Kezdőoldal Ágak Siker, Tanulás, Alázat, Remény, Társaság, azaz STARTképzés a Tóth-Wolford-ágon, a Baranyi Team szervezésében

Siker, Tanulás, Alázat, Remény, Társaság, azaz STARTképzés a Tóth-Wolford-ágon, a Baranyi Team szervezésében

Búsi Ildikó új 5. szintű munkatárs, a blokk levezetőjével, Erdős Zsuzsanna hálózatvezetővel


Visszatérve az online világból a „való világba” egy fantasztikus STARTképzésen vehettek részt a Tóth-Wolford Team kisebb ágainak, valamint a Baranyi Team-nek a tagjai. Ez a típusú program egy új lehetőség az induló munkatársaknak, a még gondolkodóknak, s a tanulni vágyóknak arra, hogy láthassák, hová is csöppentek, mi várhat rájuk, ha elég bátrak és képesek kilépni saját komfortzónájukból. Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető szervezésében már szinte „hazaérkezhettek” Vecsésre. Az első, önálló esemény részleteiről Virág munkatársa, Ács Veronika számol be részletesen. A tervek szerint – ha a pandémiás helyzet engedi – minden hónapban lesz ilyen rendezvény!

Tele pozitív energiákkal
Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezető volt a nap háziasszonya, aki egy igazán megnyerő egyéniség, színes, gyönyörű, kedves, már hallgatni is öröm volt. Tele pozitív energiákkal.

Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezető, a nap háziasszonya

Feltöltődés
Számomra egy ilyen képzés mindig feltöltődés, pozitív energiabomba, kedves fogadtatás, jó, tiszta lelkű és kedves emberek, akiknek mind egy közös nagy céljuk van: változni, változtatni és teremteni egy jobb életet.

Építik egymást
Szeretném az elmúlt képzést az „újak” szemével leírni. Mérhetetlenül hálás vagyok nekik, rajtuk keresztül végre megértettem, milyen érzés, mikor egy csapatként veszel részt a képzéseken. Mikor hasonló emberek egymásra találnak, jól érzik magukat együtt, építik egymást, csak a pozitív gondolatok kerülnek előtérbe. Kívánom mindenkinek, élje ezt át!

Ács Veronika hálózatvezető, a cikk írója

Fontos az immunrendszerünk karbantartása
A nap során rengeteget tanultunk Czikora Erzsike természetgyógyász előadásából, aki fantasztikus szakmai háttérrel, több mint húsz éves termékfelhasználói tapasztalttal adta át nekünk tudását. Megtudhattuk, milyen fontos az immunrendszerünk, bélrendszerünk karbantartása, s ezekhez milyen termékkombinációkat javasolt nekünk a kedves előadó.

A szakmai előadó, Czikora Erzsébet természetgyógyász-fitoterapeuta köszöntése

Cégbemutatás, marketing
Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezető a nap során bemutatta a céget, ahol az álmok valóra válnak. Láthattuk, kik az alapító tagok, magát a lehetőséget, a kérdés már csak az, hogy Te mit látsz meg benne. A sikeres, tapasztalt Arany Hálózatvezetőnek, Heinrichné Oláh Editnek köszönhetően már tudjuk, hogy „hol lakik a pénz”, ami számodra is elérhető közelségben van, csak ne félj, hanem ragadd meg a kínálkozó lehetőséget.

Elismerések
A sikeres munkatársakat a cég és a szponzora elismerte a képzésen. Ennek a blokknak a levezetője a sikeres, egyre több munkatárssal rendelkező Erdős Zsuzsanna hálózatvezető volt. Tapsolhattunk a sikeres, szinteket elérő új munkatársaknak is, sőt néhány gondolatot is megosztottak velünk.

Új hálózatvezetők
Üdvözölhettünk e napon új hálózatvezetőt, kitűzős hálózatépítőket. Leírhatatlan ez az érzés, de talán ahhoz hasonlítanám, mikor egy kisgyermek először kap születésnapi tortát. Még nem tudja mi fog történni, várja, izgatott, aztán mikor meglátja, elönti a melegség, boldogság, csillog a szeme. Körülötte mindenki könnyezik, meghatódott, tapsol, és kapja a sok dicséretet.

Babud Réka friss hálózatvezetőként szponzorával, Huri Zsuzsanna hálózatvezetővel

Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezető feltűzi Kovács Nikoletta hálózatvezető munkatársának a jól megérdemelt kitűzőjét

Lovas Laura Ezüst Hálózatvezető kitűzős munkatársával, Vaskó Krisztián hálózatvezetővel

A csapatba került egy hónapra az egyik céges-matricás autó
A cég minden hónapban, a hónap legjobb hálózatépítőjének a rendelkezésére bocsátja a felmatricázott, igen exkluzív autókat, hogy az országban vagy az országhatáron túl az utakon suhanva vigyék a Biocom hírét. Ebben a hónapban Koczur Melinda hálózatvezető dolgozott meg érte igazán, hiszen ő lett a hónap legjobb hálózatépítője, amit rendkívül szerényen, alázattal élt meg, igazán megérdemli, szívből gratulálunk.

Koczur Melinda hálózatvezető szponzorával, Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezetővel

Óriási változások a Biocommal
Hallhattunk és láthattunk fantasztikus terméktapasztalatokat. Megtiszteltetésként éltem meg, hogy a blokk levezetője lehettem. Hihetetlen hogy egy-egy ember élete hogyan változott meg a termékek és a cég hatására. Van olyan, aki nem takarít már többé, hála a Biocomnak. Van olyan, aki lányát is behozza az üzletbe, mert a legjobbat szeretné számára.

Szabóné Sasi Erika 5. szintű munkatárs, aki a fogyásán kívül rátalált a frissen diplomázott lányának a főállására, a Biocomnak köszönthetően

Szabóné Nagy Kitti 5. szintű munkatárs, aki kisgyermekes anyukaként a sikeres fogyást követően elkezdte megvalósítani a célját a Biocommal

Kovács Erika 5. szintű munkatárs: Oldd meg az egészségügyi problémáidat és lépj a tettek mezejére!

Tóth-Wolford Erika Gyémánt Hálózatigazgató megosztotta tapasztalatát az idei nyár trendi, karcsúsító termékével, a Slim40-el kapcsolatban


Mindenki sikeres szeretne lenni
A Biocomos életet élők között van olyan, aki szeretne sokat keresni, anyagi biztonságot, nyugalmat és szabadságot keresi. Mert tudjuk már… Mindenki sikeres szeretne lenni! Mindenki vágyik az elismerésre, arra, hogy ő is fontos legyen! Ez mind csak rajtad múlik, mit látsz meg, meddig mész el az úton, mit teszel érte. Ezt a gondolatot erősítette meg a nap folyamán Szabados Cintia hálózatvezető munkatárs, aki Szabados Erika csapatát erősíti, és már fiatalon rájött, hogyan válhat szabad emberé.

Bízzunk magunkban!
Kovács Nikoletta Hálózatvezető – a Baranyi Team-ből – is buzdított bennünket, hogy bízzunk magunkban. Legyenek céljaink és értékeljük saját magunkat, hiszen sokkal többre vagyunk képesek, mint az első pillanatban gondolnánk.

Hatással lenni életekre
Az Ezüst Hálózatigazgató Czentlaki házaspár sikereit hallhattuk egy fantasztikus előadásban. Az alázat, a tiszta, őszinte szeretet, a vágy a jobb élet felé segítette őket ahhoz, hogy most mi is tőlük tanulhattunk. Rengeteg ember életére voltak és vannak hatással, utat mutatnak, segítettek, segítenek nekik egy méltóbb életét élni.

Czentlaki Zoltán, Baranyi Virág, Czentlaki Beatrix és Kovács Péter


Mindenhol Biocom
A hatás most sem maradt el, egy humoros, közvetlen előadásban volt részünk, most már mindenki tudja, hogy a strandra a tisztított vizet a Reg-Enoros palackban visszük, és úgy rendezzük be a fürdőszobát a termékekkel, hogy ha a házaspár egyszer betér hozzánk, ne csalódjon bennünk…

Fejbe vágó mondatok
Azért voltak kemény mondatok, amelyek fejbe vágtak. Ezekkel a mondatokkal van dolgunk azért, hogy fejlődjünk, erősödjünk! Köszönöm szépen, én is egy lettem azok közül az emberek közül, akikre hatással voltatok. Az előadást hallgatva tudom, hogy sokunkban felcsillant egy reménysugár. Remény, hit, bizalom, vagy hívhatjuk bárhogyan. Hogy mire? Remény a jobb életre, bizalom magunkban, hit az emberekben.

Vakon higgyetek magatokban!
A végére hagytam az egyik legfontosabbat, a találkozás örömét, egy ölelés melegségét, az élő szó varázsát. Ez az, ami leírhatatlan. Kedves háziasszonyunk szavait küldeném nektek én is búcsúzóul, „vakon higgyetek magatokban”!

 

Ezeket olvastad már?