Kezdőoldal Ágak Megújult tematikával, tavaszias lendülettel Startnapozott a Csordás-ág Győrött

Megújult tematikával, tavaszias lendülettel Startnapozott a Csordás-ág Győrött

Az első negyedév legdinamikusabb hálózatfejlesztői a Justin házaspár, egyben a Justin-Pálfy Team

Tavaszias lendülettel Startolt a Csordás-ág, az április 1-i képzésnek már tradicionálisan egy győri szálloda, a Hotel Famulus adott otthont. A beszámolót a vezérgondolatok és sikerek részletes ismertetésével dr. Sándor Marcell 6. szintű munkatárs készítette a Justin-Pálfy Team csapatából.

A két háziasszony

Mindannyian a legjobb helyen vagyunk
A megújult tematikájú Startnap háziasszonyai Krosenczki Kinga és Justin Pálfy Eszter voltak, akik igazán csodálatos párost alkottak. Először a csapat nagyobb vezetőit köszöntötték: Csordás Anikó Gyémánt HV-t, Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Arany HV-ket, Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-t, Kutas Tünde Ezüst HV-t, Csiba Annamária Ezüst HV-t, valamint vendégelőadónkat, Szücs Tímea Ezüst HV-t, és kedves férjét – a Bőke-ágról. Ezt követően a hálózatvezetőket, munkatársakat és az új érdeklődőket üdvözölték. Külön hangsúlyt kapott, hogy ez a rendezvény elsősorban az új munkatársak miatt jött létre.

Csiba Annamária Ezüst HV

Gyökeres változást hozott az életébe a Biocom
Az „Ép testben” rész következett, melynek során Csiba Annamária megosztotta velünk személyes tapasztalatait. Megtudhattuk, hogy a Biocom gyökeres változást hozott az életébe. Nagyon sikeres kúrát vitt véghez, aminek eredményeként, mintegy 21,5 kg-ot sikerült leadnia korábbi testsúlyából. 1 év elteltével üzletileg is elkezdett foglalkozni a Biocommal. Jelenleg Ezüst Hálózatvezető, teljes csapatával együtt közel 700 ember életébe hoztak pozitív változást. Fő célja az Arany Hálózatvezető szint elérése.

Szücs Tímea Ezüst HV volt a vendégelőadó

Egy vecsési képzés jelentette a fordulópontot
A „Láss másként” részt Szücs Tímea Ezüst Hálózatvezető prezentálta, aki férjével, Szücs Csabával a Bőke-ághoz tartozik. Elmondta, hogy évekig csak termékfelhasználó volt. A munkahelyi beosztása miatt, nagyon ritkán tudott eljárni képzésekre, a fordulópontot egy kétnapos vecsési képzés hozta meg. Sikerült elérnie a HV szintet, majd néhány hónappal később felmondott a munkahelyén és főállású Biocomos lett. Részletesen elmesélte, hogy számára mit jelent a teljes szabadság, továbbá milyen érzés volt kiszabadulni a munkahely „fogságából”.

Terméktapasztalatok

Segítő tapasztalatok
Mindezek után a megújult start egyik legizgalmasabb része következett. Az egyéni terméktapasztalatok blokk során többen is megosztották velünk a hasznos és értékes ismereteiket. Itt mindig tanul valami újat az ember! Rengeteg hasznos tippet, praktikát, módszert lehet megismerni, számos termékkel kapcsolatban.

A vásárlói attitűdök megváltoztatása a cél
Az „Egy boltba járunk” vásárolni fejezetben Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető részletesen bemutatta, hogyan tudunk hozzájutni a termékekhez. Választ kaphattunk arra a kérdésre, hogy ez miért éri meg nekünk. Rámutatott arra is, hogy egészségünk védelme mellett anyagilag is nagyon jól járunk. Kiemelte, hogy semmi másra nincs szükség, mint a vásárlói attitűdök megváltoztatására, ennek legegyszerűbb módja a bolt- és patikacsere.

Tóth István Arany HV

Kiszámítható javadalmazási rendszer
A „Teljesség igénye” részben Tóth István Arany Hálózatvezető előadása következettegy, aki hatalmas tanító és példakép mindannyiunk számára. Részletesen bemutatta az előmeneteli és minősülési feltételeket. Külön táblázatban láthattuk, hogy az egyes szintekhez nagyságrendileg mekkora jutalék társul. Összehasonlító adatokat is ismertetett a civil szféra, illetve a Biocomban elérhető jövedelem között. Külön kihangsúlyozta, hogy a Biocom rendszerében kellő szorgalommal, céltudatosan egy kiszámítható minősülési, és ehhez igazodó javadalmazási rendszernek lehetünk a részesei.

Krosenczki Kinga

Példaértékű Biocomos karrierek
Az „Élet igazán” című blokk az egyik személyes kedvencem. Itt egy kicsit részletesebben bepillantást nyerhetünk mások történetébe. Azért volt különleges ez a rész számomra, mert két, szívemhez nagyon közel álló személy ismertette életútját. Krosenczki Kingát halhattuk először, aki az én közvetlen hálózatvezetőm. Nála a kitartás, a szorgalom, a hit és a szeretet egysége együttesen jelen van. Követendő példa lehet sokunk számára! Justin János számos pozitív vezetői tulajdonsággal rendelkezik. Többek között fontolva haladó, mérsékelten konzervatív, és ésszerű keretek között kompromisszumkész hálózatvezető. Egy igazi tanító! Életútja, munkássága, szintén példaértékű.

Justin János

Minősülések, díjak

  • Dupla 6-os elismerés: Barkaszi Emőke és Sándor Marcell (Justin-Pálfy Team).
  • Kitűzős hálózatvezető lett: Krosenczki Kinga (Justin-Pálfy Team).
  • TM Team kupa nyertesek: Barkaszi Emőke Dr. Sándor Marcell (Justin-Pálfy Team).
  • Fiatal Tehetség Díjas lett: Sándor Marcell (Justin-Pálfy Team).
  • A legtöbb regisztrált tagot hozó munkatárs március hónapban: Sándor Marcell (Justin-Pálfy Team).
  • 1000-2000-3000 pontos hálózatfejlesztési verseny győztesek: Ágoston Laura (Nagy Zsuzsanna csapatából), Barkaszi Emőke és Sándor Marcell (Justin-Pálfy Team).
  • Csordás-ág kupa: a 2023-as üzleti év első negyedévének legdinamikusabb vezetői kapták meg: Justin János és Justin-Pálfy Eszter.

Dupla hatos minősülés: Barkaszi Emőke és dr. Sándor Marcell

Krosenczki Kinga a kitűzővel és szponzoraival

A TM kupa nyertesek

Csordás Anikó ágvezető, Gyémánt HV

Gondolatébresztő az ágvezetőtől
Végül a „Mit kaptunk?” rész következett, mely során ágvezetőnk, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető gondolatait hallhattuk. Ő egy olyan ember, aki felismeri másokban a hitet és a tenni akarást. Több mint 4000 ember életére volt pozitív hatással az elmúlt 7,5 évben, többek között a miénkre is. Élő példa arra, hogy ezt az üzletet akár egyedül is sikerre viheted. Egyedülálló szemléletmódja mindig gondolatébresztő hatással bír. Előadása méltó zárása volt a rendezvényünknek.

Teremtsd meg az esélyt!
A beszámolót egy számomra nagyon kedves idézettel kívánom zárni: „A siker esélyét mindenkinek magának kell megteremteni. Minimális versenyszellem nélkül senki nem viheti sokra, vagy szerezhet meg olyasmit, amit mások nagyra becsülnek.” (Napoleon Hill)

Az 1000-2000-3000 pontos verseny nyertesei, Barkaszi Emőke és dr. Sándor Marcell Krosenczki Kingával és Csordás Anikóval

Az 1000-2000-3000 pontos verseny egyik nyertese, Ágoston Laura Nagy Zsuzsannával és Csordás Anikóval

A Fiatal Tehetség Díj nyertese dr. Sándor Marcell

Kutas Tünde elismerése

A nap előadói csapata

Hidegföldi Zoltán HV előadása

Kutas Tünde Ezüst HV

Ezeket olvastad már?