Kezdőoldal Ágak Információ- és tapasztalat cunami, avagy kétnapos Tudatos Vezető Képzést szervezett a Katona Team a Tóth-Wolford-ágon

Információ- és tapasztalat cunami, avagy kétnapos Tudatos Vezető Képzést szervezett a Katona Team a Tóth-Wolford-ágon

Ragyogó hangulatban fejlődött a Katona Team

Tudatos vezetővé szeretnél válni? Akkor vegyél részt a tudatos vezetők képzésén! Ilyen egyszerű lenne a recept? Gömbiczné Kanyó Beatrix leendő Ezüst HV szerint mindenképpen. A Botos Team hálózatvezetője úgy látja, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy-egy ilyen információ- és tapasztalat cunami során olyan megsegítést, támaszt kapnak, hogy sokkal hitelesebb a kommunikációjuk, eredményesebb a munkájuk, s a gyakorlatban több a munkatárs-jelöltjük… A Tóth-Wolford gyémánt-hálózat részeként működő Katona Team – azon belül Botosné Gágyor Melinda Arany HV és csapata – éppen ezért újabb kétnapos Kulcsember-képzést szervezett október 10-11-re, Vecsésre. Fontos még megjegyezni, hogy a beszámoló készítője felső vezetője szerint nagyon lelkes, céltudatos munkatárs, aki jelenleg pedagógus, de a Biocomban képzeli el hosszú távon a jövőjét. Érződik a soraiból…

Igazgató-párosok: a Katona Team és a délvidéki, szerbiai Törköly Team ágvezetői

Profi szervezés
Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgatóink megbízható és alapos munkatársakkal körbebástyázva szervezték meg 2021. október 10-11-ére a Katona-Team őszi tudatos vezető képzését. Profizmusukat bizonyítja, hogy mindkét napon a terveknek megfelelően zökkenőmentesen, fegyelmezetten, gördülékenyen zajlott a képzés.

Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgatók

Katonáné Tímea: A szponzorálás a siker alapja
Tímea szakmai bevezetőjében rávilágított a csapatban gondolkodás fontosságára, a saját, egyéni tempó belátására és az eredmények folyamatos elismerésére, arra, hogy a szponzorálás nem más, mint a siker alapja, s lényegében a meglévő és alkalmazott ismeretek, jó gyakorlatok továbbadását jelenti. Előadása azt juttatta eszembe, amit egyszer ágvezetőnktől, Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatónktól hallottam – s azóta is a fülemben cseng – Biocom=Biztonság! Miért? Ez világosan kiderült Tímea előadásából is:

 • Mert a termékek folyamatos használatának köszönhetően egészségesek vagyunk.
 • Mert azzal töltjük az életidőnk egyre nagyobb részét, amivel szeretnénk.
 • Mert van elég pénzünk arra, amire szeretnénk.
 • Mert azokkal az emberekkel dolgozunk, akikkel szeretnénk.

Botosné Gágyor Melinda: Varázsolj a személyiségeddel!

Tímea után közvetlen szponzorom, Botosné Gágyor Melinda Arany Hálózatvezetőnk beszélt arról, hogyan válhatunk a saját munkánk profi mesterévé, miközben a saját hálózatunkat építjük.

Botosné Gágyor Melinda szeretetteljes szigorra és következetességre biztatott

Néhány esszencia a tőle hallottak közül:

 • Az érdeklődőket varázsold el a személyiségeddel! Legyél Te aznap a legjobb 10 percük!
 • Találd meg folyamatosan a saját rövid- és hosszú távú céljaidat és az elérésében legyen megingathatatlan hited!
 • Legyél Te a híd, amin áthozod az érdeklődőt a Biocom Életmódprogramba! Miért fog jönni? Mert rajtad látja, hogy ez jó!
 • Szeretetteljes szigorral és következetességgel vezesd az egyre bővülő csapatodat, segítsd őket hozzá a saját egyéni céljuk eléréséhez!
 • S ami sokunkat szíven ütött: nem szabad ragaszkodni az első „macinkhoz”! Engedd el! Ahogy az egykori zenebohóc mondaná: „Van másik!”

Salánki Zsuzsi szerint amit adsz, azt kapod vissza…

Salánki Zsuzsi: A hangsúly az üzleti fejlesztésen van

Salánki Zsuzsi Ezüst Hálózatvezető hatalmas példakép számomra, hisz németországi székhellyel eredményes hálózatot működtet a Biocomnál. Előadásából kiderült, ha előre akarunk jutni, el kell felejteni a mentorunkat, s keresni egy szponzort! Mi nem személyiségfejlesztőként építjük a hálózatot, hanem az üzleti fejlesztésre kell helyeznünk a hangsúlyt! Ez utóbbi ugyanis meghozza a hatalmas lépést a személyiségfejlődésben is. Megragadott a gondolata: „Amit másokkal teszel, azt kapod vissza!” Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanattól a személytől, de „Isten nem siet, ám nem is felejt!”

Kabók Évi hálózatvezető: cél – siker – hála – szeretet

Kabók Évi: Kinek tartod magad?
Kabók Évi hálózatvezető folytatva szponzora (Salánki Zsuzsi) előadását, a cél – siker – hála – szeretet összefüggéseire hívta fel a figyelmet. Rávilágított, hogy nem az akadályoz meg az előrehaladásban, hogy ki vagy, hanem az, hogy kinek tartod magad! Oscar Wilde idézetét kapcsolta mondandójához: „Megszeretni önmagunkat egy életre szóló románc kezdete.”

Online-ból offline
Az előadások közti szünetekben, az étkezések során és az esti kötetlen összejövetelen is remek alkalom adódott a magánbeszélgetésekre, az ismerkedésre, az online kapcsolatok személyesebbé tételére, elmélyítésére.

Eltörpülő nehézségek
A képzés második napján többen rájöttünk arra, hogy azok a nehézségek, amit időnként egy-egy hiánytermék okoz nálunk, eltörpülnek a Magyarországon kívül – mondjuk Szerbiában – dolgozó munkatársak gondjai mellett.

Törköly-Ferenci Zita és férje, Törköly József, Arany Hálózatigazgatók Szerbiából

Törköly József aranyszabályai a kedvezményszintekhez
Törköly-Ferenci Zita és férje, Törköly József Szerbiából tisztelték meg jelenlétükkel és előadásukkal a képzést. Megtudtuk tőlük, hogy meglehetősen göröngyös úton váltak 4,5 év alatt Arany Hálózatigazgatóvá, s élvezik annak minden pozitív előnyét. Törköly József előadásában rengeteg értékes gondolat volt, melyek közül a Biocom marketingtervének részeként megjelenő 6 kedvezményszint és az élet 6 aranyszabálya közti hasonlóságot emelem ki:

 • Bízz magadban!
 • Döntsd le a korlátokat!
 • Ne félj a kudarctól!
 • Kerüld a negatív embereket!
 • Dolgozz keményen!
 • Valamit mindig adj vissza!

A Biocom fizet azért, hogy fejlődj. Gazdálkodj hát okosan!

Törköly-Ferenczi Zita: Reális célokkal elkerülhetőek a mélypontok
Törköly-Ferenczi Zita a hatékonyság receptjét osztotta meg velünk. Ahhoz, hogy a kulcsembered ne csak csatlakozzon hozzád, de maradjon is veled, mindenképpen személyes találkozóra van szükség. Ismernie kell a marketingtervet, az Egészségkönyv, az Egészség- és a Háztartási katalógus nyújtotta segítséget. El kell jutnod önmagad megismeréséhez, hogy a FB csoportodban is legyen miért hozzád (és nem máshoz) csatlakozni. Légy bátor, elhivatott, felelősségteljes, tanulni vágyó, kitartó! Legyen önbizalmad a tanuláshoz! Ha megvannak a reális céljaid, akkor el tudod kerülni a mélypontokat, a csalódásokat, de a kudarctűrést is gyakorolni kell! Pozitív gondolkodásmóddal szárnyalsz és szárnyalásra bírod a munkatársaidat is a rendszerben. Kövesd a sikerstratégiát! Szinte bárki idegenből válhat bizalomépítéssel, hitelességgel barát (legalábbis közeli ismerős) és aztán a legstabilabb munkatárs is. Értéket és megoldást kínálunk! Megoldást kínálunk az egyén számára ahhoz, hogy a saját kisebb-nagyobb feladatait el tudja látni, meg tudja oldani.

Búzás Ildikó szerint párhuzam figyelhető meg a karrierszintek és életszakaszok között

Búzás Ildikó: Meg kell érni a szintekre
Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető a Biocom marketingterve és az emberi életszakaszok közt vont párhuzamot. 5-ös szintig a gyermekkor érési folyamatait éljük meg, aztán valahol a 6-os szintnél vagyunk a felnőtté válás küszöbén, innen indul jó esetben a nagybetűs ÉLET. Nagyon fontos gondolat, hogy nem elég elérni az adott szintre, hanem meg is kell érni rá!

Kovács Szilvi és az időgazdálkodás

Kovács Szilvi: Fontos a hetékonyság
Kovács Szilvi hálózatvezető felhívta a figyelmet az időgazdálkodás fontosságára, amivel a hatékony munkavégzéshez, az eredmények eléréséhez juttatjuk el a vállalkozásunkat.

Gömbiczné Kanyó Beatrix interaktív játékra invitálta a résztvevőket

Gömbiczné Kanyó Beatrix és a „tulajdonságvásári” hangulat
nap délután, az utolsó előadás idejét kaptam jómagam. Nem egy hálás feladat, amikor már mindenki a hazafelé vezető utat tervezi. Kész szerencse, hogy én szeretem a kihívásokat! Az önismeret, önbizalom, önazonosság témáját boncolgatva egy interaktív játékra hívtam a jelenlévőket. Utólag többen bevallották, hogy a „Tudod, mikor?” és az „Én ugyan biztosan nem!” gondolatokat elhessegetve igazi vásári hangulat teremtődött a teremben. Mégpedig „tulajdonságvásári”. Viszonylag rövid időn belül mindenkinek jellemeznie kellett írásban önmagát.

Ezután a résztvevők adott mennyiségű virtuális pénzegység birtokában

 • áruba bocsájtották a saját emberi tulajdonságaikat,
 • vásárolhattak másoktól olyan tulajdonságot, ami nekik hiányzik és
 • feljegyezhették azokat a tulajdonságokat, amiket mások akartak megvenni, de nem volt…

Egészen érdekes következtetéseket tudtak levonni a játékidő végén önértékelésükről, a társak feléjük irányuló jelzéseiből, az idő- és pénzgazdálkodásunkból.

Élvezd a Biocom nyújtotta előnyöket
Mindent összevetve, minden résztvevő nevében köszönöm szépen a tanulási lehetőséget. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom, hogy éljen a hasonló tanulási lehetőségekkel, fogadja be és alkalmazza a hallottakat! Vigye sikerre a saját kis vállalkozását! Tűzze ki a céljait, küzdjön értük és élvezze a Biocom nyújtotta Biztonságot és kényeztetést! Mint elhangzott: „Ne félj, csak higgy!” Én is ezt teszem: Gömbiczné Kanyó Beatrix, leendő Ezüst HV.

Egységben az erő

 

Ezeket olvastad már?