Kezdőoldal Ágak Vándorkupa átadások és értékes előadások a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ágak közös, októberi Szakmai Napján

Vándorkupa átadások és értékes előadások a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ágak közös, októberi Szakmai Napján

Szakmai nap a három ág közös rendezésében, telt házzal

Szakmai nap a három ág közös rendezésében, telt házzal


Jelentős fejlődésekről és óriási fogyásokról is szó esett az október végi, budapesti szakmai rendezvényen. Előbbi az üzletépítéshez, utóbbi a termékhasználathoz kötődik, de, mint tudjuk, a kettő kéz a kézben jár a Biocomban… A Vass-ág Bencsik Éva által szponzorált hálózatvezetője, Sinka Szilvia beszámolója következik. Köszönet érte!

Fekete Ágica új Ezüst HV, a rendezvény háziasszonyának szerepében is megmutatta, hogy ebben az üzletben nincs lehetetlen. Szeretetével, mosolyával, segítőkészségével, lendületességével élményekben gazdag szakmai napot vezényelt le.

Csordás Anikóé a Kónya-serleg, 50%-os fejlődéssel!

A Kónya-ág vándorserlegét Csordás Anikó vihette haza kiemelkedő teljesítményéért. Szeptemberben 50% fejlődést produkált lendületes csapatával. Gratulálunk az elért eredményéért!

Reg-Enor tapasztalatok

A szakmai nap alkalmat adott arra, hogy a Reg-Enor kúrában sikeresek megosszák élményeiket és elért eredményeiket. A teljesség igénye nélkül néhány rövid, sokaknak példát jelentő észlelet, melyek a termék fogyasztása mellett az életmódváltás, valamint a speciális étrend hatására következtek be elmondásuk szerint.

Az egész család csinálja!

  • Maricsek Ágota köldöksérv műtétje miatti mozgásszegény életmódjának hatására rakódtak rá a kilók. A Reg-Enor kúrával 6kg-ot fogyott, férje és 13 éves lánya is követik példáját. Elmondása szerint a lánya az iskolában azóta jobban teljesít.

Mínusz 62!!!

  • László Mária -62 kg fogyásnál tart! Visszér trombózis miatt kezdte el 1 éve, később tornával is kiegészítette. Ráadásként arról is beszámolt, hogy az erős fejfájása megszűnt.

Másokkal is kiegészítette

  • Gara Jenőné reflux tünete mérséklődött, ám ő a Reg-Enor mellett más Biocom hálózatban elérhető terméket is fogyasztott párhuzamosan: MSM C-vitamin italpor, Circuline, Immun Supreme. Azt érzékelte, hogy ízületi fájdalmai is csökkentek.

Mínusz 15, plusz energia

  • Varsányi Alexandra fogyókúra miatt kezdte el 2 gyermeke születése után, sikerült is 15 kg-ot leadni. Migrénje is elmúlt és a sportolás utáni térdfájdalma is megszűnt. A férje is regenorozik, aki azóta sokkal energikusabb.

Mínusz 15, fél év alatt

  • Szegedi Zsuzsinak régebben nem volt gondja a súlyával, a több éve fennálló krónikus bélgyulladása miatt azonban orvosai folyamatos diétákat és antibiotikum kúrát ajánlottak, melyet túlsúly és később reflux is kísért. 6 hónapos Reg-Enor kúrával 15 kg-ot vesztett a súlyából. S azt mondja: két hónap után tünetei megszűntek.

Fazekas Gizike: hogy miért a BIOCOM…?
Fazekas Gizike, a felvidéki csapat Ezüst Hálózatvezetője felidézte, hogy 2009-ben csatlakozott a tisztítószerek miatt. Nagyon hálás Beta Kádár Tündének, aki megtanította az üzletre és a célokra. 56 évesen megtanulta, hogy az életidő nagyon fontos, ezért 2015. áprilisában elköszönt munkahelyétől, innentől kezdve a csapata dinamikusan nőtt, 2016-ban Ezüst HV lett. Őt idézve, aki Ferenczy Lászlótól kapta ezt a számára egyik legfontosabb tanítást: „A legfontosabb elem az önfegyelem”. 420 euró fizetéssel jött el 30 év után a munkahelyéről, most a Biocomnál közel négyszeres a jövedelme! Egészség, életidő, változatosság, kihívás – számára ezért a Biocom.

A Vass-ágon is nagy teljesítmények születtek az előző hónapban:
–          Az 1. helyen Pálfi Kati 5707 pontérték növekedéssel vihette haza a vándorkupát,
–          a 2. helyen Eberhardt Hajni volt 5615 pont növekedéssel és
–          a 3. helyen Kis Gergely 3381 pont növekedéssel zárt. Szeretettel gratulálunk nekik!

Vass Oszkár: víztisztító a háztartásban
Az ágvezető előadásában hangoztatta: a vízszűrő a biztonságot jelenti! A víz alapeleme életünknek, így a gép használatával Te dönthetsz arról, mit iszol és mivel főzöl. A szennyezett víz körülbelül 1.2 milliárd ember egészségét károsítja. Sejtjeink vízre vágynak, a mi megoldásunk a vízszűrő.

Szász Laura: hatékony munkamódszerek
Az Erdélyben, most már Ezüst HV Miklós Magdolna vezetésével formálódó csapat szponzora elmondta, hogy az igazi döntést 1,5 éve hozta meg. Szülőhazájába azért utazott, mert ott volt ismeretsége. Bár egyre önállóbbak, segíti munkatársait célt találni. Szász Laura határozott, céltudatos, következetes és vannak elvárásai csapatával szemben.

BIOCOM: hogyan – miért?
Ezekre az egyszerű kérdésekre adtak választ olyanok, akik nemrégiben csatlakoztak, s folyamatosan fejlődve a siker kapujában állnak.

  • Szűcs Andrea márciusban regisztrált, Kurkumin kivonatot keresett anyukájának. Augusztusban már 4. szinten érkezett a Vecsési Vezetőképzőre, szeptemberben az 5. szintre lépett és a hónap terve a 6. szint!
  • Papik Tünde májusban regisztrált Sánta-Köles Viktóriához, jelenleg 4. szinten van. Folyamatos nála a termékfogyasztás, az infózás, a visszakeresés.
  • Kukel Zsolt augusztusban csatlakozott László Alicához. Bagi Gabriellához vitték el, aki több problémájára is alternatív megoldást javasolt, amikről addig nem hallott. Ő maga is orvosira jár és nagyon megfogta az alternatív gyógyászat. Rendet akar maga körül mind anyagilag, mind egészségileg.
  • László Alica 2015. novemberében regisztrált termékfelhasználóként, megfogta az orvosi háttér. A család egészsége pozitívan változott, amit nem tartott magában és elkezdett csapatot építeni.
  • Pongráczné Mariann: 2016. márciusában csatlakoztak, a férje egészségét szerette volna helyreállítani. Sikerült is 27 kg-ot leadnia! Jelenleg több mint 3000 ponttal 5. szinten vannak, cél a hónapban a 6. szint. A vecsési képzés sokat jelentett számukra. Úgy érzi: itt, a Biocomban tud a legtöbbet segíteni másoknak és itt kapja a legtöbb szeretetett és megbecsülést.

Ferenczy László: őszi-téli felkészülés
Az ágvezető-hálózatigazgató, egyben természetgyógyász Ferenczy László ezúttal a múló őszre és a közelgő télre készített fel néhány jó tanáccsal. A vitaminok, ásványi anyagok, nyom- és mikroelemek fontosságát emelte ki. Mint hangsúlyozta: tisztítsuk meg szervezetünket és erősítsük meg immunrendszerünket a Biocom kiváló termékeivel! Legyen rend és rendezettség mind a környezetünkben, mind a szervezetünkben. Kiemelte: támogasd a szervezeted, hogy harmóniában legyen, amihez fontos a megelőzés!

Fekete Ágica: önismerés, önbizalom
A felvidéki Ezüst Hv azt mondta: a régi kor sablonembereket nevelt, akiknek nem volt szükségük arra, hogy megismerjék önmagukat. Ágica csodálatos üzenetekkel bocsátotta útjára a hallgatóságot:

Tartsunk lépést a korral, a változással és az új dolgokkal. Színezd ki az életedet! Fejleszd magad! Kapcsolódj ki, töltődj fel! A személyiséged ne tagadd meg! Mindig légy Önmagad! Merd megtalálni a vágyaidat! Merj álmodni! Ha nem vagy tökéletes, akkor is nőhet fű és virág amerre jársz…

Ferenczy László, az Egészségkönyv szerzője ezúttal a termékhasználatban mutatta az utat

Ferenczy László, az Egészségkönyv szerzője ezúttal a termékhasználatban mutatta az utat

Fekete Ágica Ezüst HV a rendezvény háziasszonyaként és előadójaként egyaránt jól teljesített

Fekete Ágica Ezüst HV a rendezvény háziasszonyaként és előadójaként egyaránt jól teljesített

Reg-Enor tapasztalatok, azaz beszámolók ragyogó eredményekről

Reg-Enor tapasztalatok, azaz beszámolók ragyogó eredményekről

Fazekas Gizike Ezüst HV 56 évesen változtatta meg az életét

Fazekas Gizike Ezüst HV 56 évesen változtatta meg az életét

Pálfi Kati közel hatezer pontot nőtt egy hónap alatt, így jár neki a Vass-ág vándorserlege, amit az ágvezetőtől vett át

Pálfi Kati közel hatezer pontot nőtt egy hónap alatt, így jár neki a Vass-ág vándorserlege, amit az ágvezetőtől vett át

Szász Laura másfél éve döntötte el igazán, hogy komolyan veszi az üzletet, s máris látszanak az eredmények

Szász Laura másfél éve döntötte el igazán, hogy komolyan veszi az üzletet, s máris látszanak az eredmények

A "miértre és hogyanra" többen példaértékű válaszokat adtak

A “miértre és hogyanra” többen példaértékű válaszokat adtak

Ezeket olvastad már?