Kezdőoldal Ágak „Mama, te mikor leszel HV?” – Geiszbühl Endréné Böbe unokájának tett ígéretét tartotta be a Csordás-ágon

„Mama, te mikor leszel HV?” – Geiszbühl Endréné Böbe unokájának tett ígéretét tartotta be a Csordás-ágon

Geiszbühl Endréné Böbe Arany Hálózatvezetőivel, Tóthné Molnár Ibolyával és Tóth Istvánnal

Geiszbühl Endréné 2018. november 15-én, egy mosonmagyaróvári útja során úgy döntött, hogy elég az önsajnálatból, a panaszkodásból, a túlsúlyból és az egészségügyi problémákból. Ezzel az elhatározással haladt tovább a kitűzött célja felé, és megoldásokat keresve jutott el szponzora, Tóthné Molnár Ibolya Arany Hálózatvezető gyógynövény boltjába, majd az ő javaslatára vágott bele az életmódváltásba. A folytatásból kiderül: Böbe az élő példája annak, hogy hatvan felett is van (Biocomos…) élet!

Ágvezetőjével, Csordás Anikóval

Bearanyozódott a TM Team

Először nem érdekelt az üzlet…
A regisztráció után nyomatékosan kijelentettem, hogy az üzlet engem nem érdekel. Életem folyamán többször találkoztam MLM rendszerrel, több próbálkozásom is volt, de mindig volt valamilyen buktató, ami eltántorított a lehetőségtől.

Elmondom másoknak is az előnyöket
Aztán egy bokarepedés miatt több hetes pihenőre kényszerültem, így több időm volt tájékozódni a kúráról. A kitartó kedves meghívásnak köszönhetően 2019 februárban elmentem Mosonmagyaróváron egy Mini Startképzésre, amit Ibolya és István tartott. Itt átfogó képet kaptam az üzleti lehetőségről. Mivel szépen haladt a tervezett kúrám, megszűntek bizonyos problémáim, elégedett voltam az elért eredménnyel, úgy döntöttem, elmondom másoknak is ezt a lehetőséget.

Amikor meglepetésként megjelenik a család egy része…

Már nyugdíjasként versenyeztem
Már nyugdíjas voltam ekkor, és mivel mindig az volt az álmom, hogy segítsek az embereknek, úgy gondoltam, ez jó lehetőség lesz nyugdíjkiegészítésre, hogy ne kelljen gyárban, normában dolgozni a nyugdíj mellett. Ezzel a lendülettel vágtam bele a 2019-es nyári hálózatfejlesztő versenybe, aminek az első három hónapját sikeresen teljesítettem.

Az arany vezetőire mindig számíthat

Elismerve a TM Team csapatában
A hálózatvezetői szintet akkor sajnos nem sikerült elérnem, de büszkeséggel töltött el a tudat, hogy a TM Team színeiben másodjára lettem Nyári Verseny győztes a Csordás-ágon, ezzel hagyományt teremtve a TM Team csapatában. A fejlődésemnek köszönhettem, hogy elsőnek vihettem el a TM Team kupát, ami nagy megtiszteltetés volt számomra.

Amikor egy álom valóra válik

Kapaszkodtam
A Biocom mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Öröm segíteni másoknak, jó érzés olyan a közösséghez tartozni, ahol megbecsülnek, elismernek és szeretnek. Hullámokat lovagolva haladtam előre, hol fent, hol lent. Hullámzó volt az ittlétem, erősen kapaszkodtam az 5-ös szintbe.

Élete első kupájával

Koccintás az első elismerésre

Egy felkérés következményei
év elején magas hullámokon érkeztem vissza a csapatba és kaptam megtisztelő lehetőséget az Életutak blokkon belül, hogy beszéljek magamról. Léna unokám nem hagyott nyugton, és a felkészülésem az volt, hogy előtte állva kellett beszélnem, álmikrofonnal a kezemben. Már másodjára kellett elmondanom neki a saját történetemet, amikor is megkérdezte, „Mama, te mikor leszel hálózatvezető?” Meglepődtem a kérdésén és rövid gondolkodás után rávágtam: 2022 szeptember. – Az jó – volt a nyugtázás a válaszomra.

Egy esztergomi HV képzésen

Ha már megígértem…
2022. májusban egy munkatársi megbeszélés után Ibolya és István (is…) megkérdezte, akarok-e hálózatvezető lenni, amire határozott igen volt a válaszom. Unokámnak tett ígéretemhez hűen, 2022. szeptemberben hálózatvezető lettem, ami nagy előrelépés volt számomra.

A Győztesek Hajóján a férjével, aki támogató családtagként mindig ott van mellette

Hálás vagyok a szponzoraimért
Hálás vagyok és büszkeséggel tölt el, hogy a TM TEAM csapatát erősíthetem. Büszke vagyok, mert hozzájárultam a Ibolya és István sikereihez is, és arra vagyok leginkább büszke, hogy „bearanyozhattam” a Biocomos életüket és az „arany lábuk” lehettem. Hálás vagyok a bizalomért, a sok tanításért, a türelemért és a rengeteg biztatásért. Hálás vagyok, mert jobban bíztak bennem, mint én saját magamban.

Egy győri Startképzésen, ahol az életútjáról mesélt

Erőt adó kitűző
A sorozat nem állt meg, mert 2023 februárban kitűzős hálózatvezető lettem. Csodalatos érzés, szívet melengető, magasba repítő! Kitartást, hitet ad.

Párjával a hálózatvezetői elismerésnél

Újra indulok a versenyben
2019-ben a Nyári Verseny megadta az első elismerést, bebizonyítottam képes vagyok rá! Most, a 2023-as Nyári Versenyen újra elindulok, és hiszem, hogy általa 2023. szeptemberre Ezüst Hálózatvezető leszek, pontosabban Ezüst Hálózatvezető vagyok.

Hatvan után is van élet!
Szeretném minél több embernek elmondani ezt a lehetőséget, és azt, hogy akár 6. X után is van Biocomos élet. Megmutatni, hogy nyugdíjasként, a szívemben „főállású” Biocomosként, hogyan lehet a nyugdíjas lét a másodállásunk!

Koccintás a HV szintre

Hálózatvezetőként

Ibolyával és a TM Team kupával

Mónika lányával a Kónya-ág nemzetközi találkozóján

Egy vecsési képzésen

Nyári versenyes hajón a vezetőivel

Vecsési pillanat

Böbe kitűzős HV lett

Ezeket olvastad már?