Kezdőoldal Ágak Felismerést, bátorságot, megvilágosodást és kezdő lökést egyaránt adott a Ferenczy- és Vass-ág Vecsési Vezetőképzője

Felismerést, bátorságot, megvilágosodást és kezdő lökést egyaránt adott a Ferenczy- és Vass-ág Vecsési Vezetőképzője

Ez a Vecsési Vezetőképző is sikeres volt a Ferenczy- és Vass-ágon!

Vecsés egy olyan fogalom, amely valamennyi képzésen elhangzik. Ide invitáljuk azokat a tagokat, akik nem várják, hogy a siker az ölükbe hulljon, hanem tesznek is azért, hogy sikeressé váljanak. Ez a kétnapos képzés azoknak szól, akik tanulni, változni, fejlődni szeretnének. Így történt ez január végén is a Ferenczy- és Vass-ág szervezésében, melyről Eberhardt Hajnal dietetikus, a csapat Ezüst HV tagja osztja meg utólag impresszióit. Mivel ez a sokadik hasonló volt az életében, így olyan szubjektív sorokat kapunk tőle, amely arról szól, mit szeret ő leginkább abban a két napban. Mindenképpen tanulságos, köszönet érte – csakúgy, mint a további visszajelzésekért!

Beta Kádár Tünde (balról a harmadik) a kárpátaljai csapattal és mentorukkal, Sinka Szilviával (bal szélen)

Szeretem, ahogy…

Szeretem, ahogy örülünk egymásnak, amikor megérkezünk.

Szeretem, ahogy Ferenczy László „utaztat bennünket” egyre beljebb a lelkünkben, egyre kevésbé komfortos területekre, de egyre közelebb ahhoz az önmagunkhoz, aki egyre több sikeres vezetői tulajdonság birtokosa. Hálás szívvel köszönöm minden gondolatébresztő mondatát!

Szeretem, ahogy kényeztet bennünket a vecsési szálloda, szeretem a szaunáját, a közös úszkálást, a sókabin illatát.

Szeretem az esti tervezést, a játékokat, a beszélgetést.

Szeretem, hogy hiteles emberektől tanulhatunk, olyan sikeres vezetőktől, akik azt tanítják, amit ők már megcsináltak.

Tóth Lali Ezüst Hálózatigazgató társágról érkezve segített sokat a csapatnak

Kovács Zoltán hálózatalapító a szervezőkkel, előadókkal

A meghívott Tóth-Wolford házaspár az ágvezető párosok (Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár, valamint Ferenczy László és Szász Laura) ölelésében


Köszönöm, hogy…

Köszönöm, hogy legértékesebb kincseit – idejét, tudását – osztotta meg velünk a cég legnagyobb vezetője: Kovács Zoltán hálózatalapító.

Köszönöm, hogy a Tóth-Wolford házaspár (Erika és Lali) nagyszerű ötleteket adva megmutatta, milyen összhangot megteremtve lehet a munkánkat ilyen tökéletesen űzni.

Hálás szívvel köszönöm valamennyi vezetőmnek, hogy ez a képzés negyedévente megvalósulhat, és részese lehetek.

Büszke vagyok, hogy ágvezetőm, Beta Kádár Tünde tökéletes háziasszonya volt a legutóbbi vecsési képzésnek!

Április végén

Vecsés visszavár bennünket, és szeretettel várjuk az új tagokat a következő

alkalommal, azaz április 28-29-én.

Most pedig jöjjön néhány gondolat azoktól, akik első alkalommal élhették meg a vecsési képzés értékeit:

Vascsák Andrea: Bátorságot adott
Sok élménnyel gazdagodtam, sok információt kaptam az elmúlt két napban! Csodásan éreztük magunkat és már várjuk a következő vecsési képzést. Hogy mit adott a két nap? Bátorságot, hogy bátran haladjak az utamon a célom felé. És Laci szavaival élve, hogy: „Soha ne ad fel!”

Vóvcsok Oxána: Megvilágosodás volt
Nekem személy szerint a vecsési képzés megvilágosodás volt. Minden képzésen más a téma és nagyon sokat lehet belőle tanulni és fejlődni. Érdekes módon most nem azt az érzést kaptam, mint eddig, hogy annyi energiám van, hogy a hegyet is meg tudnám forgatni! A mostani inkább felismerés volt. Hogy mi mindenben kell még fejlődnöm! Most már tudom, min kell változtatnom még. Összességében nagyon nagy élmény volt a két nap számomra.

Marosi Nikolett: Zene volt füleimnek a tanítás
Imádtam ott lenni! Nagyon sokat tanulhattam, sokat kell még fejlődnöm minden téren. Nagyszerű lehetőség egy ilyen alkalom a továbbképzésre! Zene volt füleimnek hallgatni a vezetők tanításait. Megismerkedni olyan emberekkel, akik már leküzdötték félelmeiket, ha ki kell állniuk az emberek elé és megszólalni. Igazából még fel sem fogtuk azt, milyen lehetőség adatott a kezünkbe… Köszönöm, hogy ott lehettem! Nagyon várom már a következő alkalmat.

Curi Erika: Megkaptam a kezdő lökést
Megadta nekem azt a kezdő lökést arra, hogy mit is akarok én. Mióta hazajöttem, azóta minden úgy történik, ahogyan ÉN akarom. Minden összejön, mert úgy akarom, mert annyira akarom, hogy más esélye nincs is, csak megvalósulni! Köszönöm, hogy törődtök velem, nem hagytok elveszni a rengetegben!

Veszelovszky Katalin: Megerősítést kaptam
Vangel Mónika csapatát erősítem, jelenleg  a 4. szinten vagyok. Meghívást kaptam a vecsési vezetőképzőre, elfogadtam, és olyan megerősítést kaptam, amely meghatározza az irányt, és senki sem tud eltántorítani a céljaimtól.

Hálás vagyok, hogy így döntöttem, köszönöm, hogy ott lehettem.

Bihari Irén: Megértettem, mire van szükségem a haladáshoz
Nagyon sokat adott a két nap, magamra ismertem, és megértettem végre, mi az, amire szükségem van a haladáshoz. Rávilágított arra, hogy mennyivel több lehetnék, ha odafigyelnék magamra, és 100 %-ban az üzletemre koncentrálnék, céljaimra fókuszálnék. Köszönöm az előadóknak, de legfőképpen a szponzoromnak, Hajnikának, hogy hisz bennem, hiszi, hogy képes vagyok egyre feljebb és feljebb jutni.

 

Ezeket olvastad már?