Kezdőoldal Ágak A 21. Sikernap is színvonalas volt a felvidéki sorozatban, Jakab Istvánnal

A 21. Sikernap is színvonalas volt a felvidéki sorozatban, Jakab Istvánnal

Jakab István, a hálózatnak kiváló termékeket szállító egészségbe-fektető láthatóan jól érezte magát a Felvidéken…

A 21-et a szerencseszámok között tartják számon. Ám messze nem a szerencse, hanem a  tudatos tervezés, szervezés és kiváló hozzáállás eredménye, hogy a Felvidéki Sikernapok sorozata eljutott eddig a számig. A Vass-Beta-ág szlovákiai üzletépítőinek ez a saját, nívós Startképzése, ami egyszerre ad teljes képet az új érdeklődőknek, és megerősítést, plusz információkat a már úton lévőknek. Ezúttal Herczeg Bianka, 5. szintű munkatárs vállalta a krónikás szerepét az eseményről, amely, minő véletlen, július 21-én volt Paton…


A Biocom, mint lehetőség
A 21. Felvidéki Sikernap házigazdája, Czékus Mónika bemutatta a programot, majd színpadra kérte Pálfi József hálózatvezetőt, aki lényegretörően – és az újoncok számára is érthetően –bemutatta ezt a szuper üzleti lehetőséget, a Biocomot.

Miért a Biocom?
Pálfi József után a házigazda, Czékus Mónika mesélte el megható történetét, miért kezdte el és hogyan változtatta meg az életét a Biocom. Könnyeinkkel küzködve hallgathattuk egy egyedülálló anyuka kitartásáról szóló és gyermeke iránt érzett szeretete által előrehaladó, ma már hálózatvezető hölgy történetét…

Célok, miértek és a verseny
Mónika után Kis Gergely, Arany Hálózatvezető, ízig-vérig üzletember tartott előadást a Célokról, a Miértekről és az augusztusban induló Fogyiversenyről. Mindenkinek motiváló volt beszéde, személy szerint szeretem hallgatni előadásait, hiszen mindig praktikus információkkal lát el mindannyiunkat.


Varga Juhász Laura lett a hónap legjobbja
Gergely párja, Pálfi Katalin, Arany Hálózatvezető értékelte a  júniusi hónapot, amelyben a Felvidéki kupát adta át a legdinamikusabb hálózatvezetőnek. Varga Juhász Laura és csapata nyerte a kupát, több mint 2000 pontos fejlődéssel az előző hónaphoz képest. Gratulálunk neki!

Jakab István tartalmas előadása
A szünet után már mindenki izgalmak közt foglalta el helyét, ugyanis vendégelőadónk Jakab István volt, a VNTV (Viva Natura Televízió) tulajdonosa és termékfejlesztő (vagy, ahogy ő határozza meg amgát: egészsgbe-fektető), aki az újdonságokról – Mikrobiom Pro Fiber, Immune Protect és a Szelíd Kék Jódcsepp – tartott tartalmas előadást. Lényegretörő, izgalmas és vicces beszédével kalauzolt el minket a saját testünk rejtelmes világába, és világított rá számos olyan egészségügyi összefüggésre, amelyeket eddig véleményem szerint sokan tévhitnek gondoltak vagy épp ellenkezőleg, nem is gondoltak volna…

Mindig van új…
A Sikernapokon való részvétel fontos, ez minden alkalommal bebizonyosodik, hiszen mindig tanulunk valami újat és sosem halljuk ugyanazt a mondatot ugyanabban a megfogalmazásban. Minden ilyen nap után információktól felpezsdülve indulunk haza várva, hogy alkalmazhassuk a sok új tanult példát.

Gyarapodó információk
Ahogy minden ilyen napot, ezt is elraktároztam abba a csodálatos információkkal teli rendszerbe, amit elmének hívunk és várom, hogy gyarapodjon ez az információtöbblet, ugyanis egy ember egész élete során tanul valami újat – ezért olyan szuper és fantasztikus dolog az élet. Köszönöm a magam és a Biocomos család nevében a rendezőknek ezt a lehetőséget!

Ezeket olvastad már?