűzős HV a Csordás-ágon

Vörös Anita kitűzős hálózatvezető lett a Csordás-ágon

Mondhatnánk, klasszikus (siker)történet a Vörös Anitáé. A problémájára keres választ, majd sorsszerűen (véletlenül…) jön az életébe a Biocom, ahol jóval többet kap, mint egészséget: egy új életet. Olyat, amiben kibontakozhat gyermekkorában is meglévő szervezőkészsége, olyat, ahol a személyiségfejlődés révén képességei csiszolódnak, olyat ahol a párja mindenben támogatja, s olyat, ahol jobban érzi magát, mint előtte – a rengeteg elismeréssel, megbecsüléssel, élménnyel. Olyat, amiért (és amivel…) érdemes álmodni, mert minden adott a megvalósuláshoz. A szinte regényszerű múltidézésben azok is megtalálhatják a kapaszkodót, akik egyelőre kételkednek magukban. A Csordás-ág új kitűzős hálózatvezetője, aki a TM Team (Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya) csapatát erősíti, őszinte megosztásával őket is megerősítheti.

Csapatszellemben gondolkodás, már gyermekként
Gyerekként még nem tudatosan, de a szervezői tevékenységeket már akkor is éltem. A barátaim, akikkel felnőttem jól ismernek, többször hangzott el a szájukból: „Anita, neked rendezvényszervezőnek kellene lenned!” Hiszen én ilyen voltam mindig, oszlopos tagként a szívemen viseltem minden indítványozást, ami érintett, lehetett az iskolai vagy szabadidős tevékenység. Meghatározó volt, mert korán megtanultam alkalmazkodni és csapatszellemben gondolkodni.

Sokat tanultam a kereskedelemben
Kamaszként, amikor pályaválasztásra került a sor, a szüleim úgy döntöttek, hogy tanuljak szakmát, így lettem kereskedő, ami által 12 évre bekerültem a pult mögé, mint eladó alkalmazott. Legbelül azt éreztem, hogy bármilyen hosszú is lesz, életem ezen szakasza, ez csak egy állomás. Egyáltalán nem bánom, sőt hálás vagyok, hogy így alakult, mert a középiskolás évek alatt ismertem meg életem párját, Gábort, akivel azóta is együtt tanulunk és tanítjuk is egymást egyre jobb emberré válni. Másrészt, pedig nagy ismeretségi körre tettem szert, sokat tanultam, tapasztaltam az emberi viselkedésekről. Úgy gondolom, a kereskedelem az egyik legnagyobb platform erre.

Egészségorientált szemlélet
Mindig is fontos szerepet töltött be az életemben az egészségorientált szemlélet, ennek forrását döntően a szüleimnek köszönhetem, mégis eljött az életembe egy nem várt fordulat, ami az energiámat, lendületemet, sportjaimat megakasztotta hosszú időre. Éveken át küzdöttem emésztési problémákkal, ami vékonybélgyulladáshoz vezetett. Rengeteg vizsgálaton túl estem, de semmi nem változott, magamra maradtam a problémámmal. Alternatív gyógymódokban gondolkodtam, hittem benne, hogy gyógyszer nélkül sikerül és lehetséges lesz visszaszereznem az egészségemet.

Sorszerű találkozás a Biocommal
A helyzet egyre rosszabb lett. 2019 szeptemberében teljesen tanácstalan voltam, s nem tudtam merre induljak, kihez forduljak? Ekkor jött a sorszerű találkozás a Biocommal. Nincsenek véletlenek! Drága vezetőim gyógynövényboltja elé fújt a szél, ott futottam össze munkából hazafelé egy kedves rokonommal. Elpanaszoltam neki a problémámat, amire ő egyből Ibolyát ajánlotta nekem és én éltem a lehetőséggel, ezért beléptem az üzletbe Ibolyához. Megnyerő volt a saját közegében számomra, nyugodt, pozitív kisugárzásával és kedves hozzáállásával meggyőzően hatott rám. Nagyon otthon van a termékekben, bármit kérdezhettem tőle, mindenre tudott nekem választ adni. Elfogadtam a tanácsait és be is regisztráltam a rendszerbe. A 200 pont nem volt kérdés számomra, és a víztisztító berendezés megvásárlása sem, hiszen nagyon meg akartam gyógyulni.

Az első budapesti Startképzésen a párjával és vezetőivel

Nyitottság és egy meghatározó gólyavári Start
A rendszer adta plusz jövedelmet is felvázolta nekem, amit a legelején még nem igazán akartam meghallani. Hamar hatni kezdtek a kiváló termékeink, és egyre jobban kezdtem magam érezni, pár hét elteltével valahogy újra nyitottá váltam az üzleti lehetőségre is. Viszont volt bennem félsz, hogy párom, Gábor mit fog szólni ehhez, mert tudtam, hogyha támogat benne, akkor bele tudom vetni magam. Kellett hozzá egy négyes, baráti jellegű összeismerkedés. Itt kerültünk egymáshoz közelebb vezetőimmel, Tóthné Molnár Ibolyával és Tóth Istvánnal. A teadélutánunk olyan jól sikerült, hogy másnap együtt utaztunk életem első budapesti Startrendezvényére, a Gólyavárba. Az a rengeteg lelkes mosolygós ember és az az energia, ami körülvett minket, fullra beszippantott. Kerekes Balázs előadása annyira lenyűgözött, fiatal lendületével tudtam azonosulni! Hazafele az autóban végigbeszéltük Gáborral az utat, ott döntöttük el, hogy saját hálózatot fogunk építeni, amiben támogatni fog engem.

Hitelesség az Egészség Esten
Hazamentem és neki is álltam dolgozni. Nem titkoltam ismeretségi körömben azt a sok jót, ami ért a rendszer tagjaként Ibolyáék szuper csapatában. 2019. október 16-án az Ibolya és István által szervezett Egészség Esten Pollák Éva doktornő volt a vendégelőadó. Hiteles volt számomra az orvosi háttér és az alátámasztás, hogy a legjobb helyen kezdtem el rendbe szedni az egészségemet. Meg is kaptam az első feladatomat Ibolyáéktól, első cikkemet megírtam erről az estről, ami megjelent itt, a biocometwork.hu oldalán.

Az első Nyíri Zoltán tréningen a Csordás csapattal

Kommunikációs tréning
Ebben a rendszerben nincs hiány a képzésekben, még az októberi hónapban egy Nyíri Zoltán kommunikációs tréningen is részt vettem, ami az egyik kedvenc típusú képzésemmé vált azóta. Zoli tanításai, könyvei, hanganyagai nekem rengeteget adnak, el sem tudnám ezek nélkül képzelni az üzleti fejlődésemet, tevékenységeimet.

A Csordás csapat győri évzáróján, 2019. december 12-én

Elismerések és mikrofon
Szeptemberben csatlakoztam, decemberben pedig az 5-ös szintért vehettem át az elismerő oklevelemet Istvántól Gyémánt Hálózatvezetőnk, Csordás Anikó győri évzáróján. 3 hónap alatt lettem 5-ös szintű TM Team munkatárs, akkor adták először a kezembe a mikrofont, ami azóta már hozzám nőtt. Fel sem fogtam igazán, hogy elismerést kapok és gyors léptékben halad a rendszeren belüli fejlődésem. Nagyon jót szórakoztunk aznap este is a csapattal.

A gólyavári Starton a párjával, Gáborral

Egy fontos előadás Budapesten
Ezt követően év elején történt velem egy olyan különleges élmény, amire ha rágondolok, a mai napon is még borsózok. 2020. február 9-én megtelt a Gólyavár a Csordás-ág szervezésével. Az „Életutak a Biocomban” blokkban szerepet kaptam, ahol bemutatkozhattam és elmondhattam több, mint 600 ember előtt, hogy számomra mit is jelent a Biocom. Gábor ott állt mellettem, ilyet még soha nem éreztem, mint akkor, boldogan meséltem, hogy Facebook regisztráció nélkül építem a saját üzletemet, és csodálatos érzés másoknak segíteni, hogy bíznak bennem emberek és csatlakoznak is hozzám. Azt is megosztottam a színpadon, amikor Ibolya felhívta a figyelmemet, hogy nézzem meg az első jutalékértesítőmet, mert valami van ott. Nem hittem a szememnek, egyből ki akartam venni az ott látott összeget, de nem lehetett az enyém, mert nem voltam vállalkozó, ezért bemérgesedtem és másnap mentem is kiváltani a vállalkozóit. Megtettem egy nagy lépést, felelősséget vállaltam az anyagi függetlenségem érdekében. Vezetőim nagyon büszkék voltak rám, óriási energiák szabadultak fel bennem. Sosem fogom elfelejteni, amikor a nap végén oda jött hozzám az előadásomhoz gratulálni Tóth-Wolford Erika és párja, Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató házaspár, nem hittem el, hogy ezek mind velem történnek…

Nyitás az online felé
Egyre sűrűsödött a feladat, szerencsére sokan kérték segítségemet és kúravezetéseket vállaltam. Saját problémámból kiindulva a bélflóraépítés lett a vesszőparipám, aki megértette fontosságát, ők most mind hálásak érte, ami nagyon jó érzéssel tölt el. Az első Instal üzleti képzésen is részt vettem Győrben Anikó szervezésében, hogy cégünk marketing tervét is gyakoroljam. Megtört a jég bennem a virtuális tér felé és elkezdtem az online munkát, regisztráltam a Facebookra és megnyitottam a „Kattanj egészségre” nevű zárt facebook csoportomat, ami azóta a szívem csücskévé vált. A webkonferenciákon rendszeresen részt vettem és kérdésem is volt bőven a vezetőim felé, mert minden érdekelt, ami Biocom.

Szeretnék példává válni
Szeretem a szépet és a minőséget, ezért otthonunkban hónapról hónapra cseréltem le a régebben használt termékeket mind Biocom címkésekre. Óriási dolog az, hogy egy helyen beszerzek az élelmiszeren kívül szinte mindent a saját boltomban, kedvezményesen, tökéletes minőségben, amivel saját magam, családom egészségét és környezetemet is védhetem, fenntarthatom. Mindig tele a munkaeszközkészletem Egészségkönyvvel, termékkatalógusokkal, lapozóssal, roll-upokkal, amit tovább tudok adni induló munkatársaimnak. Szeretnék olyan példává válni, mint amilyenek az én vezetőim.

Teher alatt nő a pálma!
A főállású munkám mellett Ibolya és István saját szervezésű TM Team Törzsasztalain és Életmód Estjein mindig munkából sietve, de ott voltam. Sosem éreztem muszájnak, mert fontos volt a kezdetektől, hogy minden adott lehetőségen magamba tudjam szívni István és Ibolya tudását, célom volt, hogy minél előbb tovább is tudjam adni a tanításukat. Fantasztikus emberek ők, akikre a mai napig csodálattal nézek és hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem őket. Többször rendeződött a felállás a csapattal, a pofonok néha jönnek, de sosem estünk kétségbe, bármi is történt. Nem egyenesen emelkedik mindig minden, de a negatív dolgokból is tanulunk, megerősíti bennünk a „csakazértis” érzést, ami csakis előre hajtotta a TM Team-et! Folyamatosan tervezünk, hogy haladni tudjunk!

Jutalomvacsora a vezetőktől, vezetőkkel a Sári Csárdában

Versenygyőzelem, vezetővé válás
Vezetőm, István és csapattársam, Böbe Nyári verseny győztesekként nagy példaként voltak előttem. Annyi jót hallottam tőlük ezzel a versennyel kapcsolatban, hogy nem volt számomra kérdés, hogy elindulok rajta én is. Májusban elindítottam a versenyt egy Szlovákiában élő barátnőm alatt, Horváthova Alexandra május-június-júliusi munkánk eredményeként 5-ös szintű munkatársként jött ki a versenyből, nekem pedig ezáltal sikerült a hálózatvezetői szint. 2020 június 3-án megkaptam Ibolyától és Istvántól a TM Team legsikeresebb munkatársa kupát és egy vacsorát is kaptam ajándékba Tőlük, amire párommal, Gáborral együtt mentünk. Júliusban elértem a Társult Hálózatvezető szintet és ebben a hónapban is elvittem a TM Team legsikeresebb munkatársa kupát. Ennek átadása a győri Famulus Hotelben történt Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőnk által rendezett Mini Startképzésen. Ettől a szinttől már szépen nőtt a jutalékom is, ami pluszba adta a lendületet.

Felemelő érzés oklevelet adni
A képzésen részt vett velem a nővérem és Szandi is, akikre nagyon büszke voltam, mindkettőjüket én ismerhettem el 5-ös szintre lépésükért. Nővéremmel megtudtuk mutatni, hogy a Genius-díjjal elismert magyar feltaláló, Szabó Sigfrid egyedülálló hagyatékával, a Reg-Enorral rendbe lehet tenni az egészségi állapotunkat, 20 kg-ot lehet fogyni. Szandival pedig megmutattuk, hogy nincsenek határok és működnek a külföldi vonalak és az online kapcsolattartások is, ha igazán akarjuk. Felemelő érzés, amikor már én adom át az oklevelet a szponzoráltjaimnak és végig nézhetem fejlődésüket.

Azok a bizonyos vecsési kulcsember-képzések a Csordás csapattal…

Az első Vecsés…
2020. július 19-21. elérkezett az első vecsési képzésem, amire már izgatottan készültem, mert hihetetlennek tartottam, amiket hallottam, hogy ott micsoda dolgok történnek meg azzal, aki elmegy oda. Én is meg akartam tudni, hogy mit jelent ez. Az út, amit bejárok itt a Biocomban, a személyiségemet olyan szinten változtatja, amit sehol máshol nem tudtam volna elérni. Azt hittem, hogy a személyiségem már nem tud fejlődni, amilyenné formálódtam a közel 30 év alatt, olyan is maradok. Pont ezeket a tévhiteket és önbecsülésünket rakja rendbe bennünk a sok más mellett „Vecsés”, ami már szállóigévé vált a Csordás csapatban. Azok a bizonyos vecsési kulcsember-képzések… át kell élni!

Sikerült!
Ekkor még javában folyt a Nyári verseny is, pár nap elteltével már azon kaptam magam, hogy a verseny utolsó napja van, július 31. Behúztam este még az utolsó pontszámokat, ujjongva hívtam Szandit, hogy megvagyunk és sikerült! Nem is emlékszem az útra, szinte röpülve érkeztem meg Gáborral Ibolyához és Istvánhoz, akik már behűtött pezsgővel és grillvacsorával vártak minket, már ott elkezdődött az otthonukban az ünneplés, tudták, hogy meglesz, mindig bíznak bennem, imádom a lelkesedésüket és a szeretetüket, tejes mértékig úgy érzem, hogy hazamegyek hozzájuk.

A Zöldfa Étteremben, az első vezetői értekezletén

Vezetői felelősség
Júliusban megnyertem a nyári versenyt és bevédtem a hálózatvezetői szintet, így már helyet kaptam a hálózatvezetői értekezleten Győrben, a Zöldfa étteremben, ott éreztem meg először, hogy saját hálózatom van, amiért felelősséggel kell lennem. Nagyon élveztem.

HARMADIK ÍMÉLBEN KÜLDÖTT KÉP HELYE

A Nyári verseny díjátadóján, Lajosmizsén

Lajosmizsei élmények
Elérkezett eddigi életem egyik legnagyobb élménye, 2020. augusztus 22. Lajosmizsén az Új Tanyacsárdában megrendezett Nyári verseny győzteseknek szervezett díjátadó. Ez a fantasztikus cég alapító tagjaitól, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatótól, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatótól és Kovács Zoltán Elnök úrtól vehettem át az oklevelemet és tőlük kaptam azt a rengeteg figyelmességet is, ahogy megszervezték nekünk ezt a csodálatos napot. Baráti közelséggel velünk együtt ünnepeltek, ez a megismételhetetlen nap csak rólunk szólt, versenygyőztesekről. Malacsütés, finom borok, tűzijáték, tánc, buli, nagyon jól éreztük magunkat. Ott fogalmazódott meg bennem, hogy jövőre is át szeretném ezt élni, de már úgy, hogy én vagyok a kísérő támogató szponzora a versenyzőimnek. Célként lebeg előttem azóta is és dolgozok érte, hogy ez megtörténjen.

Egyre több szereplés
A vezetőim a legnagyobb tanítóim, ezért ki mástól sajátítottam volna el az Életmódprogram bemutatását, mint Istvántól? Sokat tanulhattam előadásaiból, mindig nyitott szívvel és füllel hallgatom egyedi gondolatiságát, tanítását. Szerencsés vagyok, mert sorra tartottuk a TM Team saját szervezésű Éltmód Estjeit Mosonmagyaróváron, a Magnólia Stúdió vált a törzshelyünkké, 2020.09.10-én itt már én tartottam meg az Életmódprogramot. Gyakorlópálya volt az ezt követő nagyobb rendezvényekhez, ahol már Csordás Anikó egyre komolyabb feladatokat adott a kezembe. Pár nappal később a Famulus Hotelben a Mini Startképzésen tartottam meg az Életmódprogramot, itt kaptam meg a hálózatvezetői oklevelemet, a wellness jutalmat, amit alig várok, hogy vezetőimmel és Gáborral együtt el is töltsek, valamint a HV képzést is ajándékba kaptam. Rengeteg érzés töltötte ki a szívemet, a gondolataimat, kétszer is szerepeltem aznap és sokszor elpityeregtem magam, mert feszített az érzés, hogy meg kell hoznom egy olyan döntést, amit már nem húzhatok tovább…

Vecsésen mindig jó hangulatú a csapatépítés!

Egy fontos döntés
Sorra jöttek a változások. Teljes embert igényelt már ez az elért vezetői szint, emellett mentek a 12 órázások a munkahelyemen, költöztünk is, úgy éreztem, le kell zárnom életem alkalmazotti létben történő szakaszát. A 2020. október 25-26-i, vecsési kulcsember-képzés volt számomra a sorsfordító. Anikó feltette a kérdést nekünk: Ki mit vár ettől a két naptól? Én a döntés dátumát vártam saját magamtól, hogy mikor lesz az a nap, amikor lerakom a lantot a szeretett munkahelyemen, hogy kinyílhasson egy új világ, amit én irányítok és az én munkámon és hozzáállásomon múlik, hogy mit hozok ki belőle. Másnap megszületett a dátum bennem és novemberben felmondtam a munkahelyemen. Frusztrált, hogy nem láttam magam előtt, hogy mi lesz gyermekvállalás időszaka után, tudtam, hogy a kereskedelembe nem szeretnék visszamenni dolgozni, a Biocomban pedig tervezhető mind a jövedelem, mind pedig a jövőkép.

Mindenben támogat a párom
November 8-án szintén a Famulusban pedig már a Mini Startképzésünkön háziasszony szerepben vezényeltem le a napot. Ibolyáék és Anikó is büszkék voltak rám, főleg párom, Gábor, aki könnybe lábadt szemmel figyelt engem, végignézte fejlődésemet és boldog volt attól, hogy látta rajtam, mennyire élvezem ezeket a szerepeket. Én tudom, hogy ez az én utam, de amikor a párunk is tudja és el is fogadja és támogat is benne, az az igazi siker! Mindenben mellettem áll, nélküle nem tarthatnék itt, ahol most vagyok. Megértő volt és tudta, hogy sokfele megszeretnék felelni a saját fejlődésem érdekében. Nem gátolt semmiben és mindig ott volt velem, ebben tudott Gábor a legtöbbet segíteni nekem, és a saját videóink szerkesztésében, vágásában, amit ő is élvez, és szívesen segít benne. Sokszor nagyon jókat szórakozunk, miközben felvesszük az anyagainkat, racionális férfi agyával kiegészít és teljes egészében társam. Édesanyám, Nővérem és a legjobb barátaink, mindig a háttérben támogatnak és mellettem vannak, bármikor számíthatok rájuk.

Tóth Istvántól és Ibolyától Győrött kapta meg a hálózatvezetői oklevelet Vörös Anita

Vörös Anita kitűzős hálózatvezető lett a Csordás-ágon

A vecsési képzésen Kónya Gyuri és Krigel Zsuzsi társaságában

Kitűző és képzések
Hogy miért is vágtam bele ebbe az egészbe? Mert a Biocom Életkerekét élem, számomra ez jelenti az életet, a jelenemet, a jövőnket. Büszke vagyok rá, hogy fiatal vezetőként képviselhetek egy ilyen fantasztikus, magyar gyökerű céget, most már főállásban 2021. január 1-e óta. 2020 decemberében a kitűzős hálózatvezetői szintet elértem, csodálatosan fénylik a blézeremen, ez volt az álmom, hogy meglegyen. Ebben a pandémiás helyzetben, ami még most is érint minket, tanultunk és tanulunk is a Kónya-ágon belül tartandó képzéseken munkamódszereket, network marketinget, minden olyan fontos elemet el tudunk sajátítani, amivel saját vállalkozásunkat színesíthetjük. Nem dőltünk hátra és nem estünk kétségbe, kialakítottunk egy virtuális világot, ahol értékeinket és sikereinket tudjuk megmutatni és kiválóan működik! Rengeteg tanítást kapunk Kónya Gyuritól és párjától, Krigel Zsuzsitól, valamint Csordás Anikótól, aki mindig szívén viseli a csapatunk fejlődését, a rendezvényeken való szereplésekkel aktívan tart minket, hogy folyamatos legyen a fejlődésünk. Mindig mindenért elismer minket, amit elérünk a csapatában, külön figyelmet fordít mindenkire és mindig meglep minket hálája jeléül kedves ajándékokkal. A testvérvonalainkkal is jó barátságot ápolunk, örülünk egymás sikereinek és szívből gratulálunk egymásnak.

Ágvezetőjével, Csordás Anikóval egy jó hangulatú évzárón

Egy egyszerre online és offline baráti-munkatársi megbeszélésen

Tökéletesen kiépített rendszer
Sehol máshol nem kaptam munkámért ennyi elismerést, kupát, pénzjutalmat, mint itt. Szeretem a rendszerben, hogy induló tőke nélkül a saját ritmusomban kezdhettem el a saját üzletemet építeni vállalkozóként. A mai világban nem tudok még egy ilyen tökéletesen kiépített rendszerről, amivel még másoknak utat is tudok mutatni. Ez a célom, hogy minél többen elfogadják a vezetésemet, ami által a hozzám csatlakozóknak is megváltozik az élete, ugyanúgy, mint ahogy velem is történt.

Vörös Anita élete párjával, Gáborral

Komolyak a terveink
A legközelebbi célom az Ezüst Hálózatvezetői szint, hogy mire gyermekvállalásra kerül a sor, már stabil lábakon álljon a vállalkozásom. A rendszer örökölhető, ezt tudtuk, mert többször hallottuk a képzéseken. Gábor mellettem ülve egy online képzésen szerepelve azt mondta, hogy neki az a célja, hogy gyermekünk tőlünk nem autót vagy házat fog örökölni, hanem egy sokkal nagyobb értéket, a kiépített hálózatunkat. Ekkor hatalmas boldogság öntötte el a szívemet. Komolyak a Biocommal a terveink. Most már nyugodt vagyok, bátran a jövőbe tekintő, tele álmokkal, célokkal. Az ország több területén és Szlovákiában szeretnénk megtartani saját szervezésű estjeinket, képzéseinket.

Szervezői ambíciók
Sokáig azt hittem, hogyha a tánc és a képzőművészet az erősségem és a hobbim, akkor ez lesz az életem pályája is, de mára már megérett bennem, hogy a szervezői ambícióm, ami minden korszakomban jelen volt, ez az én attitűdöm, ami hivatássá teljesedett ki bennem. Minden úgy alakult, ahogy lennie kellett, az egészségügyi problémámat a sorstól, ma már ajándéknak tekintem. Tudom, hogy rengeteg élmény vár itt a rendszerben, köszönöm Ibolyának és Istvánnak, hogy megmutatták az utat, hogy mindig erősítik bennem, hogy ott a helyem a nagy vezetők között, ez a csoda sosem ér véget, mindenért hálát adok, amim van és amit elértem.

Nagy élmény volt együtt ünnepelni a hálózatalapítókkal

Ezeket olvastad már?