Kezdőoldal Ágak Kulcstermékek és kulcsemberek – átfogó képzés a Ferenczy-, Vass-, Kónya-ágon

Kulcstermékek és kulcsemberek – átfogó képzés a Ferenczy-, Vass-, Kónya-ágon

Az első sorban öltönyben mosolygó Sinka Gyula méltán lehet büszke e csapatrészének ragyogó teljesítményére

Az első sorban öltönyben mosolygó Sinka Gyula méltán lehet büszke e csapatrészének ragyogó teljesítményére

Start! Ez a jelszó ezúttal nem csupán a szeminárium jellegére vonatkozott a közös Ferenczy-, Vass-, Kónya-ág képzésen, hanem arra is: számos terméknek mostanában indult el a Biocomos karrierje. Így amellett, hogy elhangzott az üzletben indulók számára létfontosságú alapanyag, a fejlődés alapját képező termékekről is bőségesen szó esett.

A bevezető előadást így az egyik jelentős ág vezetője, Vass Oszkár tartotta, a tőle megszokott alapossággal. Ha egy üzletben startolni szándékozó, vagy éppen döntés előtt álló jelölt végighallgatja a prezentációját, garantáltan képbe jön, s leesik neki a ”húszfillér”. Ráadásul a „kötelező” anyagban is mindig képes megújulni Oszkár, aki a hivatalos részek bemutatásába is képes emberi oldalt csempészni, így téve még fogyaszthatóbbá az elhangzottakat. S ha már fogyasztás: többen meg is kóstolhatták a már a Siker és Karrier Napon is színpadra vitt új, „bomba” terméket, a Food for Life készítményt.

454Csúcs a Food for life! (Eberhardt Hajni)
Az, hogy ízlett mindenkinek, egyáltalán nem meglepő, a természetes málna aroma miatt. (A gyermeki visszajelzések is garantálják sikerét!) S hogy tudjuk is, miért érdemes rendszeresen inni (a vízbe, gyümölcslébe…), vagy enni (a joghurtba, kefírbe… kevert) zöld port, annak meglapozásáról a civilben dietetikusként dolgozó hálózatvezető, Eberhardt Hajni gondoskodott ragyogó, átfogó előadásával. Mint mondta: többet tud a termék, mint az összes korábbi hasonló. Közel negyvenféle esszenciális tápanyagot tartalmaz a por, amit nevéhez méltóan (Food) valóban élelemként ismer fel a szervezet. Ráadásul az összetevők közül a banánpehely (is) bio, a Chlorella algának az áttört sejtfalú verziója van benne a könnyebb emésztésért, a lecitin pedig nem szójából, hanem napraforgóból származik, így a fiatalabb korosztály is nagy biztonsággal magához veheti. (Egy visszajelzés szerint egy 2 éves kislány annyira rajong érte, hogy eleszi a nagyobb testvérek elől…) Még három érv a szakembertől: tele van adaptogén gyógynövénnyel, sokat segítő gombával, s a tengeri moszatban a fontos jód fehérjéhez kötötten jelenik meg benne.

Új kulcstermékek
Az ág másik vezetője, Ferenczy László hálózatigazgató az Egészségkönyv szerzőjeként mindenekelőtt szintén néhány fontos, új kulcstermékről adott részletesebb tájékoztatást. Nagy valószínűséggel sláger lehet az elkövetkezőkben a szintén zöldekből álló Vitamin with Greens, a Green Coffee Bean Complex, (zöld kávébab), a Joint Complex (ízületi problémákra), és a két speciális termék, az Exxtra Male és a Male. Speciális…? Nem is gondolnánk, hogy hányan szeretnék megsokszorozni a férfiúi erőt, mely messze nem csak a szexualitásra vonatkozik. Sok összetevős termékekről van szó ugyanis, s a beltartalomból következik, hogy nagyjából három hónapnyi szedés javíthatja a férfi nemzőképességet. (Utóbbi termék kapcsán pedig újra jegyezzük meg: hölgyeknek is ajánlott!)

Spirituális marketing (Ferenczy László)
Ám Start képzésről lévén szó, Laciból, mint életépítő trénerből is „kapott” a hallgatóság. Nem csak az őt még nem halló újaknak volt hasznos ismételten megfogalmazni maguknak a Laci által feltett kérdéseket. Rendben vannak a céljaid? Elhiszed, hogy megérdemled…? S mit adsz érte áldozatként? Végül egy alaptézis és egy jó tanács Tőle. Mindenki felelős a saját életéért, ami alól nem lehet kibújni. És: keress valamit, ami növeli az energiaszintedet. Ez pedig nem (csak) termékre vonatkozik, hanem olyan tevékenységre, ami örömöt okoz, feltölt. Mert sikeres hálózatépítő munkát csak magas energiaszinttel lehet végezni!

Újabb Reg-Enor útmutatás (Szabó Szigfrid)
A Biocom TOP 10 termék egyik dobogósa is fókuszba került a képzés során. A Reg-Enor „atyja”, Szabó Szigfrid is tiszteletét tette, s újszerű információk is elhangzottak az előadásában. A vegetáriánus életmódot folytatók számára lehet megnyugtató hír, hogy az alapvetően zsír- (hús-…) alapú étrenddel járó kúrát ők is bátran elkezdhetik. Különösen, ha a szalonnázást kicserélik öt főtt tojás sárgájának elfogyasztására. Egyébként friss terméktapasztalatok, de fogalmazzunk bátrabban: sikerek is elhangzottak a sokak számára a biztonságos, tartós fogyás élményét megadó termékről, mellyel kapcsolatban a Biocom webportálon is sok olvasnivalót találnak a „Karcsúsodjon velünk” rovatban.

Szponzor és szponzorált: Szilágyi Szabolcs, és a frissen hálózatvezetővé vált Komporday Annamária

Szponzor és szponzorált: Szilágyi Szabolcs, és a frissen hálózatvezetővé vált Komporday Annamária

Új HV: Komporday Annamária
A nap zárásaként pedig az elismerések következtek, melynek fénypontja ezúttal egy HV avatás volt. A miskolci Komporday Annamária sikereiről az utóbbi időszakban sokat lehetett hallani (versenygyőzelem…), még a Siker és Karrier Napon is színpadra állhatott. Most már hivatalosan is hetes, azaz teljes jogú hálózatvezetői szintre kvalifikált a Kónya-gon, a Sinka-csapatban dolgozó kétgyermekes anyuka, így megérdemelt volt a neki járó újabb ünneplés. gRatulálunk szeretettel, további sikereket kívánva!

Ezeket olvastad már?