Kezdőoldal Ágak Jakab István volt a győri Egészség Est előadója a Csordás csapat szervezésében

Jakab István volt a győri Egészség Est előadója a Csordás csapat szervezésében

A meghívó és az előadó: Csordás Anikó és Jakab István


Február utolsó napján szép számmal megjelent közönséget köszöntött a csapat névadója, Csordás Anikó Arany Hálózatvezető, egyben egy rövid ismertetőt is tartott a Biocom Életmód Programról. A tágabb értelemben véve a Sinka-ág nyugati csapatának mosonmagyaróvári tagja, Szabó Andrea szorgalmasan jegyzetelt, így több fontos információt is megőrzött Jakab István előadásából. Köszönet érte!

A csapat vezetője, az Arany HV Csordás Anikó tartotta a bevezetőt

Környezettudatos háztartás
Csordás Anikó kiemelte a tiszta ivóvíz fontosságát, majd beszélt a környezettudatos háztartásról, amivel jelentős pénzmegtakarítást tudunk elérni. Például két termékünk, a Clean Soft és a folyékony szappan használatával kiválthatunk több tisztítószert, és az egészségünkben sem teszünk kárt. Mint kiemelte: munkánkat komoly tanácsadói háttér segíti. Egyre olcsóbban vásárolhatunk a boltcsereprogram segítségével, képzésekre járhatunk rendszeresen, és új jövedelemforrást biztosít számunkra a Biocom.

A Győrtől közel 100 kilométerre lévő Tótvázsonyból is érkeztek érdeklődők a rendezvényre, köztük a csapat vezetője mellett Szakállné Leitold Annamária és Szakáll István

A megőrzött egészség többet ér
Majd felkonferálta Jakab Istvánt, a VNTV tulajdonosát, aki természetgyógyász és termékfejlesztő, aki például a Mikrobiom Pro beszállítója a hálózatba. István előadásának címe (és egyben hitvallása): A megőrzött egészség többet ér, mint a legyőzött betegség. Hiszen tudjuk, hogy az egészséges embernek 1000 vágya van, a beteg embernek meg csak egy: hogy újból egészséges legyen.

Egy újabb sikeres este Győrött

Figyeljük rá, mit eszünk!
Mindannyian csodálkozva hallgattuk, ahogy elmondta, hogy 25.000 féle baktérium tökéletes szinergiában van egymással a szervezetünkben, melyek az általunk elfogyasztott táplálékot fogyasztják. Vagyis nem mi kívánjuk a táplálékot, hanem a bennünk élő baktériumok. A bevitt táplálékot a mikrobiomok lebontják és átalakítják. Felhívta a figyelmünket a gluténmentes táplálkozás fontosságára, és a rendszeres mozgás egészségmegőrző hatására a kapilláris érrendszer védelmében. Mint mondta: mozgás nélkül nincs élet. Fontos, hogy odafigyeljünk az élelmiszereink információ tartalmára, és az alapanyagok származási helyére. Táplálkozási szokásaink megváltoztatásával az egészséges bélrendszer újra meg tudja emészteni pl a glutént és a laktózt. Elmondta, hogy a Reg-Enor a tudás, mely a javasolt kiegészítő étrenddel tökéletesen működik.

Jakab István fontos ismeretekkel gazdagította a Csordás csapat tagjait

Mikrobiom és magnézium
Ismertetette a bennünk élő mikrobiomunkat támogató étrend-kiegészítőket, majd István is kiemelte a tiszta ivóvíz fogyasztásának fontosságát, valamint a klórmentes fürdővíz használatát aktív szénszűrő beiktatásával. Szó esett továbbá a rendszeres magnézium bevitelről, mely stressz hatására folyamatosan ürül a szervezetből.

Miben segíthet?
Elmondta, hogy a Mikrobiom Pro 1-2 havi rendszeres fogyasztásával kialakulhat az egészséges bélflóránk, amit módszeresen kigyilkoltunk a szintetikus élelmiszerek fogyasztásával.

A cikk írója, Szabó Andrea a díszvendéggel


Reklámhordozó smoothie
Biocom a porok ura alcímmel szóba került az előadás során, hogy a por alapú készítményeinkből (MSM C-vitamin, Mikrobiom Pro…) gyümölcs és Flavonoid Komplex hozzáadásával „smoothie-kat” tudunk készíteni, melyeket, ha pl. egy Biocom feliratos italos palackban vinnénk magunkkal reggel, és azt fogyasztanánk a délelőtt folyamán, akkor nagyon sokat tennénk az egészségünkért és a termékekre is felhívnánk az érdeklődők figyelmét.

Már van utántöltő
A környezettudatosság jegyében említette, hogy utántöltő tasakban is hozzájuthatunk a Mikrobiomhoz, melyet a közeljövőben élelmi rostokkal egészítenek ki. Beszélt a jódról, mely minden szervünk működéséhez szükséges. Előadásának zárásaként tapasztalatainkat oszthattuk meg, és István válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

Jó döntést!
Majd Csordás Anikó a Biocom „Nekem. Neked. Mindenkinek.” jelmondatával zárta ezt a tartalmas estét. Röviden ismertette a marketingstratégiát és egy jövőképet vázolt fel, melyben elérhető, megtanulható ez a szakma a saját céljainkért. Mindnyájunknak azt kívánta, hogy a Biocom életünk legjobb döntése legyen.

Március végén Reg-Enor Est
Győrben nincs megállás, hiszen ,,A jövő Győrben épül!”. Következő rendezvényünk március 27-én, egy Reg-Enor Est lesz, várunk mindenkit szeretettel!

Ezeket olvastad már?