Kezdőoldal Ágak Neki találták ki: élete legjobb döntése volt a Biocomhoz csatlakozni Botosné Melindának, a Tóth-Wolford-ág ezüst vezetőjének

Neki találták ki: élete legjobb döntése volt a Biocomhoz csatlakozni Botosné Melindának, a Tóth-Wolford-ág ezüst vezetőjének

Botosné Melinda élete párjával, akivel a Biocomban is együtt építik az életüket


Botosné Melindával egy falusi piacon találkozott Katonáné Tóth Tímea 2018. október végén, majd 1 hét múlva már az üzleti lehetőségről beszéltek együtt, a férjével, Katona Szabolccsal kiegészülve. Innentől kezdve nincs megállás, hihetetlen gyorsassággal fejlődik a csapata. A már Ezüst HV Melinda azt mondja: élete legjobb döntése volt! Szponzorai szerint munkáját a lelkiismeretség, alázat, kitartás, tanulékonyság jellemzi. Jelenleg Ezüst HV, de az Arany már itt van a kapuban. Minden kiírt versenyt teljesítettek a párjával, gombamód szaporodó munkatársival kimagaslóan teljesítenek. Háromszor volt náluk a céges autó, egyszer pedig közösen érdemelték ki a felmatricázott járgányokat 1 hónap használatra – mármint a szponzor házaspárral… Fantasztikus teljesítményt nyújt csapatuk hónapról-hónapra. S még egy idézet Timitől és Szabolcstól, mielőtt a Tóth-Wolford-ágon dolgozó Melindának átadnánk a szót: „Nagyon büszkék vagyok Rájuk, nemcsak munkatársak vagyunk, de nagyon jó barátság alakult ki köztünk. De jöjjön most Melinda története, amiből látható a fantasztikus munkája, teljesítménye.


Fogyni akartam, üzlet lett belőle
2018 október végén csatlakoztam a rendszerhez fogyási szándékkal. Életem legjobb döntése volt… Mivel elég kíváncsi és nyitott vagyok az új dolgokra, megkérdeztem szponzoromat, Katonáné Timit, hogy hogyan lehet ezzel foglalkozni, vagyis pénzt keresni. Nagyon megtetszett, hogy ha ő pár hónap alatt kiváltotta a főállását, akkor gondoltam elég jó „buli” lehet ez. Végül is veszítenivalóm nem volt…Beindító volt Timi lelkesedése
Nagyon beindított, ahogy Timi áradozott a cégről, a lehetőségekről, a szabad életről, úgyhogy azonnal beleástam magam a tanulásba és a munkába. Nagyon jó összhang alakult ki köztünk Timivel, minden segítséget, információt, motivációt megkaptam tőle ahhoz, hogy elkezdjek ezerrel dolgozni.

A háziverseny hozta Veres Esztit
Már az első hónapban 4. szintre léptem, ezt tartottam decemberben is, majd 2019 januárjában elindultam egy 3 hónapos háziversenyen, amikor is teljesítettem az 5. szintet. Ekkor elindult velem az első munkatársam, Veres Eszti, akit az akkori tudásom szerint maximálisan támogattam, s aki azóta a 6. szintre lépett. Nagyon lelkes, kitartó és céltudatos munkatárs.

Babkáné Telek Erikának is „átjött” a Biocom
Februárban a versenyvonalból megszólítottam egy kúrázómat, mivel elég jó pozícióban volt a struktúrában, hogy volna-e kedve velem dolgozni. Babkáné Telek Erika azóta is a csapatomat erősíti, neki is „átjött” a Biocomos életérzés. Nagyon jó kollégák és barátnők lettünk, jól össze tudunk dolgozni.


Nekem találták ki
Végigvittem a háziversenyt, 4000 ponttal 6-os lettem, jutalmul a szponzoromtól kaptam 60.000 Ft-ot is. Nagyon élveztem ezt a hajtást, az elismerést, az újabbnál újabb célok kitűzését és teljesítését. Meg is lett a munkám eredménye, 2019 májusában 7. szintű hálózatvezető lettem 7300 ponttal. Nagyon sok munkám volt benne, de kimondhatatlanul boldog voltam! Azt éreztem és érzem a mai napig, hogy ezt az egészet pont nekem találták ki.


Bujpál Anitát a hajós verseny hozta
Újabb kihívás jött, mégpedig a nyári hajós verseny. Itt is elindultam, gondoltam, kellemest a hasznossal kombinálva szépen haladunk előre az „építkezéssel”. Ekkor újabb munkatársat vonzottam be, Bujpál Anita kolléganőm személyében. Róla tudni kell, hogy rendkívül maximalista, precíz és céltudatos. Hamar egymásra hangolódtunk és nyomtuk ezerrel a munkát. Mivel a versenyvonalamba került, így egyúttal őt is támogatva, plusz az ő munkája révén sikerült a nyári verseny feltételeit is teljesíteni. Szintén megkaptam a 60.000 Ft-os pénzdíjat és a csodálatos ajándék hajókirándulást is!

A férjem ebben is támogat
Ide eljöhetett velem a férjem is, aki az életem párja és legeslegnagyobb támaszom. A Biocomos munkámat maximálisan támogatja, most már együtt járunk képzésekre is, amit ő is nagyon élvez. Óriási célom, hogy kiváltsam őt a munkahelyéről és együtt építsük föl a jövőnket!


A nyári verseny folytatódott…
Folytattam a nyári versenyt, lépésről-lépésre teljesítve a feltételeket, így szeptember végére megszületett az első hálózatvezetőm, Bujpál Anita.


Munka és képzések – nyáron is
Keményen dolgoztunk a nyári hónapokban és még a legreményvesztettebb helyzetekben sem adtuk fel, hajtottunk a végsőkig. Természetesen a sok munkának, kitartásnak meg is lett az eredménye, sosem estek vissza a pontjaim, hónapról-hónapra dinamikusan fejlődött a csapatom. Ehhez nagyban hozzátartozik az is, hogy minden képzésen részt veszek, folyamatosan fejlesztem magam és ezt adom át, erre tanítom a kollégáimat is.

Buli az egyik alapító birtokán
Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, olyan csodás, jólelkű embereket ismerhettem meg itt, hogy az leírhatatlan. Részt vehettem a „Kónya-buliban” is, amelyet cégünk egyik alapító tagja, Ezüst Hálózatigazgatónk, Kónya György szervezett a saját birtokán. Fantasztikus élmény volt, hálásan köszönöm!


Szeptemberre két új hatos!
Nyár végére egyre több új munkatárs csatlakozott hozzám. Dinamikus fejlődésünk eredményeképpen, szeptemberben 2 új 6-os munkatársam született: Babkáné Telek Erika és párhuzamosan másik vonalon a férjem Botos Sándor, ezzel megalapoztam az Ezüst Hálózatvezetői pozíciómat is.


Mercedes-érzés, Biocom-nyertesként


Áldozatos és kitartó csapatmunkánkat a cég ajándéka koronázta meg, amiről mindig is álmodtam. Szeptemberi teljesítményem alapján, mint a hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatépítője, megkaphattam a Biocomos Mercedest egy hónapra. Hihetetlen, szuper érzés volt! Ezenkívül a csapatkupát is nekem ítélték águnk Ezüst igazgatói, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali. Szó szerint szárnyaltam a boldogságtól, hogy ennyire értékelik és elismerik a munkámat!


Hatalmas ajándék a Biocom
Imádom a Biocom életmód minden pillanatát! Szívből kívánom, hogy minél többen tapasztalják meg ezt az érzést, mert ez hatalmas ajándék lehet bárki életében.

Ezüst HV lettem – köszönet érte!
2019 november végére teljesült ez évi célom, 3 hálózatvezetővel Ezüst HV lettem. Itt szeretném megköszönni drága kis csapatomnak az áldozatos munkáját, kitartását és hűségét. Szeretlek Titeket! Hatalmas sikereket kívánok nektek!

Emberséggel, szeretetteljesen
Hálával tartozom szponzoromnak, Katonáné Timi Arany HV-nek, felsővezetőimnek, Béres István Ezüst HV-nek és nem utolsó sorban a Tóth-Wolford házaspárnak, Ezüst Hálózatigazgatóinknak, hogy emberséges, szeretetteljes tanításukkal egyre jobb és sikeresebb lehetek. Úgy érzem, illetve tudom, hogy a legeslegjobb helyen vagyok. Hálásan köszönöm, Biocom!

Újra a céges-matricás autóban
Decemberben megcsörrent a telefonom, a központból hívtak, hogy autót kellene választani, mivel novemberi teljesítményem alapján a cég nekem szavazta ismét a havi nyereményautót. El sem hittem először, úgy meglepődtem… de persze nagyon-nagyon örültünk neki.


Kedves kollégáimmal munkatársiztunk, kocsikáztunk, kicsit kihasználtuk ezt a csodaautót.


Díjeső az évzárón
Természetesen a karácsonyi évzáróra is ezzel mentünk, ahol óriási élményben volt részünk.

Három hálózatvezetőmet tüntethettem ki:

  • Babkáné Telek Erikát,
  • Bujpál Anitát
  • és páromat, Botos Sándort.

Szponzoromtól és a cégtől is megkaptam a kiemelkedő hálózatépítői munkámért járó gyönyörű kupát. Ezenkívül átvehettem a nyári verseny teljesítéséért járó pénzdíjat is, 200.000 Ft-ot.


Nálunk volt mindkét autó!
Hatalmas elismerés volt ez számomra, amit még megkoronázott az is, hogy 2020 januárban, szponzorommal együtt, Katonáné Timivel hozhattuk el mindkét céges autót. Jelenleg 26 aktív munkatársam van és 30.000 pont felett teljesít a csapatom.


Óriási élmények ezek, szívből kívánom, hogy tapasztalja meg mindenki. Hálásan köszönjük, Biocom!

 

 

Ezeket olvastad már?