Kezdőoldal Ágak Összefogás minden szinten, Reg-Enor délelőtt Ercsiben

Összefogás minden szinten, Reg-Enor délelőtt Ercsiben

A szervezők: Hajdú Beáta, Kaszapné Viczkó Emília és Juhos Katalin

Alig három hónapja volt az első előadás Ercsiben, a szervezők máris mertek nagyot álmodni és elhívták a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálóját Szabó Sigfridet, aki örömmel tett eleget a felkérésnek. De mielőtt a részleteket objektíven ismertetné a Vass-Beta-ágon komoly csapatot vezető Pintér Pámer Krisztina élete párja, Pintér István (a felesége éppen babázik otthon…), szintén fontos szubjektív felütéssel kezd. A személyes gondolatok után pedig visszapillant a február utolsó szombatján, a helyi Művelődési Ház és Könyvtárban kóstolóval egybekötve tartott rendezvényre. S a végén az is kiderül, miért van az összefogás a cikk címében…

A három szervező dicsérete
Sokan sokféle okból indulnak el és haladnak az úton a Biocomban. Valaki azért, hogy rendbe jöjjön, valaki azért, hogy ne használjon feleslegesen vegyszereket, valaki azért, hogy pénzt keressen. Sorolhatnám sokáig, de nem teszem. Nem mehetek el amellett, hogy a szervezőknek, ennek a három csodálatos nőnek (Hajdú Beáta, Kaszapné Viczkó Emília és Juhos Katalin) a mozgatórugóját – vagyis annak egy részét – meg ne osszam veletek. Kata hatgyermekes anyukaként nem igazán lát más alternatívát arra, hogy hozzájáruljon a családi kasszához. Így ezt megteheti, nem is akármilyen módon. Bea és Emi célja részben közös. A külföldi munkából szeretnék kiváltani párjukat. Tiszteletreméltó és nemes célok ezek.

Félszáz érdeklődő
Visszakanyarodva a fő témánkhoz: jól megalapozott volt a döntés. Közel ötven ember várta, hogy elkezdődjön az előadás.

Biocomos indítás
Az előadást Kata kezdte, röviden tömören ismertette a Biocom cég jelenjét és múltját, valamint azt, hogy ez a kiváló cég milyen lehetőségeket kínál a családok számára. Beszélt a legtöbbet használt termékeiről (10+4).

Juhos Katalin, hatgyermekes édesanya

Gondolunk a gyermekekre
Katát Bea követte, aki részletesen vázolta a gyermekeknek adható termékeket. Saját tapasztalata szerint, mióta ezeket a termékeket használja, hogy-hogy nem elkerülik őket a betegségek. Milyen érdekes…

Hajdú Beáta


A népszerű gumivitaminok
Bea után Emi kapta meg a szót, aki az újdonságnak számító gumivitaminokról adott részletes tájékoztatást. Köszönet érte Nektek!

Kaszapné Viczkó Emília

Szabó Sigfrid: Ez nem fogyókúra!
Őket követte a délelőtt fő előadója, Szabó Sigfrid. Részletesen, példákkal színesítve mondta el ennek a csodálatos találmánynak, terméknek, a Reg-Enornak az élettanát, működését és mindent, ami kúrával kapcsolatos. Elmondta, hogy ez nem fogyókúra. A fogyás „csak” egy örömteli mellékhatás.

Szabó Sigfrid

Zsír, zsír, zsír…
Kitért arra, hogy mit ehetünk és mit nem, mi mindenre adhat megoldást, ha valaki 100%-ig betartva a kúra szabályait végig csinálja a saját állapotának megfelelő időtartamot. Egy dolog mindenki fejébe beéghetett ZSÍR, ZSÍR, ZSÍR! Sigfrid többtucatszor elmondta, pont azért, mert az emberek fejébe az égett be, hogy mindent olajjal készítsünk.

A kúra után tartsunk be négy dolgot:

  • továbbra is zsírral főzzünk (liba, kacsa, sertés), mert ez nekem jó,
  • naponta 2x vigyünk be plusz 2-4 dkg zsírt, mert ez nekem jó,
  • olaj és olajos magvak nem, mert nekem nem jó,
  • tej- és tejtermékből csak a minőségit, abból is csak keveset, mert nekem nem jó…

Orvosi megerősítéssel
Zárás előtt egy nagyon megható történetet láthattunk és hallhattunk. Sigfrid kihívta Emit, hogy az ő csodálatos regenerációját elmesélje. A történet úgy lett teljesen kerek, hogy Emi háziorvosa dr. Nagy Angéla részletezte, hogy konkrétan mi is történt. Nagyszerű, hogy ilyen jó gondolkodású és nyitott szakembert ismerhettünk meg benne! Ahogy Sigfrid, úgy mi is sokan megkönnyeztük a hallgatóságból.

Dr. Nagy Angéla, Kaszapné Viczkó Emília és Szabó Sigfrid

Plusz szerencse valakinek
Ezután következett a tombola. Minden résztvevőnek megvolt az esélye, hogy hasznos ajándékot nyerhessen.

Tombola

Azonnali válaszok
A tombola végeztével a feltaláló válaszolt a hallgatóság kérdéseire.

Kérdezz-felelek

Különleges kóstoló
Mielőtt mindenki hazament volna, a szervezők és a helyi Kokics Kolbász Manufaktúra jóvoltából ínycsiklandó ízelítőt kaphattunk az étrendbe passzoló finomságokból. Jelentem, nagyon-nagyon finom volt minden. Hálás köszönet érte Nektek! Ráadásként Ninaci Rozália jóvoltából a kíváncsi érdeklődők kipróbálhattak egy nyirokmasszázs gépet is.

Terülj-terülj asztalkám…


Valódi összefogás
Összefogás minden szinten. Mire is gondoltam? Összefogott a három szervező és minden körülményt tökéletessé tettek. Sőt! A felső- és testvérvonal pedig aktívan kivette a részét a toborzásban. Többek közt Gruicsné Sümegi Éva, Hellinger Magdolna, Bilics Tamás, Kovács Irén, Varga Edit, Hegedüs Krisztina. A bemutatóanyag összeállításában a szerző működött közre. Köszönjük a segítséget Barabás Vilmának és Melegh Annának is. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a rendezvénynek is.

Ezeket olvastad már?