Kezdőoldal Ágak Dél-Magyarországon ismét elstartoltak a Tóth-Wolford Team céltudatos tagjai

Dél-Magyarországon ismét elstartoltak a Tóth-Wolford Team céltudatos tagjai


Nagyon jó hangulatban és még nagyobb lelkesedéssel rendezték október 8-án – immáron 4. alkalommal – a dél-magyarországi régió Startnapját, a szekszárdi, patinás Merops Hotelben, ezúttal a Katona Team jól sikerült főszervezésével. De természetesen a Szabó-Gyarmati Team és a Baranyi Team vezetőivel együtt, projektmunkaként kezelik ezeket az alkalmakat. S hogy miért Szekszárd? Ez a legoptimálisabb hely mindenkinek, aki Dél-Magyarországon szeretne megfelelő Biocom információhoz jutni. A beszámolót a Baranyi Team egyik Ezüst Hálózatvezetője, Solymosi Klára készítette, aki megállapította, hogy ismét sok tudásra és fejlődésre éhes érdeklődő tisztelte meg a rendezvényt. Ez az érdeklődés kiterjed az egészséges életmódra, a közösséghez való tartozásra és a jövedelemforrás keresésére is.

Legközelebb a cikk olvasóját is szeretettel várják!

Hétköznapi szokásokból egészség és jövedelem
A fantasztikus nap! Hétköznapi szokásokból egészség és plusz jövedelem! A lelkes közönség, a munkatársak és a vezetők ismét színvonalas és tartalmas napon vehettek részt a fantasztikus szervezésnek köszönhetően. Az ősz most is meghozta a Biocom életmódra kíváncsi új és régi érdeklődőket, munkatársakat. Ismét sok örömteli találkozásnak és kapcsolódásnak adott helyet ez a nap is. A nap tündöklő háziasszonyai, Szabadiné Babruskai Éva és Illés Menyhértné Magdika hálózatvezetők voltak. Barátságos és közvetlen személyiségükkel elkápráztatták a jelenlévőket.

C:\Users\gyekora\Desktop\Új mappa\IMG-6011 másolata.jpg

Szabadiné Babruskai Éva és Illés Menyhértné Magdika hálózatvezetők

Életre születtél!
Elsőként a felső vezetőket, vezető munkatársakat, majd a rendezvényre először érkezőket köszöntötték nagy tapssal. Nyitásként annak is hangot adtak, hogy megköszönjék a megtisztelő bizalmat amiért rájuk gondoltak a nap háziasszonya szerep kiosztásakor.

A jelenlévőket biztosították, hogy a Biocomos családban a legjobb helyre érkeztek és a leghasznosabb módot és alkalmat választották a saját és családjuk egészségének növeléséhez. „Életre születtél” – állapították meg a háziasszonyok, miszerint a Biocom Életkerék 4 részre osztásával az élet fontos és elengedhetetlen feladatai rajzolódnak ki a mai napon minden résztvevő számára és feltétlenül érdemes jegyzetelni, mert nagyon izgalmas előadásoknak nézünk elébe.

Magával ragadta a Biocom életérzés
Az Életkerék első része: Ép testben. Már a cím is nagyon jól meghatározza az első és elengedhetetlen feltételt a minőségi és tartalmas életre. Erről a fontos alaplépésről beszélt a jelenlévőknek Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető, aki hónapról hónapra elkápráztat bennünket izgalmas, könnyed előadásaival. Mesélt arról, hogyan került a Biocomos családba, a szülés utáni változtatás kényszere miként késztette arra, hogy a lehetőségeket megragadja és hogyan ragadta magával a Biocomos életérzés.

A család tudatossága is segíti az üzletépítésben Búzás Ildikót
Elmondta, családja mindennapjaiba miként sikerült becsempészni a várva várt fiúk születése utáni években az egészséges életmódot és a csatlakozása, hálózatépítése sikerének minden apró mozzanatát megosztotta velünk. A „férfi-nem uralta” családjukban nagyon nagy szükség volt a gondoskodó nő és anya szerepre, ami az család egészségén kívül az üzletépítésben is megnyilvánult. Mára már a család minden tagja fogyasztja a termékeket, issza a tisztított vizet és élvezi a környezettudatos háztartás minden előnyét, ami nagyban segíti Ildikót, hogy főállásban végezhesse Biocomos tevékenységét.

Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető

Anti-aging és regeneráló kúrák
„Láss másként” előadásunkat Czikora Erzsébet természetgyógyász, fitoterapeuta tartotta. Az Arany Hálózatvezető szinttel járó hálózati bölcsesség és a 25 éves biorezonanciás tapasztalata különleges kombináció. Erzsike előadását már nagyon vártuk, tudtuk, hogy megint valami nagyon érdekes prezentációt hoz nekünk. Témái között volt az anti-aging program a Biocommal, prevenció-wellness-stress management, növényi alapú szivárványos étrend, teljes értékű táplálék-kiegészítők, a belső teremtő – a gondolatok ereje, blue zónák a világ 5 pontján, ahol 90 év felett is idős, boldog emberek élnek természetközeli körülmények között a család, közösségek összetartó erejében. Felvázolta a regeneráló kúrák lehetőségét a Biocomban – folyamatos tisztítás felsőfokon, mikrobiom – szólt az immunrendszer, időszakos böjt előnyeiről is.

Tanuljunk meg másképp gondolkodni!
Mesélt a 25 éves Biocomos életükről, a víz szeretetéről, a mozgás fontosságáról, a teremtő tudatról, mint mondta, „tanuljunk meg másképp gondolkodni”. Az előadást mindenki nagy érdeklődéssel hallgatta, rengeteget jegyzeteltünk, nagyon sok hasznos gyakorlati tanácsot kaptunk ismét Erzsikétől. Mindig nagy örömmel hallgatjuk a szakmai előadókat, mert mindig egy új látásmódot is kapunk az előadásaikkal. Hálásan köszönjük Czikora Erzsike, hogy ismét tanítottál bennünket, átadtad több évtizedes tapasztalatod, tudásod egy részét!

Czikora Erzsébet természetgyógyász, Arany Hálózatvezető

A kollagén, a tisztítókúra és a grapefruit vette le a lábáról
Egy kis felfrissülést követően terméktapasztalatokkal folytatódott fantasztikus napunk, melyet Pál Miklósné 5. szintű hálózatépítő vezetett. Teri elmondta a saját történetét, hogy 15 hónapja csatlakozott a rendszerhez, azóta fogyasztja és ajánlja is a termékeket. Természetgyógyászként csatlakozott a rendszerhez, állapotfelmérésekkel segíti a saját és a csapat munkáját. Elmesélte, hogy találkozott a rendszerrel, mely termékeket próbált ki, használt és használ folyamatosan a legnagyobb megelégedésére. A mangó ízű kollagén a család kedvence, de a 15 napos teljes testtisztító kúra az, amelyik azonnal levette a lábáról Terit. A Grapefriutmag-kivonattal ugyanilyen átütő sikere volt. Beszélt kedvenc termékeiről, majd színpadra szólította azokat a résztvevőket, munkatársakat, akiknek szintén volt mit megosztani a jelenlévőkkel.

Pál Miklósné 5. szintű hálózatépítő

Mondd el, mire kaptál megoldást!
Katona Szabolcs, Dobis Andrea, Boruzs Andrea, Pula-Mérei Bea, Cselle Erzsébet, Pollermanné Szilvia, Solymosi Klári, dr. Tumpekné Gombay Tímea beszéltek a fogyásról, a gyomorsav problémák megoldásáról. Szóltak a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra jótékony hatásáról, a tisztított víz, hidrogénnel dúsított víz adta hatékony eredményekről, a kollagénes italról, a Slim40 testsúlycsökkentő termékről, a hajápoló családról. Hallhattunk ugyanakkor az elérhető kedvezményekről, a továbbajánlás remek lehetőségéről, az elérhető és egyre növekvő jutalék lehetőségéről. Köszönjük szépen Pálné Terinek és a szereplőknek is, hogy megosztották velünk a sikerük kulcsát, titkát!

Akiknek már bizonyítottak a termékek és a rendszer – ők már kedvezményesen juthatnak a paletta bármely darabjához

A megtakarításért is takaríthatunk
Ősné Kossa Júlia 6. szintű hálózatépítő az „Egy boltba járunk” blokkban a saját bemutatkozása után megmutatta nekünk, milyen egyszerű otthonról, kényelmesen online megvásárolni azokat a mindennap használatos termékeket, amelyek természetes és vegyszermentes összetevőkből állnak, tehát az egész család életére jótékony hatással vannak.

Bevásárló kosara segítségével szemléltette nekünk, hogy a bűvös 200 pontot milyen egyszerű havonta elérni, ami a vásárlási kedvezményszint lépéshez, illetve a jutalék kifizetéshez szükséges. Júlia bemutatta a Biocom rendszer értékesítési rendszerét, a regisztráció egyszerűségét és előnyeit, nagyon jól összefoglalta az „egy boltba járunk vásárolni” mottónk lényegét. Köszönjük neki ezt a tartalmas előadást!

Ősné Kossa Júlia 6. szintű hálózatépítő

A titok nyitja a továbbajánlás
Ezután elérkeztünk a Biocom Életmódprogram 4. részéhez, ami Teljesség igénye blokkunk volt. A fejezetet dr. Tumpekné Gombay Tímea Ezüst Hálózatvezető vezette le, aki a saját sikertörténetét osztotta meg elsőként velünk. Utána ismertette a rendszer felépítését, hogy valójában honnan jön a jutalék. Elmondta, hogy a titok nyitja itt is a sikeres továbbajánlás, amit mindenkinek érdemes megtennie. Hiszen a hálózat immáron 26 éve van a piacon, gyökereit tekintve teljes egészében magyar alapítású, és egyedi marketingtervvel rendelkezik. Megnézhettük, hogy karrierszintenként milyen jövedelmet tudunk megszerezni és ezzel milyen nagyszerű lehetőségek kerülhetnek birtokunkba.

Dr. Tumpekné Gombay Tímea Ezüst Hálózatvezető

Karrierszintek: adni felemelő érzés!

Timi felkérte a 2-es szintet elért munkatársakat, álljanak fel egy taps erejéig, mert ez a szint a legfontosabb, itt már elindultunk, megtettük az első lépést a jövőnk felé. Ezután színpadra szólította a 3-4-5-ös szintre minősülőket és szponzoraikat, akik gratulációjukkal átadták az oklevelet és az ajándékot, miközben pár mondatban kifaggatta őket az érzéseikről, terveikről. Ez a nap egyik legizgalmasabb része, mivel a rendszer tagjai hamar rájönnek, hogy adni mennyivel felemelőbb érzés. Az elismertek szinte egytől egyig a meghatódottság, az elismerés és a megbecsülés örömét érzik a legnagyobb áldásnak. Köszönjük szépen, hogy mi is ismét részesei lehettünk ennek az alkalomnak.

C:\Users\gyekora\Desktop\Új mappa\IMG-6013.JPG

A szintlépők gondolatainak, érzelmeinek meghallgatása, az elismerés jóleső átélése

Tapasztalatcsere szünetben
A mindent összefogó-összekötő szünet következett, amelyben az ismerősök és az ismeretlenek egy frissítő fekete és víz mellett ismerkedhettek, beszélgethettek, megoszthatták egymással a tapasztalataikat.

Vezetői elismerések
Szünet után a 6-os és 7-es hálózatépítők elismerése következett. Ez már komoly szint, szorgalmas munka, szervezés van mögötte. Évi és Magdika színpadra szólította a 4000 pontot teljesítő munkatársakat szponzorukkal együtt az elismerés átadására.

  • A 6. szintet elért Ősné Kossa Júliát Pongrácz Melinda és Szik Roland ismerte el. Júlia nagyon megilletődött az ünnepléstől…

Ősné Kossa Júlia mentoraival, Pongrácz Melinda és Szik Roland hálózatvezetőkkel

Új Ezüst HV: Reichné Szücs Andrea
Ezüst Hálózatvezetővé minősülést is átélhettünk, hiszen ezen a Startnapon a legnagyobb örömünkre Reichné Szücs Andrea átvehette elismerését. Andrea férjét, Gábort is színpadra szólította a vezető, Szabó Máté mivel az érdem ilyenkor mindig kettős, nincs Biocom segítség nélkül, illetve ezeket a felemelő pillanatokat is együtt érdemes átélniük, mert ez örök emlék marad számukra. Az oklevél, a kupa, a szép virág méltó ajándék Andreáék számára, akik hamarosan már nem csak kettő, hanem három kisgyermek szüleivé válnak. Ők is ékes példái annak, hogy a Biocom adta rendszerben a családanyák is maximálisan érvényesülni tudnak, és nem is akármilyen módon.

Szabó Máté, mint büszke Gyémánt Hálózatvezető, oldalán Reichné Szücs Andrea Ezüst Hálózatvezetője, aki mellett támogató férje, Reich Gábor

Példaértékű győztes: Széplaki Edina
A szeptemberi Hónap Hálózatépítője a Baranyi Team oszlopos tagja Széplaki Edina hálózatvezető lett. Edina szorgalma, nyitottsága, érdeklődése példaértékű. Tyúkanyó módjára fogja össze csapatát, rengeteget segít, a csapat minden tagja bármikor számíthat rá. Követi felső vezetői kéréseit, javaslatait, ezért a jól megérdemelt ezüst hálózatvezetői szint kapujában áll. Ezúton is gratulálunk Edinának ehhez az igazán szép eredményhez!

Széplaki Edina a szeptemberi hónap hálózatépítője, így elismerésként a Biocomos Audival viheti a Biocom hírét az országba

Nekem, Nekünk, Mindenkinek…
Sáfrány Lívia hálózatvezető beszélt arról, hogy mit jelent számára a rendszer, hogy élte-éli meg az épülés fázisait, mit kapott a hálózattól, mennyire volt nehéz idáig elérnie, hogy milyen a Biocomos élet egy hálózatvezető szemével.

Sáfrány Lívia hálózatvezető

Családi szövetségben építkeznek
A blokk másik szereplője Szik Roland hálózatvezető volt, aki szintén családi szövetségben építi a hálózatot feleségével, Melindával együtt. Roland mesélt az előző munkájáról, hogy indultak el párjával a Biocomos úton, hogy sikerült lecserélnie az előző vállalkozását a mostani közös, Biocomos életükre.

Szik Roland hálózatvezető, aki a vállalkozói létből csöppent a Biocom világába

Vezetői cél: emelni az emberek életszínvonalát
A „Mit kaptunk?” blokkban a nap utolsó előtti előadója maga a főszervező, Katonáné Tóth Tímea Gyémánt Hálózatvezető volt, aki elmesélte a saját miértjét és hogyanját. Hogyan vált elkötelezett Biocomossá, hogyan költözött be a Biocom az otthonukba és foglalt el egyre nagyobb helyet az életükben? A közösség és képzés fontosságára hívta fel a figyelmet, ami egyben gyorsítópálya is minden érdeklődő számára. Timi célja emelni az emberek életének színvonalát, azaz megosztani a Biocom előnyeit mindenkivel. Azt üzeni minden új érdeklődőnek, hálózatépítőnek, hogy ne féljenek lépni, mert a vezetőjük mindig mellettük fog állni és segíteni fogja őket mindenben!

Katonáné Tóth Tímea Gyémánt Hálózatvezető

Te is várod életed legnagyobb dobását?
Ezt követően Baranyi Virág Gyémánt hálózatvezető ismertette a közeljövőben megrendezendő országos találkozókat, regionális képzéseket. A legnagyobb hangsúlyt a Budapesti Kongresszusi Központban tartandó Nemzetközi Kónya-ág Találkozó kapott, ahol óriási gondolati fordulatok következnek be azoknál, aki felismerik, hogy életük legnagyobb kalandja és kihívása előtt állnak, melyben alkalmuk nyílik egy olyan élet megalapozására, melyben központi helyet kap az elismerés, az anyagi függetlenség, a csapat adta felemelő élmények. Virágnak, ha egy szóval kellene megfogalmaznia, hogy mint jelent számára a Biocom, azt mondaná, minden elfogultság nélkül, hogy megváltás! Te is várod életed legnagyobb dobását? Váltsd meg a jegyed mihamarabb, hogy még véletlenül se maradj ki ebből az életre szóló lehetőségből!

A képen ruházat, személy, lábbelik, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető

Ez nekünk jár!
A fantasztikus nap zárásaként pedig megnézhettük ágvezetőnk, Kónya György motivációs videóját, amelyben egyszerűen, érthetően mondja el ennek a rendszernek a lényegét, mindenkinek azt üzenve, hogy vegyétek ki a részeteket a Biocomból, mert ez jár nektek!

Reméljük, mindenkinek sikerült „bemotiválódni” ezen a fantasztikus napon, köszönjük a háziasszonyok és az előadók profi részvételét. Októberben innen folytatjuk!

 

Ezeket olvastad már?