Kezdőoldal Ágak Megragadni a lehetőséget, mert te döntesz az életedről – ez a vezérlő elve Palóczné Zsuzsának, a Kosiba-ág HV-jának

Megragadni a lehetőséget, mert te döntesz az életedről – ez a vezérlő elve Palóczné Zsuzsának, a Kosiba-ág HV-jának

Palóczné Adorján Zsuzsanna (középen), a Kosiba-ág HV-ja az ágvezető párossal, Kosiba Józsival és Hajnival

Palóczné Adorján Zsuzsanna Nógrád megye egyik kis falujában (Palotáson) él jelenleg két kisgyermekkel és párjával, de büszkén mondhatja, hogy három gyönyörű fia van. A legidősebb 23 éves, míg a kicsik 7 és 3 évesek. De „született” azóta más is az életében: a hálózatevetői szint. Amihez először ő újjászületett, amint azt a képek is bizonyítják! A Kosiba-ág HV-jának története sokak számára lehet motiváló, s talán nem lesz meglepő, hogy Reg-Enor kúrával kezdődött…

Kúra, kiegészítőkkel
43 évesen találtam rá a Biocom adta lehetőségre. A kép a nagyfiam ballagásán készült. 2016. áprilisában kezdtem el a Reg-Enor kúrámat a Biocom palettáján található termékek közül még néhánnyal kiegészítve (Turmeric, Immun Supreme, Olajfa, Flora Plus).

Évtizedes problémák
97 kilóval indultam. A súlyom okozta problémák már nagyon elviselhetetlenek voltak számomra: fulladás, nehéz mozgás, állandó fáradtságérzet. És nem beszélve a ruhavásárlásoknál a problémáról: egyre nagyobb méretűek kellettek… Több lehetőséget kipróbáltam: diéták és fogyókúrás kiegészítők, de csak több-kevesebb siker volt a jutalom. A főbb problémám az volt, hogy bizonyos betegségem miatt kapott szteroidok mellékhatásaként gyorsan visszajöttek a kilók vagy éppen gyulladást idéztek elő a fekélynél és fel kellett hagynom a kúrával! 21 éves koromtól kezeltek colitis ulcerosaval és később hozzá társult Crohn-betegséggel. Dobrocsi Editkével (szponzorommal) már közel tíz éve ismertük egymást és az ő hirdetésére figyelve kerestem meg őt, hogy segítsen nekem, amit azóta is köszönök neki! Így elindultam a jó változások felé!

Mindent megoldottam, a jutalék is segített
Ez a kép 2016 szeptemberében készült, -18 kilóval és sokkal jobb közérzettel. Energiadúsan, életkedvvel tele jutottam el ahhoz a döntéshez, hogy segítek másoknak is megismerni az itteni lehetőségeket. Kihasználva a cég adta jutalékrendszert, egyre könnyebb volt a mindennapi megélhetés is. Elkezdtem képzésekre is járni, ami az elején még döcögős volt kisgyermekeim miatt, de aztán egyre több embernek segíthettem, így rájöttem, mennyire fontosak a folyamatos képzések, hiszen ott tanuljuk meg, hogyan tudunk személyre szabottan segíteni, tanácsokkal, vagy esetleg megfelelő szakemberekhez irányítani.

Az egész család szereti a Reg-Enor étrendet, mellyel spórolni is lehet
Itt, 2016 decemberében már 26 kilóval voltam kevesebb. Fantasztikus érzés volt és nem csak a külsőm változása, hanem hogy nem kellett szednem az erős gyógyszereimet és úgy is gyönyörűen szinten tudtam tartani magam! Az étrendet imádtuk, az első perctől kezdve így főztem a családomnak is. Meglepő, hogy mennyit megspórol az ember, ha céltudatosabban vásárol és a „tiltólistás” dolgokat elhagyja!

Újból jók lettek rám a régebbi, kb. 7 évvel azelőtti ruháim! Imádom!

Köszönet a felső vezetőimnek
2017. márciusában cégünk kulcsember-képzését kihasználva tanultam meg sok mindent, rájöttem a hiányosságaimra. Itt tudatosult bennem, hogy mindez milyen változásokat hozhat nekem, a családomnak és a segítséget elfogadó nyitott embereknek, akik belevágnak ebbe az üzletbe! Köszönök mindent Gyémánt Hálózatigazgatónknak és párjának, Lőrincz Jánosnak és Marikának, valamint az én drága ágvezetőimnek, Kosiba Józsefnek és párjának, Hajnikának!


Vezetővé váltam, jöhetnek a többiek!
Munkám gyümölcseként átvehettem Lőrincz Jánostól a vezetői oklevelem és kitűzőm. Azóta is büszkén viselem! Szeretettel és figyelemmel dolgozunk egyre bővülő csapatommal. Úgy érzem, a felső szponzoraimmal való nagyon jó együttműködésnek és támogatásuknak is köszönhetően idén több vezetővel is bővülhet a csapatom. Előre is köszönöm ezt nekik: Dobrocsi Edit, Milán, Hárs Tímea, Székely Zsuzsa, Madai Jánosné, Bicskeiné Olgika, s természetesen Kosiba Hajnika.

Büszkeségemmel, az első meglepetés ajándékommal, drága ágvezetőimmel, a Kosiba házaspárral a 2017-es évzárón.

A magam ura vagyok!
Köszönöm a sok bátorítást, a segítséget és a bizalmat! Mára büszkén mondhatom: a magam ura vagyok, magam osztom be az időmet! Megtervezhetem a jövedelmemet! Imádom! Kívánok mindenkinek hasonló jókat az életben! A lehetőség mindenkinek adott! Köszönöm, Biocom!

 

 

Ezeket olvastad már?