Kezdőoldal Ágak Párkányi Sikernap: közel vitte a tudást a Vass-Beta-ág szlovákiai vezetői csapata a hálózatépítőkhöz

Párkányi Sikernap: közel vitte a tudást a Vass-Beta-ág szlovákiai vezetői csapata a hálózatépítőkhöz

Május 20-án tartotta a Vass-Beta-ág részeként működő szlovákiai csapat az első önálló Sikernapot. Persze, a felvidéki Párkány (és számos más város) nem először ad helyett rendezvénynek, de ez már igazi Startképzés-jellegű volt, profin megszervezve. Ők is érvényesítik a korábban megfogalmazott elvet: vidd közel a tudást az emberekhez… A Thermal Wellnesshotel benépesült tanulni vágyókkal, s a végszóból egyértelmű, hogy ezzel hagyományt teremtettek. Az alábbi beszámolót Kis Veronika hálózatvezetőnek köszönhetjük, aki egy hónapja “főállású” Biocomosként éli az életét. Nem mellesleg, a felvidéki Arany HV párosnak, pontosabban Kis Gergelynek az édesanyja. Így Pálfi Katika, a párja ezzel szeretné megköszönni a munkáját: – Nagyon büszkék vagyunk Rá, és további kiemelkedő sikereket kívánunk neki. Szponzorai és egyben gyermekei, Katika és Gergely. 🙂
Fazekas Gizike indított
Fazekas Gizella Ezüst HV, felsőbb vezetőnk köszöntötte a vendégeket, aki később életével, példájával is tanított.
Gyevát Saci: Sokat tudunk az egészségről
Elsőként Gyevát Sarolta Ezüst HV az Életstílus-Életcél-Élettervezés témakörben beszélt, vagy, ahogy mi mondjuk, a Biocom Életmódprogramot mutatta be nekünk. A teljes minőségi élet mikéntjét, módját boncolgatta. Saját példáján keresztül ismertette, hogyan jutott el az “egy” terméktől az üzletig. Miért jó, miért is szereti? Hogyan is működik maga a rendszer? Jelmondata: “Az orvostudomány nagyon sokat tud a betegségekről, mi meg az egészségről.” Köszönjük, Saci!
Barna Gizella – Először a termékek bizonyítottak, aztán ő
“A türelem és kitartás olyan kulcs, amely a végcélhoz vezető minden zárat megnyit”. (Carl Gustav Jung) Ez akár Barna Gizella HV saját jelmondata is lehetne, tökéletesen illik rá. A TOP 10 terméket mutatta be, minden készítménnyel volt természetesen saját tapasztalata. 12 évig járt orvoshoz a különböző allergiáival, eredménytelenül. Az életmódváltással (és a Biocom termékeivel) egy év alatt teljesen visszakapta az egészségét. Köszöni szépen, azóta is jól van…. Itt is bizonyítottak a készítmények. Ahogy egyre terjedt a javulásának híre, úgy növekedett az üzlete. Igencsak értékes előadást hallottunk tőle. Köszönjük szépen!
Miriák Klaudia – a Reg-Enor kúrából indult az új élete
Miriák Klaudia, Fazekas Gizella Ezüst HV 5. szintű munkatársa, a Reg-Enorral való találkozását ecsetelte a maga humoros kis előadásában. Az, hogy az életmódváltás (és a kúra…) hatására 13 kilótól szabadult meg, csak hab a tortán. Nagyon jó a közérzete, panaszai megszűntek. Csodálatos kisugárzása magával ragadta a nézőket. Lelkes, fiatal, kétgyermekes családanya, óvodapedagógus, főállású Biocomosként tervezi az életét. Jelmondata: “Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod csinálni!” Sok sikert kívánunk hozzá!
Elismerések
Rövid szünet után a szintlépők kaptak elismerést eddigi munkájukért. Gratulálunk!
Kis Veronika: Csak azért is megcsináltam!
Kis Veronika, a Pálfi-Kis aranypáros egyik HV-ja vagyok. Arról meséltem a hallgatóságnak, hogy 50 évesen CSAK AZÉRT IS MEGCSINÁLOM módjára lettem HV. 12 évi gyári munka után főállású hálózatépítővé váltam. Egy teljesen új élet vette számomra kezdetét. Sokat tanulok, igyekszem minél gyorsabban fejlődni. Nagy terveim vannak. Vesszőparipám: a tiszta minőségű ivóvíz minden ember számára alanyi jog az élethez! Ezért részleteztem, mi mindenért kell a tiszta, adalékmentes víz a szervezetünknek. Az ásványvizek nem megfelelő tárolása, túlzott fogyasztása avagy a csapvíz és az RO vízszűrővel tisztított víz közötti különbségeinek ismertetése mindenki számára hasznos volt. Jelmondatom: “Az élet egy álom. Valósítsd meg!”

 

Fazekas Gizella a biokertészetével és az életével is példa
Fazekas Gizella nem csak a nap háziasszonya tisztjét töltötte be, de a biokertészkedésről is mesélt saját és családja tapasztalatai alapján. Tönkölybúzát termel a család, főleg saját részre, vegyszermentesen az Ökonet Agro segítségével, nagyon jó minőségben, nagy mennyiségben. De a kiskertben, lakásban is mindennapos a használata. Tavasztól őszig friss zöldség van az asztalukon. Ebben a műtrágyás világban egyre több követőjük van… “Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.” (Harry Styles) Gizike döntött, és megtette. 2015. április 1-től főállású hálózatépítő! Fiatalos, lelkes, alázatos, segítőkész. Sokat tanulhatunk Tőle. Köszönjük, hogy vagy nekünk!
Kis Gergely a nyári verseny előnyeiről
Nagyon rövidke szünet után bevetette magát és “tarolt” a Pálfi-Kis aranypáros! Elsőként Kis Gergely Arany Hálózatvezető a Nyári verseny előnyeiről beszélt, hogyan könnyíti meg a hálózatfejlesztést. Honnan hová lehet eljutni rövid időn belül egy jó módszerrel, eszközzel, lelkesedéssel, akarattal és kitartással? Megkaptuk a választ. S arra is, miként lehet valaki pár hónap alatt HV, hogyan lehet jobb élete. Jelmondata: “A siker titka a határozott cél.” (Benjamin Disraeli)
Pálfi Katika: Fontos a munkalépések betartása
A páros “szebbik” fele, Pálfi Katika az első lépéseket ecsetelte az üzleti élet felé. Ha már megvan az a bizonyos CÉL, ODA út is vezet. Kedves, mosolygós előadó, nagy példakép sokunk számára. Ahogy az ember hallgatja, kedvet kap ahhoz, hogy beszálljon az üzletbe. Valahogy, az előadása közben az az “Én is meg tudom csinálni!” érzés önti el az embert. Arany HV-ként pontosan tudja, mennyire fontos a munkalépések betartása, vagy a csapatszellem. Szívből köszönjük mindkettőjük előadását!
Kedvező terméktapasztalatok
Tapasztalatot mondott még Balázs Hajnalka (Ökonet  AGRO), Gyevát Róbert HV és Pálfi József, Czékus Mónika HV (Reg-Enor) és Trencsík Erzsébet (milyen könnyedén viselte a kemoterápiát a Biocom rendszer termékeinek segítségével).
Minden kedves előadónak, résztvevőnek további sikeres SIKERNAPOKAT kívánunk!

Ezeket olvastad már?