Kezdőoldal Ágak Mert az álmok valósággá válnak ­– Kétnapos vezetőképzőt tartottak a Sinka-ágon, ahol nemcsak a Shiraz volt Mesés…

Mert az álmok valósággá válnak ­– Kétnapos vezetőképzőt tartottak a Sinka-ágon, ahol nemcsak a Shiraz volt Mesés…


Rengeteg olyan írás jelenik meg a Biocom portálon, amelyik valamely kétnapos vezetőképző összefoglalását adja. Csak azok számára lehet furcsa első olvasatban a tényszerű leírást követő lelkendező hangnem, aki még nem vett részt hasonlón. Aki igen, az már a saját bőrén érezhette, hogy a „megváltozott valami”, az „új célok születtek”, s a „fantasztikus volt” kijelentések egyáltalán nem túlzóak. Sőt… Olvassátok szeretettel ezúttal Jobbágy Henrietta 5. szintű munkatárs beszámolóját a SzegőKalóTeam-ből, a Sinka-ágról!

Tudásvággyal Egerszalókra
Kellemesen indult a vasárnap a Sinka Siker Team azon tagjainak, akik kíváncsisággal, tudásvággyal telve indultak el reggel a mesés Shiraz Hotelbe 2020. január 19-én. Egy cél vezérelt mindenkit, hogy tanuljon, fejlődjön, vagy épp előadóként átadja tudását, tapasztalatait, hogy ezzel segítse a vezetőket, vezetőjelölteket.


Lénárték Biocom étlapja
Elsőként Lénárt Csaba vezetett rá minket, hogyan találjuk meg a miértünket, miért a Biocom, miért ez a nagyfokú elköteleződés? Majd feleségét, Lénárt-Szigeti Katalint hallhattuk a tudatos teremtésről, hogy mennyire fontos a szívünk vágya szerint cselekedni, a belső hangunkat követni. Nagyon kreatív módon, egy étlap bemutatásán keresztül tálalta a folyamatokat, amin keresztülmegyünk a biocomos életünk során. Jól érzékeltette, kinek meddig tart egy-egy szakasz, mire figyeljünk, hogyan csináljuk, hogy ez az élet tartalmas, hosszú és boldog legyen.

Sinka Tímea – tanmesés tanítás
Ágvezetőnk, Sinka Tímea tanmeséivel varázsolt el minket. Először azzal, hogyan kezdték ők 22 évvel ezelőtt, milyen hosszú és izgalmas út vezetett idáig, hogy több tízezer család életébe vittek egészséget, pénzt, és tették lehetővé a minőségi életidő megélését. Megtanultuk tőle, hogy milyen a jó cél, kitűztük a rövid-, közép-, illetve hosszútávú céljainkat. Felhívta figyelmünket a versenyek hasznosságára.


Az angyalkázás most is működött

Nagyon lélekmelengető feladatot is kaptunk Tímeától. A jelenlévők neveit egy kosárba gyűjtöttük, majd mindenki húzott a nevekből, és vált angyalkává. A második nap végére mindenkinek meg kellett ismernie, és egy mondattal jellemeznie a kihúzottat úgy, hogy arról ő rögtön magára ismerjen. Rendkívüli összefonódások, különleges szituációk, olykor megdöbbentő kapcsolódások alakultak ki.

Szabó Anita Viktória az online világról
Szabó Anita Viktória az online világ rejtelmeibe avatott be minket. Nagyon nagy szakértője az online marketingnek, hiszen már évek óta sikeresen üzemelteti facebook csoportját, melyben közel 2 500 tag van. A névválasztástól, bejegyzésektől, a posztokon, videókon, élő bejelentkezéseken át a személyes kapcsolatteremtésig részletekbe menően is bepillantást nyerhettünk „Anita világa” legmélyebb bugyraiba. Hasznos információkkal látott el minket, hogyan működtessük etikusan, törvényesen, szabályszerűen a saját FB csoportunkat


Szegő Tünde: Éld a programot, hogy adhasd az egészséget!
Szegő Tünde a képzések, rendezvények fontosságára hívta fel a figyelmünket, és arra, hogy mielőbb tegyük magunkévá az életmódprogramot, hiszen a mi feladatunk, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy egyre többen részesülhessenek a Biocom adta lehetőségekből. Szintén a mi feladatunk, hogy minél több személyes találkozón keresztül egyre több család életébe bevigyük az egészséget és a Biocom nyújtotta jólétet. Aki pedig e nemes célt velünk együtt követi, és aki rákattan erre az életmódra, munkatársi megbeszélések, rendezvények elkötelezett tagjává válik. Hogy hogyan teremtsünk kontaktot? Hogyan hívjunk meg? Hogyan szervezzük meg a találkozókat? Hogyan készüljünk fel egy ilyen felelősségteljes feladatra? Mindenre választ kaptunk. Tünde mottója: „Csináljátok szeretettel és tiszta szívvel, mert ezt csak így lehet, és csak így érdemes!”

Sinka Gyula jövőképet mutatott
Ágvezetőnk, Sinka Gyula a dinamikusan fejlődő csapatunk példáján keresztül szemléltette a marketingtervet, és a jutalékszámítást. 22 éves tapasztalatával gazdagította tudásunkat, elmesélte, milyen csodás személyiségfejlődésen ment keresztül. Gyula egy jövőképet mutatott meg nekünk, azt, hogy a Biocom rendszer segítségével mit hozhatunk ki az életünkből. Hangsúlyozta, hogy csakis olyan módon és mértékben tudunk hatással lenni másokra, amilyen mértékben és módon hatással tudunk lenni önmagunkra. Kiemelte, hogy a Biocom valósága mindenkinek lehet a saját valósága is.

Tóthné Boncsér Anna a munkamódszerekről
Tóthné Boncsér Anna szintén hosszú ideje éli, és tanítja a Biocom életmódot. Ancsa a munkamódszereit részletezte nekünk. Emellett kiemelte azokat az alapvető emberi értékeket, amelyek nélkülözhetetlenek a hálózatépítésben. Ezek néhány: az őszinteség, a korrektség és a figyelmesség.


Szilágyi Szabolcs a hűségről
E két nap megkoronázásaként Szilágyi Szabolcs rendkívüli előadásában a lojalitásról, a hűségről fejtette ki nézeteit, mely annyira megérintett mindenkit, hogy felállva tapsoltunk neki, és köszöntük meg, hogy ezt ilyen maximálisan, szőröstől-bőröstől, minden pozitív és negatív töltetével együtt elénk tárta.


A kikapcsolódás is belefért
A tanulás mellett kikapcsolódásra is jutott idő. Természetesen kihasználtuk a hotel wellness részlegét is, szaunák, sószobák, medencék biztosították a pihenést, a különleges ételek pedig tovább emelték e két nap színvonalát. Az első nap estéjén lehetőség nyílt a hosszú és mély beszélgetésekre, ami feltétlen részét képezte annak, hogy ez a két nap mindenki számára emlékezetes és maradandó élményt nyújtó legyen.

Heni szavait követően olvassátok szeretettel a további élménybeszámolókat:

Tóthné Boncsér Anna Ezüst Hálózatvezető: Sokat tanultunk egymástól
Nagy boldogsággal töltötte el a szívem, hogy ilyen sok munkatársam kísért el a Shirazba a kétnapos vezető képzőre. Nagyon sokat tanultunk ismét egymástól, a fiataloktól, az idősebbektől, tapasztaltabbaktól is. Tímea és Gyula olyan vezetők, akik mindent megtesznek ezért, azt hiszem, ez ismét sikerült. Gratulálok a csapatnak, amiben most óriási nagy lendületet látok.

Varga Katika a Csongrádi csapatból: Valami megváltozott…
Mi nagyon jól éreztük magunkat a Shirazban. Rengeteget tanultunk példaértékű emberektől. Ami igazán megfogott minket, az az, hogy mindnyájan egy kész rendszerben vagyunk, aminek megvan a megoldókulcsa/sikerkulcsa, és itt volt előttünk a példa, hogy mennyiféle módon lehet a kulcsot a zárba tenni. A tanultak mellett nagyon hálás vagyok azért, hogy akik megosztották velünk a tudásukat, azok lekötötték Balázs figyelmét, aki figyelmesen végighallgatta az előadásokat, pedig nem is akart eljönni. Mindemellett a társaság is nagyon szimpatikus volt nekünk. A Biocom nyújtotta szabadság és öröm mindenkin látszódott. Mi is azt szeretnénk, hogy ilyennek lássanak minket. Egy szó, mint száz, sokat adott nekünk ez a két nap, és valami megváltozott.

Fehérvári Aliz, Szabó Anita Viktória csapatából: Fantasztikus érzelmi hullámvasút
Mit adott nekem a Shiraz? Határozottan egy nagyon jó élményt! Ezen felül új, értékes, és nagyon jó emberek ismeretségét, akik nyitott szemmel, füllel és lélekkel láttak, hallottak, és éreztek engem, és a környezetüket. Remek oktatókat, akik nem csak tanítani akartak, hanem át is akarták adni a tapasztalatukat és a tudásukat egy csodálatos környezetben. A két nap tele volt hullámhegyekkel és -völgyekkel. Egyik pillanatban nevettünk, a másikban megkönnyeztünk valakit vagy valamit a meghatódottságtól. Igazi érzelmi hullámvasút volt a lehető legfantasztikusabb értelemben. Kívánom, hogy minél többen éljétek át ezt a hihetetlen élményt!

Bokor Balázs, a Lénárt-Szigeti csapatból: Új célokat és álmokat tűztem ki
Egy új lépés egy új álom felé, melyben később úgy állok majd itt a Shirazban, hogy én vagyok a házigazda, és elmondhatom majd minden ismerősömnek azt, hogy semmi sem lehetetlen. Úgy indult ez a rendezvény, hogy édesanyámat megkértem arra, hogy vigyen el a Shirazba erre a rendezvényre, ahol rengeteg csodás emberrel megismerkedhetek, és az így is lett. Eleinte a születésnapom ünneplése volt előtérben, de nemcsak ennyiből állt. Nagyon sok ember előtt beszélhettem a célomról, de mindez még kezdőlépésnek sem volt elég. E napon kitűztem új célokat és álmokat. Kívánom, hogy mindenki találja meg a saját útját a siker felé!

Ujhelyi Gáborné Judit, a SzegőKalóTeam-ből: Csodálatos ez a színesség!
Nagyon jól éreztem magam mindkét napon, rengeteget tanultam a kitartásról, a lelkesedésről és arról, hogy sok jó ember vesz körül mindannyiunkat, csak nyitott szemmel kell járni. Örültem annak, hogy nem beszéltünk kifejezetten „termékről”, mert számomra nem kérdés, hogy kiváló minőségű minden, ami kapható. Egy ilyen két napon abból tanulunk leginkább, hogy belátunk azokba a dolgokba, hogy minden ember más, mégis hasonló helyzeteket kell kezelni ebben a szakmában, és erről őszintén és nyíltan lehet beszélni. Mindenkinek megvan a saját technikája, ami célravezető, mi, kezdők pedig megtapasztalhatjuk, hogy számunkra melyik technika az, ami az egyéniségünkhöz leginkább passzol és működik. Minden előadó más és más volt, és ez a színesség az, ami csodálatos. Köszönöm, hogy a BIOCOM „család” tagja lehetek!

(Minden továbbit elmesélnek a képek…)

 

Ezeket olvastad már?