Kezdőoldal Ágak Újra erősödő offline világ: Sinka-Siker Team Életmódestek – Putnokon és Szikszón dübörgött a csapat

Újra erősödő offline világ: Sinka-Siker Team Életmódestek – Putnokon és Szikszón dübörgött a csapat

Októberben elindult egy új sorozat, egyre több helyen szerveződnek az Életmód Délutánok és Estek, bőséges terméktapasztalatokkal, a Sinka házaspár koordinálásával, illetve a felső vezetők szervezésében, ami az előzetesek szerint tovább gyűrűzik novemberben is. Az elmúlt két év megtanította a Sinka Siker Teamet is az online világ rejtelmeire, lehetőségeire, azonban a jelek azt mutatják: igénylik az emberek, hogy személyesen is találkozzunk, beszélgessünk, bemutassuk a lehetőséget. A beszámolókat Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezetőnek köszönjük.

Telt házas est Putnokon
A program, ha lehet, a korábbiaktól is intenzívebben indult, egyre több helyen csináljuk ugyanazt, ugyanúgy. Az értelmi szerzők, Sinka Tímea és Gyula 25 év tapasztalatát tanítják nekünk, s mi ezt lelkesen visszük tovább a csoportokban. Elsőként egy észak-borsodi est beszámolója következik. Putnokon az ágvezetők előadásában zajlott egy telt házas est Eszlári Beáta hálózatvezető és csapata szervezésében. Vendégként, megfigyelőként, s nem utolsó sorban krónikásként jómagam is részt vettem, hiszen a szervezés az én feladatom is a jövőben.

Az est háziasszonya, Eszlári Beáta hálózatvezető

Életkerék, saját példákkal
Az est háziasszonya, Eszlári Beáta vezette fel az estet, picit mesélve közel két éve tartó Biocomos létéről, fogyásáról, személyiségváltozásáról. Ezután következett Sinka Gyula ágvezetőnk, aki bemutatta a céget, és az életkerék segítségével azt a nyolc szeletet, amiből bárki vehet bármennyit ezzel a programmal. Saját sztorikkal fűszerezve nyűgözte le a közönséget, bemutatva néhány olyan aktuális megtakarítási lehetőséget, amit bárki magáénak tudhat egy egyszerű próbavásárlással. Aki végighallgatta, rájöhetett, nem kérdés, hogy ezt mindenkinek meg kell mutatnia!

Sinka Gyula ágvezető beszélt a komplett programról, megtakarításokról – és a lehetőségről

„Oszd meg másokkal!
Sinka Tímea a lelki oldaláról is rámutatott a lehetőségekre, szembesítve mindenkit azzal, hogy egy életünk van, azt jól kell megélnünk. Ezt pedig csakis a kapcsolatainkat építve tudjuk megtenni, s jobbá tenni. Mint fogalmazott: „Gondold másképp, és oszd meg másokkal!”

Sinka Tímeáék 25 évvel ezelőtt gondoltak egyet, amikor meglátták az Ökomagot. „Ezzel megváltjuk a jövőnket”. Igazuk lett!

Elindult az úton
Természetesen az ilyenkor szokásos terméktapasztalatok sem maradhattak el. Hallhattuk Béres Gergőt, aki egy óriási céllal érkezett közénk: le akar fogyni. Belevágott, s két hét után már kevesebbet mutat a mérleg! Nem kérdés, hogy megérezte: ez a neki való közösség, ahol figyelnek rá, és rövid idő alatt elindulhat élete sokkal jobb szakasza.

Béres Gergő új csapattárs a fogyást tűzte ki első célul

Egy csodás tapasztalat
Meghallgathattuk egy „regenoros baba” anyukáját is Kozma Vanda személyében, aki közvetetten a teljes életmódváltásnak is köszönheti, hogy édesanya lett. Annak ellenére, hogy már semmivel se bíztatták…

Kozma Vanda is megosztotta csodálatos tapasztalatát

Vegyszermentes háztartás
Lőrinczné Szabó Katalin munkatárs mutatta be a Biocomos vegyszermentes háztartást, saját élményeiről mesélve.

Lőrinczné Szabó Katalin tapasztalatai

Vitaminok
Váradi Gabriella arról mesélt, milyen vitaminokkal tudjuk ellátni otthonunkban a gyerkőcöket.

Váradi Gabriella vitaminos élményei

Kozmetikumok
Klimonné Nagy Evelin – aki a hálózatvezetői szint ajtaján kopogtat lassan –, bemutatta kozmetikai családunk néhány darabját.

Klimonné Evelin nemcsak szép kezeket, hanem szép arcokat is varázsol a Botanifique családdal

Folytatják a szervezést
Az est végén kötetlen beszélgetések indultak el, összességében egy nagyon eredményes programot élhettünk meg együtt, aminek folytatása november 17-én következik, s közben másik két rendezvény is szerveződik a közeli településeken. Gratulálunk a szervezőknek és az előadóknak!

Szikszói program
Néhány nap telt el csak, és máris átruccantunk Abaújba, Szikszóra! Ezúttal az Ezüst Hálózatvezetőnk, Pál-Jósvai Mónika által szervezett Életmódklub Estről írok nektek.

Pál-Jósvai Mónika Ezüst Hálózatvezető, az est háziasszonya

Az egész életünket meg tudjuk változtatni
Mivel nagyon jó tanítást kapunk, visszük tovább a programot, ezúttal Szabó Anita Viktória Arany Hálózatvezető, és jómagam – mint mentorok érkeztünk –, hogy segíthessünk. Többségében felhasználók, vásárlók, és néhány friss érdeklődő jöttek el, hogy többet tudjanak a termékekről, programunkról. Saját sztorim rövid bemutatásával beszéltem a háttérről, a termékekben rejlő lehetőségekről, s arról, hogy egész életünket meg tudjuk változtatni.

Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezető mentorként megadta az alaphangot, felépítve vezetőtársait

Ajánlások, ötletek
Ezután átadtam a lehetőséget háziasszonyunknak és mentorának, Anitának. Fő témája a betegségmentes gyermekkor elérése volt, közel 16 éves aktív tapasztalatait elmesélve, majd a felmerülő kérdésekre is választ adva. Nagyon sok ajánlást, ötletet kaptunk.

Szabó Anita Viktória Arany Hálózatvezető, Mónika mentora beszélt arról, hogyan legyenek egészségesek a gyermekek és szüleik

Megszűnő probléma
Véghné Oszlánczi Anita munkatárs arról mesélt, hogyan szűnt meg évek óta tartó allergiája.

Véghné Oszlánczi Anita: az allergia már a múlté!

Eredményes zárás
Pál-Jósvai Mónika, az est főszervezője, egyben háziasszonya is mondott néhány remek tapasztalatot zárásként. Bő egy órás estünk után még jöttek a kérdések a lelkes érdeklődőktől. Eredményesen zártuk a programot, és eldöntöttük, itt is folytatjuk novemberben! „Mert, ami működik, működtetni érdemes!”

Ezeket olvastad már?