Kezdőoldal Ágak Újabb sikeres év, újabb rekordok a Tóth-Wolford Team életében – tovább szárnyal a Biocom legdinamikusabb ága

Újabb sikeres év, újabb rekordok a Tóth-Wolford Team életében – tovább szárnyal a Biocom legdinamikusabb ága

A Tóth-Wolford Teamben az Év Hálózatépítője az Ezüst Hálózatigazgató páros Törköly-Ferenczi Zita és Törköly József

A december a Tóth-Wolford Team életében sem csak a naptári év vége, hanem az üzleti év kiértékelésének hónapja is. Az idei summázatot elkészítő Baranyi Virág, a csapat egyik Gyémánt Hálózatvezetője így fogalmaz: „Legnagyobb örömünkre és büszkeségünkre a Tóth-Wolford Team lett a Biocom legdinamikusabb, legnagyobb fejlődést mutató ága 2021-ben.” Ezzel a lényeget el is mondtuk, de igazán örömteli olvasni a kibontott részleteket is a sok sikeremberről, eredményes csapatrészről.

Lali és Erika gyémánt igazgatók lettek
Milyen érzés egy ilyen Teamhez tartozni? Megtisztelő, fantasztikus és még sorolhatnám boldogan tovább. Mindennek az alapját a tudás megszerzése, a tudás veszteségmentes továbbadása képezi. Ezen alapvetést szem előtt tartva érte el ebben az évben rekord sebességgel a Biocom marketingtervének legmagasabb lépcsőjét, a Gyémánt Hálózatigazgató szintet csapatunkat vezető párosa: Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali.

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatók

Önálló, igazgatói ágak a Tóth-Wolford Team részeként
E két ember azon határozott céllal kezdte és gyakorolja mai napig a hálózatépítést, hogy csapatunk minden tagja, minden tudást el tudjon sajátítani ahhoz, hogy ő maga is csúcsokra tudjon törni. A Team életében idén három ág vált igazgatói szintűvé. Ezen ágak már rendezvényszervezés szempontjából is önállók, így saját évzáró ünnepség keretében tapsolhattak és ismerhették el csapattagjaikat. A 2021. december 18-án tartott TWT évzáró rendezvényen a levált igazgatói ágak vezetői is részt vettek, mindenki legnagyobb örömére.

Szabóék: Csapatszellem, csapatmunka, erősödés
Így elsőként Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté hálózatigazgatók évértékelőjét hallgathattuk meg. Az igazgató páros így jellemezte a 2021-es esztendőt: „Sokat tanultunk, erősödött a csapatszellem, a csapatmunka. Emberi viszonyok javultak, erősödtek, ez már év végére érezhető pozitív változást hozott. Most érzem azt vezetőként, ebben az évben kovácsolódtunk úgy össze, hogy jelentős fejlődést változást tudunk produkálni 2022-ben! Az embereknek most van leginkább szüksége arra, hogy megmutassuk azt az értékrendet, amit képviselünk.”

Szabóné Gyarmati Tímea hálózatigazgató

Szabó Máté hálózatigazgató

Törkölyék (Szerbiából): Négy és fél után csúcsév
Egy ízig-vérig nemzetközi csapat Ezüst Hálózatigazgató párosának, Törköly-Ferenczi Zitának és Törköly Józsefnek a beszámolója színesítette a napot, akik az elmúlt évet nagyon sikeresnek értékelték. „Négy és fél év kemény munkája van abban, hogy a csapatunk ilyen mértékben fejlődött. Ennek a fejlődésnek már a határon túli Észak-Macedóniában is érezhető a hatása, egy közel 10 ezer pontos macedón hálózatvezetői vonalnak köszönhetően.” Nagy hálájukat fejezték ki a Biocom cégvezetése felé, hiszen a szerbiai webshop palettáján újabb termékek jelentek meg, melyek nagyban segítik munkájukat, hálózatuk fejlődését. Munkájuk kezdeti víziója beérni látszik, hiszen a munkatársak 80%-át már most szerb ajkú hálózatépítők teszik ki. A 2022-es évtől még nagyobb fejlődést remélnek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tudás veszteségmentesen elérjen a legalsóbb vonalakhoz is.

Törköly-Ferenczi Zita és Törköly József Ezüst Hálózatigazgatók

A Katona igazgató páros bált is kapott idén
Szintén nemzetközi elismeréssel bíró Ezüst Hálózatigazgatók következtek Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs személyében. A Katona Teamben a 2021-es év ismét a változások és változtatások éve volt. Tavaszig az online világ volt főszerepben és ezután elkezdődtek az élő képzések is, csapatszinten és a vezetők is szervezték a saját kis önálló „összejöveteleit”, képzéseit. 2021-ben 12 fő új hálózatvezető „érett be” csapatszinten, valamint 3 magasabb szintű vezető emelte a Team rangját. Pontértékben, éves forgalom szinten 111% volt a fejlődés. A kiemelkedő hálózatépítői tevékenységet folytató házaspár életében idén jött el az az elismerés, hogy bált rendeztek tiszteletükre. A bálon sokan részt vettünk, de aki nem lehetett ott, ők is kaphattak az évzárón egy kis betekintést a felemelő báli hangulatból, egy összefoglaló videó segítségével.

Katonáné Tóth Tímea Ezüst Hálózatigazgató

Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató

Önállóvá válik a Baranyi Team is
A szünetet követően került sor Baranyi Virág és Kovács Péter Gyémánt Hálózatvezetők évértékelésére. A Baranyi Team életében is elindult az önállóvá válás folyamata. E csapat is már áthaladt a mérföldköveken, kiválóan megfelelt azokban a feladatokban, melyek az önállóság mércéje a Gyémánt Hálózatigazgatók elvárásaiban. E tekintetben a Baranyi Team már önállóan szervezte meg a kétnapos kulcsember, valamint Startképzéseit 2021-ben. Elindultak az online és offline képzések a kisebb és nagyobb csapatok életében is.

Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető

127% fejlődés
Külön kiemelhető, hogy a Team több hálózatvezetője merte felvállalni életében a felelősséget, mert hiszi és tudja, valamint nap, mint nap bebizonyítja, hogy a főállású Biocomosként boldogan és felszabadultan ébred. A 2021-es üzleti évben a 1 GYHV, 2 AHV, 4 EHV és 28 hálózatvezetővel zártuk, 127 % fejlődéssel. Az idei évben 4 hálózatvezetőt köszönthettük, akiknek kis emlékszobrocskát átadva eleveníthettük fel a vezetővé válásuk pillanatát.

Az új hálózatvezetők:

 • Garai Ibolya,
 • Iglai Barbara,
 • Kovács Nikoletta,
 • Széplaki Szabolcsné.

Az idei évben minősült hálózatvezetők Kovács Nikoletta és Széplaki Szabolcsné

A Baranyi Team kiemelkedő hálózatépítői munkájukat illetően emlékplakettben részesült Ács Veronika, Kovács Nikoletta hálózatvezetők, továbbá Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezető.

Az év legkiemelkedőbb hálózatépítői Kovács Nikoletta hálózatvezető és Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezető

A Pivarcsi Team is kitett magáért
A Baranyi Team legnagyobb ága vezetőjének, Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető beszámolójából megtudhattuk, hogy a 2021-es üzleti évet a Pivarcsi Team 2 Arany, 2 Ezüst, valamint 9 minősült hálózatvezetővel zárta, 139%-os pontforgalom növekedés mellett.

Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető

Az év kiemelkedő pillanataira visszatekintve az ág vezetője, az alábbiakat emelte ki. „A 2021-es év elején két alkalommal is, Arany Hálózatvezetőm, Heinrichné Oláh Edit élvezhette a Biocomos autó kényelmét. Tavasszal megszülettek a legkisebb Biocomosok, Réka és Dóra. A két legnagyobb ágamon is rendszeresen tartják vezetőim a képzéseket, folyik a tanítás offline és online módon is. Jót mulattunk a céges rendezvényeken, a Lajosmizsei Új Tanyacsárdában, a Visegrádi VIP wellness hétvégén, melyet ezúton is köszönünk.”

A Pivarcsi Team 2021-ben elért hálózatvezetői:

 • Babud Réka,
 • Balázs Júlia,
 • Csernákné Szoboszlai Szilvia,
 • Egyedné Jánosi Zsuzsanna,
 • Huri Zsuzsanna,
 • Petkes Boglárka,
 • Szászné Krausz Anikó,
 • Török-Tankó Éva,
 • Tresz Ágnes.

Babud Réka, Csernákné Szoboszlai Szilvia, Huri Zsuzsanna, Petkes Boglárka, Balázs Júlia az idei év új hálózatvezetői a Pivarcsi Teamben

A legjobbak a Team életében
„Az évzáró ünnepségen megkoronáztuk az évet és elismertük a 2021-es év kiemelkedő teljesítményt nyújtó vezetőit, Dömölki Zsoltné, Heinrichné Oláh Edit és Garamvölgyi Viktória vezetőtársaimat. Köszönöm a Csapatomnak az elmúlt esztendőt! 2022-es céljainkat leírtuk, megvalósítjuk!”

Dömölki Zsoltné, Garamvölgyi Viktória Ezüst Hálózatvezetők, valamint Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető átvehették az év legkiemelkedőbb vezetői emlékplakettet

Dömölki Zsoltné extra elismerése
A Baranyi-Pivarcsi Team közösen kihirdette a 2021-es Év Hálózatépítőjét, Dömölki Zsoltné Ezüst Hálózatvezető személyében, aki méltán megérdemli, hiszen hatalmas személyiségfejlődésen megy keresztül, ami a hálózatépítői munkájában is rendkívüli módon kirajzolódik.

A Baranyi-Pivarcsi Team év hálózatépítője Dömölki Zsoltné, oldalán a támogató férjével Dömölki Zsolttal

A Rónai & Bernáth Team nagyokat álmodik
Szintén az önállóság felé vezető mezsgyén lépkedett végig Rónai Renáta és Bernáth Attila Arany Hálózatvezetők. „Számunkra ez az év az önállóság kezdete volt, hiszen augusztusban első önálló Startrendezvényünket szervezhettük a Petró Team-mel karöltve. A rengeteg online képzés után elindítottuk a kis csoportos, személyes instal képzéseket. Az első önálló kulcsember képzésünkön éreztük, hogy a Rónai & Bernáth Team, ez a kis csapat nagy dolgokról álmodik és valóra is váltja. Ezúton is szeretném megköszönni az éves munkáját a kis csapatunknak.”

Rónai Renáta és Bernáth Attila Arany Hálózatvezetők

Most váltak nagy csapattá
„Ebben az évben éreztük, hogy ebből a kis csapatból, egy igazi nagy csapattá váltunk. Hálásak vagyunk, hiszen hálózatot, csakis csapattal, csapatunkával lehet építeni.  Egy igazi csapatmunka eredménye, hogy az idei év során 8 munkatárs vált hálózatvezetővé.”

 • Domboróczki Sándor,
 • Farkasné Dudás Dóra,
 • Horváth Judit,
 • Kovács-Hanka Erika,
 • Simonné Kása Angéla,
 • Szántóné Bagi Erika,
 • Szászi-Lecskó Szilvia,
 • Tordai Kinga.

Újonnan minősült hálózatvezetők Simonné Kása Angéla a férjével együtt, Kovács-Hanka Erika, Szászi-Lecskó Szilvia, Szántóné Bagi Erika, Domboróczki Sándor és párja

Külön elismerések
Az idei év legkiemelkedőbb hálózatépítői is elismerésben részesültek, Hoffman Anikó hálózatvezető, Szőllősi Henrietta Ezüst Hálózatvezető, és a hihetetlenül fiatal pár, azaz Domboróczki Sándor és Kovács Brigitta hálózatvezetők.

A Rónai-Bernáth Team 2021-es évi legkiemelkedőbb munkatársai, szponzoraikkal együtt: Hoffman Anikó, Szőllősi Henrietta, Kovács Brigitta és Domboróczki Sándor

Dicséretekkel érkezett a kupa az éves teljesítményért
A Rónai-Bernáth Team 2021-ben az év hálózatépítőjének Hoffman Anikó hálózatvezetőt választották, aki számára hatalmas boldogságot jelentettek az elhangzó dicséretek, és boldogan, büszkén vette át az elismerés jeleként a kupát.

A Rónai-Bernáth Team év hálózatépítője Hoffman Anikó lett

Tóth-Wolford Team Live csapat
Az évzáró rendezvényen a Tóth-Wolford Team Live csapatának hihetetlen lendületébe is betekintést nyerhettünk. A Live Csapatba azok a kisebb, de ugyanakkor töretlen lendülettel haladó ágak tartoznak, akik a TWT még nem teljesen önálló ágait képviselik.

Együtt gondolkodó csapat a Petró-Szabados Team
Mozgalmas, és fordulatokban gazdag 2021-es évet tudhat maga mögött a Petró Team, hiszen a feltörekvő „online Baby-k” sikervágyának, céltudatosságának köszönhetően az ág eredményeit újabb és újabb rekordokkal emelték. A sikerben jelentős szerepe volt Szabados Magdolna Arany Hálózatvezetőnek, aki idén is töretlen lendülettel, hittel és akarattal építette útját a céljai felé! A nyári versenynek, a kulcsember-képzéseknek, és az offline rendezvényeknek köszönhetően jöttek a további „kattanások” és sikerek a többi munkatársnál is! A hálás és a büszke szponzorok, Petró Gyuláné és Petró Gyula Ezüst Hálózatvezetők úgy vélik, hogy a sok tanítás, a közös célok és közösen rendezett képzések által egy együtt gondolkodó csapatot tudhatnak magunk mögött! Ezt az eredményt megerősíti a 2021-ben minősült HV-k száma is!

Petró-Szabados Team-ben is 9 új hálózatvezető lett az idei évben, akik szintén jogosultakká váltak az emlékszobrocskára:

 • Baján Róbert,
 • Bencze Beáta,
 • Illés-Iván Csilla,
 • Kelemen Zsuga Anita,
 • Kovács Marianna,
 • Kovács Nóra,
 • Oláh Istvánné Pocsai Erzsébet,
 • Rezes Józsefné,
 • Vargáné Kovács Andrea.

Az idei év hálózatvezetői közül Bencze Beáta, Rezes Józsefné, Vargáné Kovács Andrea, Oláh Istvánné Pocsai Erzsébet a szponzoraikkal

Kiemelkedőt nyújtottak
A Petró-Szabados Teamben is kihirdették 2021 kiemelkedő hálózatépítőit. Szabados Magdolna Arany Hálózatvezetőnek, valamint Oláh Istvánné Pocsai Erzsébet Hálózatvezetőnek szólt a taps.

Szabados Magdolna Arany Hálózatvezető az idei év egyik legkiemelkedőbb hálózatépítője

Oláh Istvánné Pocsai Erzsébet emlékplakettben részesült a kiemelkedő sikereinek köszönhetően

Nagyívű fejlődés: Marczy Team (Szlovákia)
A Marczy Team Felvidékről az igazán nagy ívet fejlődő ágak egyike. A 2020-as évet 14.000 ponttal, az ideit viszont már több mint 40.000 ponttal zárták. Az idén 5 hálózatvezetővel lett gazdagabb ez a Team:

 • Balogh Mónika,
 • Szabó Kató,
 • Molnár Lívia,
 • Koczur Melinda,
 • Kássa Mónika személyében.

Idei, sikeres hálózatvezetők, Balogh Mónika és Molnár Lívia

A Legkiemelkedőbb Hálózatvezető díjat, egy emlékplakettet Koczur Melinda Ezüst Hálózatvezető vihette el, aki sajnos a világban fennálló helyzet miatt nem vehetett részt ezen az izgalmakkal, kiértékelésekkel teli évzárón. A Team vezetője, Marczy Pandi Gabriella Ezüst HV egy pár szóval elmondta, hogy milyen hálás a csapatának, ami ekkorát fejlődött egy év alatt. Minden munkatársa egy kincs, akikre mindig minden körülmények között számíthat.

A Live Csapat hálózatvezetői
A Live Csapat további 2021-ben minősült hálózatvezetőinek köszöntésével folytatódott tovább a nap, így köszönthette minden szponzor a sikeres szponzoráltját, akik az alábbi személyek:

 • Both Otília
 • Császárné Dömötör Hajnalka
 • Csató Gizella
 • Deseő Zita
 • Foczek Angéla
 • Frech Alexandra
 • Ludányi Csaba
 • Simkó Emese
 • Szabados Cintia.

Az elismerést Erdős Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető kezdte, aki nagyon büszke a csapatára és céltudatosan építi az egyre növekvő hálózatát.

Erdős Zsuzsanna az idei év két új hálózatvezetőjével, Foczek Angélával és Frech Alexandrával

Az arany kapujában, 30 ezer ponttal
Az arany hálózatvezetői szint kapujában van Szabados Erika, akinek csapata nagyon szépen gyarapodik. Erika alázattal tanulja a hálózatépítést és a megszervezett tudását szépen tovább is tudja adni, ennek bizonyítéka, hogy közel 30.000 pontértékű ággá fejlődött már.

Kiemelkedő Ezüst HV-k
A Tóth-Wolford Team Live csapatának kiemelkedő hálózatépítőinek elismerése során mindenki számára nyilvánvalóvá vált a számok láttán, hogy milyen hatalmas fejlődést produkáltak az alábbi Ezüst Hálózatvezetők, akik átvehették az emlékplakettjeiket.

 • Petró Gyuláné és Petró Gyula,
 • Marczy Pandi Gabriella,
 • Szabados Erika.

A Tóth-Wolford Team Live csapatának legkiemelkedőbb munkatársai: Petró Gyula, Petró Gyuláné, Szabados Erika és Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezetők

Marczy Pandi Gabriella lett az Év Hálózatépítője a Live Csapatban
Majd jött a dobpergéses rész, ahol is a Tóth-Wolford Live csapatán belül Tóth Lali és Erika kiértékelték az Év Hálózatépítőjét, aki nem más, mint Marczy Pandi Gabriella Ezüst Hálózatvezető lett. Meglepődve hallgatta kedves szponzorát, Lalit, ahogyan felvezeti a nyertest, akiről nagyon sok szépet mondott, többek között azt is, hogy „most következzék az a személy, aki nemcsak sokat tanul, de már tanít is, más ágak is hívják motiválni, eddigi tudását átadni…” Akkor kezdte Gabi elhinni, hogy ő lesz az, aki ezt a csodás kupát átveheti. Könnyekkel a szemében, hálával a szívében és támogató férjével az oldalán mondta el két mondatban, hogy MIÉRT és HOGYAN érte mindezt el. Jó tanácsként az újaknak csak annyit mondott: Akkor leszel sikeres, ha a Biocomot a felső polcra helyezed és minden képzésen jelen leszel, illetve ha minél több embernek változtatod meg az életét.” Zokogva, ezekkel a mondatokkal zárta beszédét és megköszönte, hogy a Biocomos élet része lehet.

Az év hálózatépítője a TWT Live Csapatban Marczy Pandi Gabriella, aki a támogató férje oldalán vehette át az elismerő kupát

Köszönet az éves munkáért
A Gyémánt Hálózatigazgató házaspár hálájukat és köszönetüket fejezték ki a levált ágak vezetőinek az egész éves kiemelkedő munkájukért. A testvérágaimmal együtt boldogan vettük át az elismerő emlékplakettet.

A sikeres, önálló ágak vezetői

Törköly-Ferenczi Zita és Törköly József Ezüst Hálózatigazgatók az Év Hálózatépítői
Az évzáró rendezvény legmagasztosabb pillanata, viszont még csak most következett, hiszen hátra volt még a Tóth-Wolford Team ÉV HÁLÓZATÉPÍTŐJE cím kihirdetése. Mindenki izgatottan figyelte a felvezető gondolatokat és egyértelművé vált mindenki számára, hogy kik is vehetik át a méltán megérdemelt év hálózatépítői kupát. Eme kupa tulajdonosai nem mások mint, Törköly-Ferenczi Zita és Törköly József Ezüst Hálózatigazgatók.

A Tóth-Wolford Teamben az Év Hálózatépítője az Ezüst Hálózatigazgató páros Törköly-Ferenczi Zita és Törköly József

Ahol akarat van, ott út is van…
Úgy vélem, ezt az évet is sikeresnek ítélhetjük. Az idei esztendő megmutatta számunkra, hogy nincs lehetetlen, és megtanított bennünket az online világ kiaknázásra, bebizonyította, hogy ahol akarat van, ott út is lehet, hogy bármit meg tudunk valósítani. Hiszen a változások és változtatások szükségesek, ahhoz hogy ki tudjuk nyerni a bennünk olykor még rejtett módon szunnyadó erőt, potenciált.

Igazi példaképek
Hálásan köszönöm az egész Csapat nevében Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak, igazi példaképeinknek a soha el nem fogyó támogatást, segítséget. Boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk Titeket! „Felnézek rád, Te vagy a példaképem! Figyelem mit teszel, másolom is szépen! Szeretnék majd egyszer hasonlóvá válni! Mutass hát meg mindent, mit hogy kell csinálni!” /Aranyosi Ervin/

Boldog Új Évet kívánok minden kedves Olvasónak!

 

 

 

Ezeket olvastad már?