Kezdőoldal Ágak Jutalomnyaralás a Török Riviérán!

Jutalomnyaralás a Török Riviérán!


Fazekas Gizella vagyok a felvidéki csapat – jelenleg – egyetlen hálózatvezetője. 2011 áprilisában, a HV-kitűzőm mellé Gyalai Tünde Ezüst fokozatú Hálózatvezetőtől ajándékba kaptam egy egyhetes törökországi all-inclusive nyaralást.
Szeptember elején meg is valósult ez a csodálatos álom, ami óriási élmény volt számomra, annál is inkább, mert az ökonetes tagságom előtt ilyen minőségű nyaralásban még sosem volt részem. Minden egyes nap történt olyan dolog, amiért megérte a kitartó munka. A számtalan élmény egyike volt, amikor kivittek a tengerre motorcsónakkal, és felengedtek ejtőerrnyővel 150 m magasra, onnan csodálhattuk a kilátást a tengeren, és a part fölött.
Voltunk hajókázni a Manavgat folyón. Elhajóztunk egészen a torkolathoz, ahol belefolyik a tengerbe. Kikötöttünk kb 100 m széles félszigeten, amelynek egyik partján a meleg sós tengerben fürödtünk, a másik felén pedig a jéghideg édesvízű folyóban.
A kiránduló csapat nagyszerű volt: ágvezetőinkkel, Vass Oszkárral és feleségével, Vass Sz. Zsuzsannával, valamint néhány további hálózatvezetővel és párjukkal tölthettem ezt a csodálatos hetet. Egy nagyon egységes összetartó csapat voltunk.
Zsuzsa a bazárokban való vásárlások, vagy inkább az alkudozások során nagyon nagy segítségére volt a csapatnak, nagyon profi volt. Ahol a török eladók velünk szemben karbatett kézzel  szóba sem álltak, Ő ott is le tudott faragni az árból jó kedvvel, nevetve.
Az animátorcsapat által rendezett játékos vetélkedőkön rendszeresen részt vettünk, mint például: darts, íjászkodás, vízilabda, amit nagy örömünkre majdnen minden alkalommal csapatunk valamelyik tagja meg is nyert, bár a vízipóló számunkra inkább humor volt, mint sport. A pálmafák, hibiszkusz, leandersövények és egyéb csodák mellett a vendéglátók is mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat. Olyan ellátásban volt részünk, amit addig el sem tudtam képzelni.Minden megvolt ami szem szájnak ingere.
Itthon nagy örömmel meséltem munkatársaimnak a kirándulás során megélt nagyszerű élményeket, és megegyeztünk, hogy mindent megteszünk azért, hogy jövőre a kiránduló csapat további felvidéki hálózatvezetőkkel bővüljön.
Fazekas Gizella HV.

Ezeket olvastad már?