Kezdőoldal Ágak Lukács Lászlóné Gizike is a Reg-Enorral indult el a hálózatvezetővé válás útján, a Sinka-ágon

Lukács Lászlóné Gizike is a Reg-Enorral indult el a hálózatvezetővé válás útján, a Sinka-ágon

Lukács Lászlóné Gizike (balról) szponzorával, Magyariné Zsuzsával

Lukács Lászlóné Gizike (balról) szponzorával, Magyariné Zsuzsával

A budapesti Kongresszusi Központ előtt, 2016 szeptemberében, a hálózatépítők nemzetközi találkozóján

A budapesti Kongresszusi Központ előtt, 2016 szeptemberében, a hálózatépítők nemzetközi találkozóján

Lukács Lászlóné– mint oly sokan – egy esztendővel ezelőtt Reg-Enorral csatlakozott a hálózathoz. A kúra sikerén felbuzdulva döntötte el, hogy megmutatja másoknak is ezt a remek lehetőséget! Munkatársainak és céljának köszönhetően mára hálózatvezető lett, és lendülettel építi csapatát. 2017-ben nagy tervei vannak a Magyariné Éliás Zsuzsanna által szponzorált Gizikének, aki az alábbiakban az idáig vezető útról számol be.

Kerestem, találtam
Éppen megoldást kerestem az egészségügyi problémámra, amikor 2016 telén láttam az egyik közösségi oldalon, hogy ismerősöm, Magyariné Zsuzsa HV lett. Másnap elmentem hozzá, s ő bemutatta nekem a Biocom hálózatot, megismertette velem a lehetőségeket, aminek hatására 2016. február elsején csatlakoztam, és belefogtam egy négy hónapos Reg-Enor kúrába. Pontosabban nekikezdtünk – a férjemmel. Az indulásnál 92 kg-ot mutatott a mérleg…

A kúra sikere nagyon látványos Lukácsné Gizike esetében is

A kúra sikere nagyon látványos Lukácsné Gizike esetében is

Egy hét, egy kiló – tizenhétszer
Februárban már a Startképzésen ültem, Szabó Sigfrid előadásán. Volt bőven mitől megszabadulnom, s szerencsére az életmódváltás sikert hozott! Mire a 4 hónapos kúra végére értem (17 héttel számolva) -17 kg-tól szabadultam meg!

Elgurultak a gyógyszereim…
75 kg lettem, és ami a legfontosabb, annyira jól éreztem magam, hogy nem volt szükségem a továbbiakban arra, hogy a korábbi gyógyszereimet beszedjem. És ezt nem csak éreztem, hanem a laboreredményeim is alátámasztották, hogy minden rendben van!

Már a budapesti képzésen, az Aquincum Hotelben is tartott előadást

Már a budapesti képzésen, az Aquincum Hotelben is tartott előadást


Több, mint egészség!

Magyariné Zsuzsa szponzorom mondta, hogy sokkal több van ebben az egészben, mint „csak” egészségesnek lenni. Újra leültünk és átbeszéltük az üzleti részt, ami, mint később kiderült, sorsfordító pillanat volt az életemben!

Győzködés nélkül
A családom tagjai, rokonok, ismerősök látták rajtam a nagy változást. Ez nagyon jó volt, így ugyanis nem kellett győzködni az embereket. Rám akartak hasonlítani… Sok embernek sikerült is! J

Jó helyen vagyok!
Mindez nagyon motivált, s nekem is hamar a fejlődés útjára kellett lépnem.  Eljártam minden rendezvényre, például a Sinka-házaspár miskolci tréningjeire. Egy június eleji, vecsési képzés pedig megerősített abban, hogy nagyon jó helyen vagyok!

Döntés, előrelépés
Már május közepétől „főállású” biocom-os lettem. Folyamatosan léptem a szinteket, és így 7,5 hónap alatt lettem hálózatvezető 2017 januárjára.

Tudom, hogy ez jó!
A „referenciám” közt az egyik legnagyobb dolog, hogy egy távoli ismerősöm 30 kg-ot fogyott sikeresen. Meggyőződésem, hogy valóban létezik alternatív terápiával egészségmegőrzés és -javulás!

Amit kaptam s még kapok
E viszonylag rövid idő után is mérleget tudok vonni: anyagilag jobb körülményeket, nyugodtabb életet, szabadságot adott a Biocom nekem és családomnak. A célom pedig az, hogy 2017 végére magasabb, Ezüst HV szintre léphessek!

A Vecsési Vezetőképzőn, 2016-ban

A Vecsési Vezetőképzőn, 2016-ban

 

Ezeket olvastad már?