Kezdőoldal Ágak Életmód Esttel építették a személyes kommunikáció hídját a Csordás-ágon Mosonmagyaróváron, Tóthné Vörös Anita szervezésében

Életmód Esttel építették a személyes kommunikáció hídját a Csordás-ágon Mosonmagyaróváron, Tóthné Vörös Anita szervezésében

Tóthné Vörös Anita HV első önálló estje volt a Magnóliában

A személyes kommunikáció a híd, amin keresztül a leghatékonyabban lehet eljutni azokhoz az elszánt életmódváltókhoz, akik változást akarnak hozni az életükbe és ezért hajlandóak is tenni. Ez a meglátása a Csordás Anikó Gyémánt HV által menedzselt Csordás-ágon belül a TM Team csapatának, melynek aktív hálózatvezetője, Tóthné Vörös Anita ennek szellemében példaértékű Életmód Estet szervezett Mosonmagyaróváron. Az első, önálló szervezésű estjéről – melyet személyesen vezetett le – részletes összefoglalót is írt, elősegítve a másolhatóságot is…

A főszervező volt az est háziasszonya is

Betekintést adni a Biocom életformáról
Nagyon jó érzés volt látni, hogy milyen szép számmal eljöttek az érdeklődők az első önálló szervezésű estemre a Magnólia Mozgás és Harmónia Stúdióba január 17-én. Üdvözöltem az egybegyűlteket és a vezetőimet, hiszen ezen a napon is elkísértek és megtiszteltek részvételükkel azok, akiknek köszönhetem, hogy hálózatvezetővé nőhettem ki magamat a rendszerben: Tóth Istvánt és feleségét, Tóthné Molnár Ibolyát, az Ezüst Hálózatvezető házaspárt. A rendezvényem célja az volt, hogy a Biocom képviselőjeként betekintést mutassak ebbe a csodálatos életformába, amit mi élünk, és a saját mindennapjaimon keresztül megismertessem a Biocom életmód programját.

Tóthné Molnár Ibolya Ezüst HV és Varga Johanna 5-ös szintű munkatárs

Fókuszban az Életmódprogram

Napi 12 órából HV létbe
Az estet rövid bemutatkozással kezdtem. A Biocomos életemet Mosonmagyaróváron élem, ebben férjem, Gábor a kezdetek óta támogat. Én is alkalmazotti világban dolgoztam, amikor találkoztam a Biocommal, mint ahogyan sokan mások. Hamar felismertem, hogy segítő közegben, csapatban dolgozni, ez az, ami nekem való. Elmeséltem, hogy termékkel kapcsolódtam, hiszen megoldást kerestem egészségügyi problémámra. Teljes testtisztító programmal indult a pályafutásom, majd elkezdtem a 8 szegmenses „csodatorta’” minden szeletébe belekóstolni. Alkalmazotti állásomban 12 órás munkarendben dolgoztam, emellett időt és energiát nem sajnálva tapostam ki a saját utamat a hálózatvezetői szintig. Ennek eredménye kiváló egészségügyi állapot lett és egy virágzó másodállás.

A diéták részletei sokakt érdekeltek

Megálmodom, megcsinálom!
A várandósságomat a Biocom életkerekét teljes egészében megélve kezdhettem meg, már egy éve otthonról dolgozva főállásban. Megosztottam, hogy tudatosan építkeztem ezen az úton, párhuzamosan a hálózatépítés és a gyermekvállalás között. Égető célom volt, és ez hajt most is előre nap mint nap, hogy mire hárman leszünk, addigra stabil lábokon álljon a vállalkozásom. Megálmodom, megcsinálom! – ez lebeg előttem.

A terméktapasztalatok mindig az est fénypontjai

A víztisztító alapvető befektetés
A tiszta ivóvíz programunknál fontos elem az RO, fordított ozmózis technológiával működő víztisztító berendezés. Csatlakozásomkor nekem nem volt kérdés, ez befektetés, hogy tökéletes minőségű, tiszta vizet igyon mindegyikünk a családban. Örülök, hogy ez is kézenfekvő lesz, mire érkezik a pici, és nem kell azon gondolkodnom, hogy milyen vizet adjak neki, mert tudom, hogy a lehető legjobbat fogja kapni. Az estet úgy hirdettem meg, hogy aki kíváncsi, hogy otthon milyen minőségű a csapvize, az hozzon magával egy flakonnal és az est folyamán mindenkiét megnézzük. Az érdeklődők, nagy izgalommal várták az est ezen részét.

A bolt- és patikacsere kedvezményekkel jár
A környezettudatos háztartásnál kiemeltem, hogy nem kell majd a fejemet törnöm, hogy mivel mosom majd pl. a babaruhákat, vagy mivel tartom tisztán probiotikusan a környezetünket. Bemutattam kedvenc termékeimet, a Clean Soft-ot és a folyékony szappant. A termékek bizonyítottak, mi már nem járunk patikába, ezzel segítem a családom minden tagjának az egészségét. Nem vagyok gyógyító, de mögöttem áll egy profi tanácsadói háttér orvosokkal, természetgyógyászokkal, akikre bármikor számíthatok a segítségnyújtásom során. Nem cipelem haza a műanyag palackokat, univerzális tisztítószereket használok, a saját boltomban vásárolom meg magas kedvezményszinten a vitaminjainkat, ezzel mind-mind megtakarítok a háztartási költségeinkből, amellett, hogy nem szennyezem a környezetünket sem. Azzal, hogy szinte a kezdetektől kicsinyenként boltot és patikát cseréltem, elértem az egyre olcsóbb vásárlást, most már szinte fél áron jutok hozzá vezetőként a termékpaletta több mint 170 kiváló árérték arányú termékből álló kínálatához.

Kereskedőből üzletasszony
Hamar kijöttem a betegségemből és szponzoraim kellőképpen inspiráltak, hogy sikeressé válhassak az üzleti életben is, ehhez minden támogatást megkapok tőlük a mai napig. A cég által szervezett offline és online rendezvényeken tanultam ki a tanácsadói szakmát. Eredeti foglalkozásomat tekintve sokat kattogott a fejemben, hogy gyermek mellett a kereskedelembe nem akarok visszamenni dolgozni, mert az értékes életidőmet a családomra, gyermekem nevelésére szeretném fordítani. Ennek a vágyamnak teljes egészében otthont adott a Biocom üzleti lehetősége.

A személyiség is változik az üzlet által
Megemlítettem, hogy olyan nagyszerű termékekkel és kidolgozott marketingtervvel dolgozunk, ami bárki számára elérhető, biztos jövedelemforrás lehet korhatár, nyelvtudás és végzettségtől függetlenül. Örömmel sztoriztam, hogy a 2,5 év alatt, mióta Biocomos vagyok, mennyit változott az értékrendem, ezáltal a személyiségem is. Helyére kerültek a dolgok, így tudtam másoknak is egyre több mindenben segíteni.

Most már csak erre koncentrálok
Facebook nélkül 3 hónap alatt jutottam el az 5-ös karrierszintig és 8 hónap alatt lettem hálózatvezető. Teljes hivatásként szerettem volna élni a tanácsadói tevékenységemet, ezért felmondtam a munkahelyemen és 2021. január 1. óta főállású Biocomosként dolgozok.

Stabil, magyar gyökerű cég
Egy rövid cégismertető következett, fontosnak tartottam elmondani, hogy ez a magyar gyökerű cég már 26 éves múlttal rendelkezik, stabil alapokon nyugszik és folyamatosan új termékekkel, fejlesztésekkel áll elő. Hatalmas raktára van, nekünk ezzel sem kell foglalkozni, magunknak vásárolunk, a termékeket használjuk, és ezt ajánljuk tovább. A legtöbb munkahely megérezte a pandémiát, ez idő alatt a Biocom a legnagyobbat fejlődött, ehhez hozzájárultunk azzal, hogy meg tanultunk online dolgozni, a rendszeresen megkapott képzéseink által.

A Reg-Enor volt az egyik sztár

Lelkes regenorozók is beszámoltak

Reg-Enor és SLIM40
Elérkezett az estnek az a pontja, amiért a legtöbben eljöttek. A két top termékünket, a Reg-Enort, maga a Géniusz -íjas feltaláló, Szabó Sigfrid videójával ismertettem, a Slim40 fogyókúrás italport pedig dr. Pollák Éva gasztroenterológus gyermekorvos rövid összefoglaló videójával mutattam be. A szakmai háttér ismét bizonyított, lelkesen vázoltam fel a hozzá választható étrendeket, az ezekhez kapcsolódó kúráknak a fontosságát és előnyeit, ezzel irányt adva, hogy kinek melyik út való.

Hiteles tapasztalatok
Minden kúra akkor hiteles, ha van, aki el is mondja a személyes tapasztalatait róla. A Reg- Enor került a főszerepbe, hárman is felálltak és kijöttek mellém. Lehetőségük nyílt elmondani másoknak, hogy az ő életüket milyen formában változtatták meg akár a termékek, vagy akár a Biocom céghez való csatlakozás.

  • A beszámolót Tóthné Ibolya Ezüst hálózatvezető kezdte meg, TM Team csapatunk vezető hölgytagjaként. 5 évvel ezelőtt fogyási céllal csatlakozott, a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra hozta meg neki ebben az átütő változást. Ibolya nagy példa lehet mindannyiunk számára, hiszen nem a kilókat számlálta, hanem a centiket. Látványos átalakulását mindenki észrevette. 10-10 centi derékból és csípőből, készítményeit elhagyhatta, ettől energikus lett, így indult el az üzleti életben is.
  • Varga Johanna 5-ös karrierszintű munkatárs szintén a TM Team-ből 2021. október végén csatlakozott, a Reg-Enor programjával 12 kg-tól szabadult meg. Boldogan osztotta meg velünk a szép jutalékát, amit már ki tud venni.
  • Urjupin-Vörös Viktória az 5-ös kedvezményszint és minden egyes termék előnyeit élvező, elégedett fogyasztó. Színes előadásmódjával megalapozta az est további részének a jó hangulatát. Megemlítette sorsszerű találkozását a Reg-Enorral, a kezdeteket, hogy a termék már a konyhapult szélén, segítő kúravezető pedig sehol. Köszönöm nővérkém, hogy végül mentorodként újraélhettem a közös élményeinket a kúráddal kapcsolatban, legyen itt szó a 10 napos béltisztításodról, vagy a fantasztikus 20 kg-os fogyásodról! Döbbenten hallgattuk, hogy a kúrája befejeztével is olvadtak még róla le a kilók. Most ismét frissen túl van egy jó kis 10 napos béltisztításon, aminek eredménye 2 kg mínusz és 2-2 centiket is lefaragott mindenhonnan magáról vele. Viki vizuális előadása közben jókat nevettünk vele!

Kérdezz-felelek a végén

Urjupin-Vörös Viktória is megosztotta tapasztalatait

Megválaszolt kérdések
Úgy gondolom, a rendezvény hangulata sokban múlik a résztvevők interaktivitásáról. Csendben, figyelmesen hallgatták végig előadásomat, majd a végén feltették kérdéseiket. Igazán jó érzés volt, hogy tudtam választ adni nekik a speciális kérdéseikre, ilyenkor nyugtázom magamban, hogy megérte a 2,5 év belefektetett tanulás és összegyűjtött tapasztalat.

Tóth István frappáns előadása a vízről

Mit is iszunk…?
Ez idő alatt Tóth István Ezüst hálózatvezető segítségemre sietett és előkészítette a vizeket, hogy megnézzük a várva-várt szárazanyag tartalmakat. Az asztal köré gyűlve, itt szabadult fel igazán a csapat. Rögtönzött előadása által kaptunk sok hasznos infót és tudnivalót, azokról a vizekről, amiket általában fogyasztunk. Az eredmények magukért beszéltek, sokan elgondolkodtak a víztisztító berendezés beszerzéséről.

Tóth Gábor, Anita férje (jobbról) volt a másik férfi résztvevője az estnek

Sokan megdöbbentek a vizes bemutatón…

Mi is van a vízben?

A Botanifique is főszerepbe került
Ha már így összegyűltünk egy asztalhoz, akkor nem tudtam kihagyni a csodálatos Botanifique termékcsalád minőségi kozmetikumait, hamar felkenegettem a hölgyek kezére, hogy ezt is meg tudják ismerni általunk, pillanatok alatt Zöld tea és Verbena illat lengte be a termet. Férjemtől mindig kell plusz egy mondat: „Ancsa minden nap ezzel ápolja a pocakját!”

Cél az ezüst
Nagyon jó hangulatú, sikeres este volt, remélem, minél előbb lesz lehetőségem újabb saját szervezéshez. Sok feladat áll még előttem, de tudom, hogy a vezetőimre, Istvánra és Ibolyára mindig fogok tudni számítani, ahogy a felső vezetőmre, Anikóra is. Egyelőre családi pozícióban, Gábor támogatásával és háttérmunkájával haladok előre, hogy minél előbb vezetőim nyomdokaiba léphessek. Célom az Ezüst Hálózatvezető szint és a karrierprogram megtanítása a nyitott gondolkodású munkatársjelölteknek.

 

Ezeket olvastad már?