Kezdőoldal Ágak Még a csilláron is lógtak Baján, a Reg-Enor Esten

Még a csilláron is lógtak Baján, a Reg-Enor Esten

Gruicsné Sümegi Éva nagy utat járt be az önbizalom hiányos állapottól a Reg-Enor Est színpadáig

Gruicsné Sümegi Éva nagy utat járt be az önbizalom hiányos állapottól a Reg-Enor Est színpadáig

„Rémálom volt az a pillanat, álmaimban ne jöjjön elő, amikor odajött a könyvtár igazgatója, hogy le kell zárni a termet, mert 120-an vagyunk, nem fér be több ember! Ez volt az a pont, amikor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek?” Így kezdte beszámolóját Gruicsné Sümegi Éva, a Vass-ág Pintér Pámer Krisztina által vezetett csoportjában jeleskedő hálózatvezető, aki – sok társához hasonlóan – a Reg-Enor tapasztalataiból kiindulva épített fel egy szép csoportot. Ezúttal nemcsak HV-ként, hanem szervezőként is jelesre vizsgázott, hitet, kapaszkodót adva még többeknek. Az egyre sikeresebb bajai üzletasszony élvezetes írása egyben útmutatás is egy profi Reg-Enor Est előkészítéséhez.

Még nagyobbat álmodhatunk
Nos, arról van szó, hogy február 27-én Baján vendégünk volt Szabó Sigfrid, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója és ebből az alkalomból egy nagyon elegáns helyet kerestem. Így esett a választás a könyvtár nagytermére. Ami kicsinek bizonyult!

A hallomás alapján regisztrált
Szenzációs karriert fut be napjainkban a REG-ENOR! Ezt tudtam, de ekkora érdeklődésre mégsem számítottam! Volt, aki az előadás előtt fél órával hívott, és nehéz szívvel, de azt kellett mondanom neki, hogy sajnos nem jöhet, mert nincs több hely. (Azonnal regisztrált, miután az előadás után találkoztunk, mondván, ha ez a Reg-Enor ennyi embert érdekel, akkor ez csudajó dolog lehet és azonnal meg is rendelte a maga kezdő adagját. Hallunk még a hölgyről, mert eldöntötte, hogy első helyre teszi életében a BIOCOM-ot!)

Vezetői segítség, cégbemutatással
Szabó Sigfrid csodálatos találmányának ismertetése előtt szó volt a BIOCOM-ról. Pintér Pámer Krisztina, a Vass-ág Ezüst Hálózatvezetője élvezetes előadásban ismertette a teljes palettát, az életmódprogramot. Érezni lehetett, ahogy a teremben egyre feljebb ment a hőfok.

Útmutatás dietetikustól
Eberhardt Hajni, a Vass-ág hálózatvezetője, dietetikus volt a vendégelőadó, ismeretterjesztő mondatait szórakoztató formában kínálta a nagy-nagy élvezettel és odafigyeléssel informálódó hallgatóságnak. A kérdéseknek csak az időkorlát szabott gátat. Egyre melegebb lett a hangulat!

Máig lelkes a feltaláló
Szabó Sigfrid pedig, aki természetesen alaposan beavatta a hallgatóságot a részletekbe, mindig tud újdonsággal szolgálni. Olyan jó érzés látni, hogy ez a fáradhatatlan ember ugyanolyan lendülettel, átérzéssel meséli a tapasztalatait, az élményeit, mint amikor elkezdte az előadássorozatot. Tele élettel, lelkesedéssel!

Szeretnénk őt még nagyon sokszor vendégül látni, mert nagyon jók a cikkek, a videók, de az igazi kisugárzás semmivel sem pótolható, és ezt az egész közönség megérezte. Hiszen erre az elixírre mindenkinek szüksége van, hogy a feltalálót idézzem: „annak, aki megszületett, és aki még nem halt meg”. J

Akik megélték és megmutatták
Közben, mint ahogy a Reg-Enor előadásokon már megszokhattuk, hiteles sikertörténeteket hallhattunk és láthattunk, a leadott zsír pedig becsomagolva illusztrálta a siker kilókban is mérhető mennyiségét.

Ezúton is megköszönöm regenorosaimnak a kiállást, tapasztalatból tudom, hogy kicsi bátorság is kell ahhoz, hogy valaki megmutassa magát. J

Köszönet tehát ezért nekik:

  • Várhalmi Miklósné Margit
  • Sama Mária
  • Ragadics Ferencné Erzsi
  • Horváthné Steinbeck Mária.

Ápolói szemszögből
És külön köszönet a jelenleg már 5. szinten álló (haladó), Keiner Szilviának, aki családostól segített a rendezvény szervezésében és lebonyolításában. Neki a Biocom termékek segítettek elmondása szerint az egészsége helyreállításában, s azért is hiteles, mert diplomás ápoló. Szakmája egyben a legnagyobb motivációja, mivel nap mint nap tapasztalja, hogy a betegeknek nem feltétlenül segítenek a remélt módon a kemikáliák…

Folytatás: ősszel!
Az előadás visszhangja máig cseng, mert azóta is folyamatosan jönnek az érdeklődők, hogy hallottak erről az izgalmas előadásról és sajnálják, hogy lemaradtak róla. Ősszel bepótolhatják, szeptemberben újra találkozunk, már keresem a helyet! Nagyobbat!

Ezen a képen a méltó helyszín csillárja is látszik, amin persze csak képletesen lógtak...

Ezen a képen a méltó helyszín csillárja is látszik, amin persze csak képletesen lógtak…

A bajai üzletasszony a leadott kilókat szimbolizálja a zsírral, miközben szponzori segítséget kap a kép jobb oldalán látható Pintér Pámer Krisztinától

A bajai üzletasszony a leadott kilókat szimbolizálja a zsírral, miközben szponzori segítséget kap a kép jobb oldalán látható Pintér Pámer Krisztinától

Szabó Sigfrid feltaláló ezúttal is elbűvölte a közönséget

Szabó Sigfrid feltaláló ezúttal is elbűvölte a közönséget

Pintér Pámer Krisztina másik hálózatvezetőjével, az estet előadásával szintén emelő Eberhardt Hajnallal

Pintér Pámer Krisztina másik hálózatvezetőjével, az estet előadásával szintén emelő Eberhardt Hajnallal

Ezeket olvastad már?