Kezdőoldal Ágak Márciusban a Biocomos-matricás Audival száguldottak az üzletben Beta Kádár Tündéék – az águk már 346 ezer pontnál tart!

Márciusban a Biocomos-matricás Audival száguldottak az üzletben Beta Kádár Tündéék – az águk már 346 ezer pontnál tart!

Beta kádár Tünde és Beta Kolos a folyamatos bővítés mellett döntöttek, aminek látványos visszaigazolása a legjobbaknak járó serleg és céges-matricás autó egyhavi használata

Ez a rövid, képekkel illusztrált írás látszólag arról szól, hogy Beta Kádár Tünde és Beta Kolos beleült egy hónapra a céges-matricás Audiba, ami mindig az adott időszakban legjobban teljesítő hálózatvezetőknek járó elismerés egyik formája. De valójában a következőkről: hogy ágvezetőként is lehetnek ilyen példamutató célok az életünkben, hogy nem a véletlen műve egy ilyen, még az előző hónapokhoz képest is kiugró teljesítmény, hogy óriási pontértékű, nemzetközi hálózatot menedzselnek a Vass-ág önálló részeként, s hogy végtelenül hálásak, tevékenyek. S talán ez utóbbi kettő alapozza meg igazán az előzőeket, mert röviden szólva is komoly és eredményes munka folyik a Beta-ágban, melyet Tünde az alábbiakban szavakkal és számokkal is alátámaszt.

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Beta Tünde a látványautóval és a serleggel

Döntés és csapatmunka
Egy jól megalapozott munka jutalma a Biocomos, felmatricázott Audi a Beta-ágon! Eldöntöttük a párommal, Kolossal, hogy új közvetlen hálózatvezetőket hozunk fel. Eközben minden águnk nagyszerű fejlődést ért el!

Vass Oszkár és Beta Kolos a megérdemelt kupával és a különleges, guruló háttérrel

Tünde és Kolos büszkék arra, hogy vezetőik önállóan dolgoznak. A közös szelfi másik párja, a szponzor-ágvezető Vass házaspár tagjai pont ugyanezt mondhatják el Tündéékről…


Büszke vagyok nagy ágvezetőimre!

  • A Pintér-ág, melyet Pintér Pámer Krisztina és Pintér István vezetnek, már 117.722 pontnál tart.
  • A felvidéki Fazekas Gizella csapatából a szlovákiai központú Pálfi-Kis-ág, Pálfi Katalin és Kis Gergely vezetésével 134.220 ezer pontot ért el a csapatuk!
  • Bencsik Éva csapatában is egyre több önálló hálózatvezető nő fel! Az övé egy 42.953 pontos csapat. Büszke vagyok rájuk, minden munkatársra a csapatomból!

Önállóan dolgoznak, nagyszerű vezetők mindannyian!

A képen Pintér István képviseli a Pintér-ágat – nekik is nagy szerepük van a közös sikerben

Új vezetők a csapatban
A fókuszban most csapatunk bővítése van, felhozni minél több új hálózatvezetőt!

Az új közvetlen munkatársaim, vezetőim:

  • Dede Erika Kitűzős Hálózatvezető lett.
  • Draxler Marianna Erika csapatából érkező, új, 6-os szintű munkatárs.
  • Patkó Katalin most minősült új hálózatvezető.
  • Szikora András pedig 6-os szintre lépett!

Bencsik Évának (jobbról) is figyelemre méltó a teljesítménye, a félszázezer pontot közelíti csapatával

346.676 PÉ
Mindezek eredményeként 346.676 ezer ponttal zártuk a márciusi hónapot a Beta-ágon. Örökre hálás leszek, hogy ez a lehetőség ránk talált! Köszönöm szponzoraimnak, a kiemelkedően sikeres Vass házaspárnak, Vass Oszkárnak és Vass Szombatfalvi Zsuzsának, hogy megismerhettük általuk a Biocom rendszert. Köszönöm a cég vezetőinek, hogy ennyire elismerik a munkánkat. A legjobb helyen vagyunk!

A munka folytatódik – vezessék mások is!
Megtiszteltetés számunkra, hogy a cég minket tartott méltónak arra, hogy a felmatricázott Biocomos Audit vezethettük márciusban. Nagyon hálásak vagyunk! Nagyszerű autó, mindenki megcsodálta, akivel találkoztunk! Sokat utaztunk vele márciusban, de a munka nélküle sem állt meg… Köszönjük minden munkatársunk hozzáállását, s tudom, hogy nagyon sokan lemásolják majd ezt a példát és boldogan vezetik majd! Egyben azt kívánjuk, hogy mindenki szárnyaljon áprilisban! A csapatunkban levő ágvezetőinknek, hálózatvezetőinknek, munkatársainknak, s mindenkinek sikeres hónapot kívánunk!

Kirándulások pillanatképei: mindenhol nagy feltűnést keltett az Audi, mely szép helyekre vitte őket

Ágvezetőként mutattak példát a a serleg és autó elnyerésével

Ezeket olvastad már?