Kezdőoldal Ágak Igazi csapattá vált az Ujvári Team az első önálló, kétnapos képzésükön

Igazi csapattá vált az Ujvári Team az első önálló, kétnapos képzésükön


Csodás két nap van az Ujvári Team tagjai mögött – ez az összegző, érzelmet sem nélkülöző megállapítása a csapat alkalmi krónikásának, Békefi Emesének. A soproni hálózatvezető nehezen találja a szavakat, amikkel tökéletesen le tudná írni azokat az érzéseket, amik benne kavarognak. Nincs ezzel egyedül az Ujvári Zsuzsiék által vezetett hálózat egyik oszlopos tagja az október elején, Ráckevén tartott kétnapos vezetői után. Viszont neki ez (is) a feladata volt, amit rengeteg kép felhasználásával szépen megoldott. Nem csoda, hiszen tartalmas volt a tréning!

Békefi Emese soproni hálózatvezető itt a színpadon, de a beszámoló is az ő nevéhez fűződik

Egy kis ajándék a munkatársaknak…

Tökéletes szervezés, változatos program
Több szempontból is kiemelkedő volt ez a két nap. Szponzoraim és egyben vezetőim, az Ujvári házaspár a tőlük megszokott lelkesedéssel és maximalizmussal szervezték meg a képzést. Ők is debütáltak, hiszen ezzel a rendezvénnyel jött létre az első önálló kétnapos képzésük azon csapattagoknak, akik nem a nagy ágaik egyikében vannak (például a Tóth-Wolford-ágon, vagy a Hermann-ágon). Érződött a rutin, hiszen profin, gördülékenyen és változatosan összerakott előadások vártak minket, tökéletesen leszervezve minden a legapróbb részletekig.

Ujvári Zsuzsi és Norbi, az ágvezetők – a boldogság szinte sugárzik a szemükből!

Vendégek az ágból, a szomszédból

A programot végül megfűszerezte, hogy szintén itt és ekkor szerveztek csapatuknak képzést a Sinka-ág Gyémánt Hálózatvezető anya-fia párosa, Hliva Ildikó és Kerekes Balázs is. Ennek a véletlennek hála, az Ujvári házaspár is szerepelt náluk vendégelőadóként, Ildikó és Balázs pedig minket tiszteltek meg saját tanításaikkal. Mindezt persze a tőlük megszokott laza, mosolygós, lehengerlő stílusban.

Hliva Ildikó és Kerekes Balázs, fantasztikus előadásuk után

Feszültséget oldó bemutatkozás

A megérkezésünk napján mindenkin érződött még egy kis izgalom, de ahogy telt az idő, érezhetően megnyugodott mindenki. Bemutatkozással kezdtük az első napot, majd a mi csodás vezetőink vették át a szót. Ujvári Zsuzsi és Norbi, ahogy már megszokhattuk tőlük, lazán, mosolygósan vezényelték le az első blokkot, ami tökéletesen érzékeltette velünk, hogy a legjobb helyen vagyunk és ízelítőt kaptunk abból is, hogy mi vár még ránk a 2 nap hátralévő részében.

Tasnádi házaspár, a „nagyszülők”

Egy finom ebéd és egy kis szusszanás után a „nagyszüleink”, Zsuzsi és Norbi szponzorai, a jelenleg Ezüst Hálózatigazgató szinten lévő Tasnádi házaspár „vett minket kezelésbe”. Saját történetükön és tapasztalataikon keresztül is rengeteg olyan impulzust adtak, ami biztos vagyok benne, hogy sokunknak felnyitotta a szemét. Tágra nyílt szemekkel hallgattuk Mónikát és Zsoltit, nekem még a jegyzetelés is nehezen ment, annyira ittam a szavaikat. Újabb megerősítés!

Mónika és Zsolti hatalmas erőt adtak a csapatnak

Csapatszellem erősítése

A délután második fele már a pihenésről szólt. Elfoglaltuk a szobákat és sokan kihasználtuk a wellness részleget is. A csapatos lazulást a vacsora követte, majd ismét összegyűltünk a konferenciateremben, ahol szuper játékokban vettünk részt. Ezt a pár órát maximálisan a nevetés, a jókedv, a zene, a csapatszellem erősítése és az összekovácsolódás jellemezte. Imádtam.

Sikertörténetek, érzelmekkel

Saját véleményem szerint az első nap tanításokban volt gazdag, a másodikon inkább az érzelmeké volt a főszerep. Az Ujvári csapat hálózatvezetőiként kaptunk felkérést, hogy saját történetünkön keresztül is meséljünk az újonnan csatlakozóknak. Megható pillanatok voltak ezek. A csapatomat itt egy magamban képviseltem, ami sokszor el is gyengített, de legközelebb már biztosan állíthatom, hogy nem egyedül fogok jönni!

Hogyan látták az érintettek?

A résztvevők szemszögéből is szeretnék pár sort megosztani veletek, hiszen ők is leírták saját szavaikkal, hogy nekik mit adott az együtt töltött idő.

Csík Mária, hálózatvezető: Ragályos lelkesedés

Az Ujvári Csapat első kétnapos képzését nagy izgalommal vártam, hiszen csapattal mentem. Vezetőink lelkesedése szinte azonnal ránk ragadt és magával ragadott minket 48 órán át… Most már a csapatom minden tagja tudja és érti is, miért fontosak a képzések, mivel hatalmas lendülettel tértünk vissza a „Való Világba”. Már most tudjuk, hogy mi a következő januári kétnaposra minimum 11-en készülünk… Hála és köszönet vezetőinknek!

Földesné Horváth Szilvia: Nem maradt megválaszolatlan kérdés

Elképesztően tartalmas, élményekkel, tudással, fejlődési lehetőségekkel volt tele a hétvége Ráckevén. Nemcsak fantasztikus, előttünk az utat bejáró, sikerre vivő emberekkel találkozhattunk az előadók személyében, de a bennünk lévő hiányosságokat profizmussal építették fel. Úgy gondolom, mindenki feltöltekezett, nem maradt bennünk megválaszolatlan kérdés, és célokkal jöhettünk haza. Házigazdáink, a csodálatos Ujvári házaspár tökéletesen megszervezett, ránk figyelő, értünk dolgozó, hiánytalan, profizmussal felépített hétvégét szervezett a csapatának. Hiszem, hogy ennek gyümölcse hamarosan be is érik.

Dohorák Edit hálózatvezető: Még sokszor át szeretném élni

Számomra ez a mostani képzés háromszorosan volt különleges. Mivel az első Ujvári-féle volt, teljesen tudtam vele azonosulni, sok új csapattárssal ismerkedtem meg személyesen. Most első alkalommal, csapattal érkeztem, fantasztikus érzés volt ott látni őket, hozzájuk is beszélni. Majd megélni az ő érzelmi hullámaikat is, melyet a csapat és a vezetőink váltottak ki mindannyiunkból. Csodás előadókat hallottunk, akiktől rengeteget kaptunk emberileg és szakmailag is. Érzelmi hullámvasúton ültünk, mely egyre magasabbra vitt minket. Még sokszor át szeretném élni.

Gálfy Molnár Ágnes: Mintha egy más világon jártam volna

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy mit is kaptam a ráckevei képzéstől. Mivel az első élő Biocomos képzésen vettem részt, nagyon izgatottan vártam és maximálisan pozitívan értékelem. Nagyon precíz szervezés volt a vezetőinktől. Rengeteg energiát, erőt, löketet kaptam, sok hasznos bevált tapasztalatokat hallottam, útmutatást a sikerhez és egy olyan csapattal találkoztam, akik közt úgy éreztem magam, mintha 120 éve ismernénk már egymást, közvetlenség és szeretet sugárzik mindenkiből. A két napot úgy éltem meg, mintha valami más világon jártam volna. Nagyon jól éreztem magamat.

Horváth Kriszta: Sok mindenre felhívta a figyelmemet

Nincs hatalmasabb erő, mint a tudás, ezzel az ember legyőzhetetlené válik. A ráckevei képzés sok mindenre felhívta a figyelmemet, amit próbálok a napi életben beiktatni. Hazaérkezéskor még mindig az ottani gondolatok kavarogtak bennem, szuper volt a csapat tele élményekkel, kacagással…

Boros Szilvia, Ezüst Hálózatvezető: Új lendületet kaptunk


Nagyon sokat tanultunk, az előadók fantasztikusak voltak. Gondolatébresztő, motiváló, lelkesítő előadásokat hallottunk, és új lendületet kaptunk! Zsuzsi és Norbi mindent megtettek, hogy mindenki nagyon jól érezze magát! Köszönöm Nektek!

Tóthné Juhász Marianna (Maya), hálózatvezető: Alázatos tanítással töltődtünk

Mit lehet mondani két olyan nap után, ahol együtt sírtunk és nevettünk, meg sírva nevettünk? Emberek, akik idegenek, de egyszer csak a közös cél miatt már barátok. Érzések, mert amit hallassz, az jóleső borzongással Te magad vagy. Vezetőink nagysága: alázatos tanítása. Mit is mondhatnék?

Patakiné Molnár Zsuzsanna (Molly), hálózatvezető: Jöttek a felismerések

A ráckevei két nap teljes feltöltődést és új lendületet adott. Az előadók fantasztikusak voltak, nagyon sok új ötletet kaptam, amit a mindennapokba be tudok illeszteni. A tanulás mellett nagyon sok érzelmet megélhettünk vagy, mert azonosultunk egy megélt sztorival, vagy mert igencsak jött a felismerés, hol van még változtatni való az üzletben, vagy az életünkben is. Várom a következő képzést.

Nyakas Anita, hálózatvezető: Képzés és kikapcsolódás volt egyben

Hatalmas hála és szeretet van a szívemben, különösen a vezetőink felé, hogy lehetőséget teremtettek arra, hogy részt vehessünk a csapatommal egy ilyen szuper eseményen, ami képzés és kikapcsolódás volt számunkra egyben. Sokat tanultunk és jókat szórakoztunk, csupaszív emberekkel. Óriási érzés volt átölelni azokat az embereket, akikkel nap, mint nap együtt tanultunk online képzéseken, de még csak most találkozhattunk először. Az Ujvári csapat fantasztikus emberekből áll! Szeptemberben sikerült HV szintre minősülnöm és felemelő érzés volt, hogy itt kaphattam meg vezetőimtől az elismerést. Különösen jóleső érzés volt, hogy az első kétnapos képzésen előadhattam, ahol a saját történetemet, utamat, érzéseimet, illetve a csapatommal közös terveinket mondhattam el… Ezúton is köszönöm Zsuzsinak és Norbinak a bizalmat. Büszke vagyok a csapatomra, hogy eljöttek velem ők is, hiszen 2 munkatársam is jelen volt és még csak győzködni sem kellett őket, hiszen mindannyian alig vártuk ezt a két napot. Köszönöm nekik, hogy ők is meséltek kicsit magukról, ezért is sikerült az a 30 perc érzésekben gazdagra. Ez a két nap úgy érzem, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy még inkább egy egységgé kovácsolódjon a csapatunk. Nem kérdés számunkra, hogy a következő képzésen is ott leszünk. Aki pedig még nem tudott eljönni, mindenképpen jöjjön el, hogy megtapasztalhassa azt az érzést, hogy akár kezdő munkatársként is ugyanolyan kitűntetett figyelemben részesül, mint aki már vezetővé vált. Mostanáig az édesanyámon kívül nem volt senki, akire ennyire felnéztem volna, mint az én fantasztikus vezetőmre, szponzoromra, Ujvári Zsuzsira.

Mestellér Kitty: Csodálatos felismerések

Csodálatos felismerés, hogy mindegyik felső vezető sikere mögött ugyanolyan rögös út áll, mint bárki másé előtt. Ők is emberek, és mi is. Ők is hibáznak, és mi is. Annyi a különbség, hogy ebben a csodálatos világban a felső vonal tájékoztatja az alsó hálózatot, hogy van ilyen. És felhívja rá a figyelmet, hogy ezt a hibát, ha nagyon nem muszáj, már ne kövessük el… Fogják a kezünket, segítenek, támogatnak, húznak. Ha mégis elakadunk, vagy hibázunk, azt nem jegyzik meg szemrehányásként, hanem velünk együtt örülnek, hogy sikerült ezt felismernünk és kijavítanunk. Megjutalmazzák a döntésünket, amivel azt választottuk, hogy nekünk jobb legyen. Teljes mértékben alárendelik magukat nekünk, hogy abban a tempóban haladhassunk, amit mi elbírunk. Nem rúgnak ki senkit, ha nem tudja tartani az ütemet. Akkor inkább elmagyarázzák még egyszer az anyagot. Melyik cégnél is működik ez így?

Győrfiné Kriván Marianna: Fantasztikus két nap volt

Fantasztikus volt ez a két nap, hiszen olyan emberekkel lehettem együtt, akiket nagyon szeretek. Fantasztikus előadásokat halhattunk! Rengeteget tanultam és rádöbbentem arra, hogy mik a hiányosságaim, mik azok, amit erősítenem kell ahhoz, hogy sikeres legyek. Egy fantasztikus csapat tagja vagyok csodás vezetőkkel és csodás emberekkel. Együtt tudunk nevetni, sírni, bolondnak lenni – és ez olyan nagyon jó!

Kuslics László (Békefi Emese párja): Szupercsapat

Szuper programok, jó emberek és érdekes előadások… Vagy inkább szuper emberek, jó előadások és érdekes programok… Vagy szuper előadások, jó programok és érdekes emberek… Vagy csak egyszerűen: az Ujvári csapat!

Békefi Emese így zárja gondolatait: Csodálatos buborék

Számomra sokáig nehézséget jelentett az élő képzéseken való részvétel, így még nagyobb volt a boldogságom, hogy éppen ezen a két napon tudtam először ott lenni. Sajnáltam volna így utólag, ha lemaradok róla, hiszen akkora feltöltődés volt lelkileg és szakmailag is, amire szerintem mindannyiunknak óriási szüksége volt. Rengeteg sírás és nevetés, hatalmas tanítások, gondolatébresztő történetek és egy olyan látásmódváltás jellemezte ezt a két napot, amit nagyon nehéz most átadni. Olyan buborékban éreztem magam, amiről azt kívántam, bárcsak sose pukkanna ki. Azok a pozitív energiák, amik itt hatványozódtak, elképesztő erővel hatottak ránk. Sajnos nincs annyi karakter, amivel ezt az érzést hitelesen át tudnánk adni… Ehhez valóban ott kell lenni, át kell élni! Mi ott leszünk – és te?

Ujvári Zsuzsi és Ujvári Norbi: Igazi csapattá váltunk!

Nehéz megfogalmazni azt az érzést, ami a készülődés előtti hónapokat jellemezte. A szívünkben együtt kavargott folyamatosan az izgalom, a hála, az öröm és a boldogság. A rendezvény megszervezése, hála Istennek nem okozott problémát, hiszen a Sinka házaspárral és a Tasnádi házaspárral már számos kétnapos képzésen vagyunk túl közösen. Ezúton is köszönjük, hogy erre is megtanítottak minket. Mégis az izgalom, hogy ez lesz nekünk az első önálló… ez volt számunkra különös érzés. Pontosan tudtuk már hónapokkal a képzés előtt, hogy mit szeretnénk átadni a csapatnak, és az sem volt kérdés, hogy az első vendégeink Mónika és Zsolti lesznek, hiszen ők azok, akiknek hatalmas hálával tartozunk.

A képzés előtti napon már elmentünk Ráckevére, hogy minden tökéletes legyen, berendeztük a termet, beállítottuk a diavetítést, a hangosítást, hogy másnap egy kifogástalan helyszínen várjuk a munkatársakat. Izgultunk, ami természetes… Viszont minden annyira gördülékenyen ment, mintha az égiek folyamatosan segítettek volna. Tökéletes volt tényleg minden. A Tasnádi házaspár teljesen elvarázsolta a munkatársakat, illetve egy véletlen folytán, amit már fentebb olvashattatok, ugyanazon a két napon volt a Hliva-Kerekes csapat képzése is, így megbeszéltük, hogy ők is átjönnek hozzánk egy blokk erejéig, és mi is őhozzájuk. Ildikó és Balázs előadása után a csapat újabb extázisba került, és csak azt láttuk az arcokon, a tekinteteken, hogy igen, erre mi is képesek vagyunk!

Azt érezzük, hogy a csapatunk itt lett valódi csapat, hiszen sokan most találkoztak élőben először, de csakugyan, mintha már 100 éve ismerték volna egymást, szinte azonnal kialakult az összhang és a harmónia. Tudjuk, hogy sikerült azt és úgy átadni a csapatnak, amit terveztünk, és elmondhatatlan, hogy mi mit kaptunk… Egy olyan csapatunk van, akikre folyamatosan számíthatunk, egytől-egyig mindenki rendkívüli személyiség, de ami közös, hogy mindenkiben ott van az alázat, a segítőkészség, a gondoskodás, a kitartás és az akarat. Az előadások, melyeket a hálózatvezetők tartottak, mind-mind hihetetlenül átjöttek, és őszintén szólva egyiknél sem maradt a szemünk szárazon, csodálattal hallgattuk Őket. És igen, az érzés, hogy kevés volt, még maradjunk… ez mindenkiben megfogalmazódott, mert nagyon-nagyon jó Veletek együtt lenni. Köszönjük, hogy Vagytok nekünk, és izgatottan várjuk a következőt!

A két nap végén a csapat meglepte Zsuzsit és Norbit…

Egy igazán ötletes ajándék Norbinak…

 

Ezeket olvastad már?