Kezdőoldal Ágak Aktív nyár, kulcsember-képzésekkel a Szabó-Gyarmati csapatban: Vecsésen és Tihanyban képezték és ismerték el a munkatársakat…

Aktív nyár, kulcsember-képzésekkel a Szabó-Gyarmati csapatban: Vecsésen és Tihanyban képezték és ismerték el a munkatársakat…

A csapat, Vecsésen


Aktívan telt a nyár Szabó-Gyarmati Csapatban – az online rendezvények mellett már az offline is megjelent. 2 Kulcsember-képzés is követte egymást, igazodva a csapathoz. Először júliusban, Vecsésen 2 napos Kulcsember-képzést tartott a házaspár, majd augusztusban követte egy 1 napos miniképzés Tihanyban. Tanulás, motiváció és csapatjáték volt a fókuszban ezen a három napon. A beszámolók egyben érkeznek a csapattól.

Természetesen a csapat tagjai is alig várták, hogy a hosszú szünet után újra találkozhassanak egymással, inspirálódjanak, tanuljanak együtt. Július 26-27-én Vecsésen szuper 2 napot tölthettünk el! A program házigazdája Farkas-Schöffer Dia EHV volt, aki életvidám hangulatával itatta át ezt a rendezvényt. Vasárnap egy kis ismerkedős bemutatkozó játékkal indult, mindenki a mögötte ülőnek a „bőrébe bújt” és miután a fontosabb dolgokat megbeszélték, bemutatták egymást.

Máté – saját gondolataink fontossága
Ezután Szabó Máté kommunikációról, szabadságérzetről, célokról, korlátozó hiedelmeinkről, és azok elengedéséről, jövőképről és passzív jövedelemről beszélt. Máté a saját gondolataiból indult ki, amikor annak idején elkezdett ezzel foglalkozni, milyen külső környezeti hatások érték, amire ma már teljesen másképp gondol. Konkrétan arra fókuszált, hogy milyen dolgok miatt félünk a hálózatépítésbe belevágni? Mennyire adunk olyan emberek (sokszor, aki közel áll hozzánk) véleményére, aki nem is érti, miről szól az egész? Az induló munkatársaknak fontos, hogy mielőbb megtapasztalják a jó oldalát az üzletnek úgy, ahogy a termékeknek is. Ezek azok, amik fontosak, így alakul ki a saját önbizalmunk.

Több évtizedes tapasztalatok átadása a Sinka házaspártól
Megtiszteltetés volt, hogy velünk töltötték felsővezetőink, a Sinka- és a Tóth-Wolford házaspár a 2 napot. Sinka Tímea és Gyula Ezüst Hálózatigazgatók a tőlük megszokott mosollyal álltak elénk, s osztották meg velünk több, mint 20 éves tapasztalatukat a hálózatépítésben. Lenyűgözték a csapatot mindazzal, amit átadtak. Az egyik legfontosabb üzenetük az volt, hogy a rendkívüli teljesítmény azon múlik, hogy az adott embercsoport mennyire tud csapatként együttműködni. Amit kulcsmondatként sokan megjegyeztek tőlük: „A sikernek nem titka van, hanem ára”.

Sinka Tímea és Sinka Gyula, Ezüst Hálózatigazgatók a Szabó házaspárral


„Mit üzennék magamnak?”
A következő blokk arról szólt, hogy „Mit üzennék magamnak?” Vagyis arról beszéltek munkatársak, hogy mit csinálnának másként, ha mostani tudásukkal, személyiségükkel indulnának a hálózatépítésben. Kulcsmondatok hangzottak el itt, úgy mint:

 • nincsenek kész mondatok,
 • higgy magadban, ez a kulcs,
 • vagy elkezdem és csinálom, vagy nem

és még sorolhatnánk.

Smaragd gondolatok: Nem kell túlbonyolítani, értsük, hogy miben vagyunk
A hétfői napot Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali, Smaragd Hálózatigazgatók nyitották meg. Erika elmondta, hogy itt a sikerhez semmi más nem kell, mint Te és a kitartásod. Nem kell túlbonyolítani, nem kell diploma hozzá – egyszerűen csak meg kell tanítani a munkatársaknak, amit te már megcsináltál. Lali tiszta szándékról, súlytalan életről, gondolataink teremtő erejéről, energiák áramlásáról beszélt, megragadva mindenki figyelmét. Legfontosabbnak azt emelte ki, hogy értsük, meg amiben vagyunk.

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali, Smaragd Hálózatigazgatók a főszervezőkkel, Timivel és Mátéval

Fiatal Tehetséget díjaztak
Már hagyománnyá válik a 2 napos képzésen, hogy aki még nem hálózatvezető, de munkája kimagasló, az külön elismerést kap. Uzonyi Bogi (Debrecen) csapata már kialakulóban van és teljes létszámmal jöttek el, hogy tanuljanak. A Fiatal Tehetség díjat példaértékű szervezési munkájáért vehette át.

Uzonyi Bogi – Fiatal Tehetség

Egy mini kulcsember-képzéssel folytattuk augusztusban
A csapatból sokan jelezték, hogy nyaralás miatt nem tudtak eljönni júliusban, de mindenképpen tanulnának, így augusztus 15-én újra találkoztunk Tihanyban. A nap házigazdája Fekete Erika hálózatvezető volt, aki a csapat egyik alapító tagja.

21 új munkatárs vett részt a miniképzésen, ezért az alapokat is érinteni kellett. A programot Timi és Máté nyitották – életmódprogram, jutalékrendszer, marketingterv, vállalkozási formák, és persze a hálózatépítésről beszéltek nekünk.

Tihanyi csapatkép

Nyári verseny a csapatban
2020-ban a Szabó-Gyarmati csapatban kimagasló eredmény született. Az április végén elkezdődött versenytréningnek és a csapat lelkesedésének köszönhető, hogy 7 nyári versenygyőztes lett, akik az alábbiak:

 1. Koncsek Gabriella
 2. Szerencsi Éva és Varga László
 3. Csepregi Anita (Szerencsi-Varga Team)
 4. Várszeginé Pálfy Marianna
 5. Dénesné Szak Andrea és Dénes Károly (Várszegi Team)
 6. Pongrácz Melinda és Szik Roland (Várszegi Team)
 7. Szabóné Gy. Tímea és Szabó Máté

A győztesek a versenyért járó elismerést a rendezvényen átvették, továbbá meghívást kaptak a cégtől egy fergeteges Lajosmizsei partyra.

Az offline rendezvények hiánya miatt további 2 kiemelkedő teljesítmény is itt került elismerésre. A csapatokban meghirdetett hálózatfejlesztési versenyt (ami szinte megegyezik a nyári versennyel) teljesítették az alábbi munkatársak:

 1. Krujber Lívia (Dénes Team)
 2. Siposné Dragos Andrea (Fekete Team)

Nyári versenygyőztesek 2020.

Néhány gyakorlati tipp és elismerések

A képzést a csapat igényéhez igazodva állítottuk össze, így néhány online marketing stratégiát és javaslatot, továbbá gyakorlati lépéseket is megosztottak azok a munkatársak, akik az elmúlt hónapokban kimagasló eredményeket tapasztaltak ezen a területen.

A jelenlevő szintlépők és hálózatvezetők elismerése is megtörtént. 6-os, azaz Társult Hálózatvezető lett Szilágyi Zoltánné. Biocomos kitűzőjét pedig

 • Reichné Szücs Andrea,
 • Szerencsi Éva és
 • Poór-Laki Klaudia kapta meg.

Elismerések

Elismerések

Vendégünk, Béres István munkamódszerei

Béres István Arany Hálózatvezető (TW-Team) előadását hallhattuk. István bemutatta, hogy mi volt az útja egy másfajta élethez, ehhez milyen munkamódszereket alkalmazott. A csapat újra gyerekként megtanult álmodni az előadása után. Mottója nagyon jól kifejezi az egyik legfontosabb miértünket: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy más álmaiért dolgozz!”

Béres István Arany HV a munkamódszerek imertetése után


Az időgazdálkodás az egyik kulcs

Várszeginé Pálffy Marianna Ezüst Hálózatvezető az időgazdálkodás témát választotta, mert ez kulcsfontosságú a hatékonyságunkban. Konkrét példákkal, ötletekkel, javaslatokkal szuper tippeket kaptunk tőle.

Várszeginé P. Mariann, Ezüst Hálózatvezető: Időgazdálkodás

A kifogásokról

Farkas-Schöffer Dia és Imre Ezüst HV páros azokról a kifogásokról tartott interaktív előadást, amiket kúrázóinktól, munkatársainktól hallhatunk, illetve hogy melyiket hogyan érdemes kezelni. És hogy miért ezt a témát választották? Ezekből tanulnak a többiek is, ha ezeket tudjuk megfelelően kezelni. A rendezvényen ezüst hálózatvezetői szintjük eléréséért is átvették az elismerést vezetőiktől.

Egy nagyon érdekes és látványos gyakorlattal készültek Farkasék: egy gyertyát gyújtottak meg és egymásnak adták tovább a lángot. Céljuk az volt, hogy rádöbbentsék a jelenlévőket arra, hogy ez az út az egyetlen, amiből rövid idő alatt rendbe tudja tenni az életét minden téren és ehhez akartak motivációt adni.

Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre az Ezüst Hálózatvezető oklevéllel és szponzoraikkal

Szabó-Gyarmati vándorkupa kiemelkedő teljesítményért
A vándorkupa átadására 3 havi teljesítmény összesített értékelését követően kerül sor a csapat hálózatvezetői közül. Szerencsi Éva vehette át kiemelkedő fejlődése elismeréseként. Éva csapatában 5 munkatárssal építi hálózatát. A nyári versenyt nemcsak ő abszolválta, hanem munkatársa, Csepregi Anita is.

Szerencsi Évához került a vándorkupa

Higgy magadban!
Zárszóként mit is mondhatnánk? Fantasztikus 3 nap volt, ami az egész csapatot feltöltötte. A 2 rendezvény hatalmas energiákat mozgatott meg, miközben rengeteget tanulhattunk ismét. S hogy hogyan foglalnám össze? Higgy magadban! És a célodban! Tarts ki az elhatározásod mellett, és minden nap tegyél valamit, hogy közelebb kerülj a célodhoz! Külön köszönjük csapatunknak, hogy ajándékkal készültek azért, mert képzést szerveztünk részükre.

„Hiszek benne, hogy az önálló munka is legfőképpen egy jó csapatban teljesedhet ki, tehát elengedhetetlen egy kellően biztató, egymást támogató és mégis ösztönzően kritikus, ugyanakkor előremutató és kreatív közeg.” (Istenes Zoltán)

Ezeket olvastad már?