Kezdőoldal Ágak Kupán innen, nyári versenyen túl – Pongrácz Melinda észrevétlenül folyt bele a Reg-Enor kúra által az üzletépítésbe a Tóth-Wolford-ágon

Kupán innen, nyári versenyen túl – Pongrácz Melinda észrevétlenül folyt bele a Reg-Enor kúra által az üzletépítésbe a Tóth-Wolford-ágon

A Szabó-Gyarmati kupával a kézben, mint 2020. I. negyedévének legjobb hálózatvezetői, a felső vonal társaságában


A szentlőrinci házaspár Várszeginé P. Marianna csapatát erősíti másfél éve. A nyári versenytől nagyon sokat kapott Pongrácz Melinda és Szik Roland – most erről is, de még inkább az addig (eddig) vezető útról írnak, aminek a felütése egy általuk választott idézet:
„Minden siker egy döntéssel kezdődik és kitartással valósul meg”.  S nem csupán azért érdemes végigolvasni, mert a végén is van egy ütős gondolat. Hanem azért is, mert sokan magukra ismerhetnek a kezdésnél, a nehézségekkel és felismerésekkel teli folytatásnál és a Biocom előnyök lelkes megfogalmazásánál. Mert igen, ez sokkal másabb, mint a „hagyományos” munka vagy vállalkozás…

A teljes vezetőség gyűrűjében, de kiemelten Kónya György ágvezetőjével, a lajosmizsei napon


Egy termékkel kezdődött minden…

Pongrácz Melinda párjával, Szik Rolanddal Baranya megyében, Szentlőrincen építik hálózatukat.
2010-ben fiúk születése után kialakult Melindának egy autóimmun pajzsmirigybetegsége, ami az évek alatt sok-sok kilóval és társult betegségekkel „ajándékozta” meg. Természetesen keresték a megoldást, de hiába, minden sikertelen volt. Amikor Kriszti barátnője elmondta, hogy belevágott a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrába és szalonnát meg kolbászt eszik… hát nem kell mondani, mennyire kinevette. Gondolta, na, téged aztán bevittek a málnásba!

Ragadós példa lett a Reg-Enor kúra
Aztán ahogy teltek a hónapok, Kriszti barátnője szépen karcsúsodott és még egy s más problémája is elmúlt. Így Melinda is belekezdett! A kúra alatt egyre jobban lett és 6 hónap alatt 18 kilótól sikerült megszabadulnia, s az életmódváltás refluxának is megálljt parancsolt. Így elkezdtek szemezgetni a többi termékkel is és szépen lassan lecserélték az addig használt dolgaikat a Biocom készítményekre. Észre sem vette és már ezzel foglalkozott, még kúrázója is volt!

Sorsfordító BÉT, a főszerepben Kónya György
Aztán 2019. márciusban felhívta Kriszti barátnője, hogy menjen el vele Kaposvárra, egy BÉT (Biocom Életmód Találkozó) rendezvényre, amin sok kedve nem volt részt venni, de elfogadta a meghívást. A színvonalas rendezvény magával ragadta, az előadók mondanivalója „átment”. A meghívott vendégelőadó Kónya György, alapító ágvezető-hálózatigazgató és cégtulajdonos volt, akit tátott szájjal hallgatott. Folyamatosan az kattogott Melinda fejében, hogy Én is ezt akarom!

Terméktapasztalat az első Starton
Párja, Szik Roland az első perctől kezdve támogatja mindenben, így a képzéseken és a szervezői munkában részt vesz ő is. Az első budapesti Startképzésen vezetője, Mariann már bedobta a mélyvízbe, terméktapasztalatot kellett mondania több száz ember előtt. Keze, lába, hangja remegett – de megcsinálta!

Az első Startrendezvényen, Budapesten, néhány csapattaggal


Az első év nehézségei, felismerései
3 hónap alatt hálózatvezetői szintre léptek, de csak terméket láttak, fókuszuk a segítségnyújtásig terjedt. Nem fogadták el szponzoruk, Várszeginé Pálffy Marianna, és a Szabó-Gyarmati páros tanácsát, miszerint az igazi változást a passzív jövedelem hozza, ezen belül is maga a hálózatépítés. Nem jött át, hogy a termékek ennek a csodálatos világnak és életérzésnek az eszközei.

Szinte minden rendezvényen részt vettek, így elkezdett bennük összeállni a hálózatépítés, új munkatársaik lettek. Mint utólag megtanulták Tóth Lali, Smaragd Hálózatigazgató csodálatos előadásából Vecsésen: teremtettek! Teremtettek a gondolataikkal, mertek mást gondolni.

Instalok, vándorkupa, ebéd, eredmény
Csapatuk mind létszámban, mind eredményben nagyon szépen növekedett. Az év eleji instal képzések először offline, majd a pandémia idején online módban szerveződtek. Január, február és március hónapban kimagasló fejlődést értek el, így elsőként hozhatták el a Szabó-Gyarmati vándorkupát és egy közös ebédmeghívást kaptak Timiéktől. Az érzés, amit akkor éreztek, leírhatatlan. Ez a fejlődés köszönhető volt annak, hogy decemberig munkatársak nélkül „nézelődtek”, januártól viszont 9 munkatárssal indították az évüket.

Mit adott a nyári verseny?
Az idei nyári versenyen elindultak, sikeresen megcsinálták. Céljuk volt a csapat bővítése, új munkatársak elindítása. Versenyvonalukban jelenleg 3 induló munkatársuk kezdte el szervező tevékenységét. A verseny sikeres teljesítésével meghívást kaptak Lajosmizsére, a versenygyőztesek partijára. Fantasztikus élmény volt, ott vehették át oklevelüket és az ezzel járó pénzjutalmat.

Instal képzésen, Bükkösdön

„Kupaebéd”, Rádpuszta

Csapatmunka, életérzés
Sok-sok tanítást és segítséget kapnak felső vezetőiktől, amiért nagyon hálásak.

Mióta csapatuk van, a legfontosabb számukra, hogy a megszerzett tudásukat, minél hatékonyabban és veszteségmentesen tudják továbbadni, felemelve ezzel munkatársaikat. Ez viszont cserébe Biocom életérzést ad, ami számukra a legcsodálatosabb!

Lajosmizse, Új-Tanyacsárda

Önálló rendezvények
Mások sikereinek örülni tényleg fantasztikus érzés, ezért folyamatosan tartanak instal képzéseket, munkatársi megbeszéléseket, hogy ők is fejlődjenek és sikeresek legyenek. Nemrég Zoomban egy terméktapasztalatos estet tartottak, ami nemcsak szerintük, de a részvevők visszajelzései alapján is sikeresnek mondható.

Online rendezvények zoomban

A csapat egy részével Kulcsember-képzésen, Vecsésen


Miben más a Biocom üzlet, mint a hagyományos vállalkozás?
Mindketten vállalkozói versenyszférában dolgoznak, Melinda egy szolgáltató Kft.-nél irodavezető. Továbbá van egy közös építőipari vállalkozásuk. Mindkettő indítása, és működtetése jelentős költséggel jár. A Biocom üzlet ettől más… Az elmúlt 15 évben, annyi elismerést, dicséretet nem kaptak, mint itt ebben a röpke 1,5 évben. Megtapasztalhatták, hogy milyen, amikor nincsenek anyagi ellentétek, milyen, amikor a munkatársaik, szponzoraik nem ellenük, hanem mellettük vannak, és segítik őket.

Kitűzős wellness, Siófok

Élmény, ajándékba
Október első hétvégéjét szponzoruk Várszeginé P. Marianna összekötötte a 7. Kitűzős Hálózatvezetőknek járó wellness élményajándékkal. Fantasztikus hétvégét töltöttek együtt egy csodálatos tanítóval, zseniális csapattal. Hála és köszönet mindenért Mariannak, aki mindig, mindenben segíti és támogatja fejlődésüket.

Ezt szeretnék ők továbbadni, és minél több embernek megmutatni, hogy van más út is.

„Azzal a csónakkal, amivel átsegítünk másokat a túlpartra, magunk is odaérkezünk!”

Ezeket olvastad már?