Kezdőoldal Ágak „Ez most igazán megmozdított valamit belül” – ismét fergeteges kétnapos képzést tartottak a Tasnádi-ágon

„Ez most igazán megmozdított valamit belül” – ismét fergeteges kétnapos képzést tartottak a Tasnádi-ágon

A Tasnádi-ág tagjai azt kapták a képzéstől, amit vártak, kiváló helyszínen

Ahogyan tavaly, idén is fantasztikus kétnapos képzéssel zárták a nyári időszakot a Tasnádi-ágon. Az egyben őszindító tréningnek a tiszaújvárosi Tisia Hotel & Spa adott helyet. Az ágvezető páros, Tasnádiné Mónika és Zsolt választása elképesztő és tökéletes volt egybehangzó vélemények szerint: gyönyörű terek, üzleties kinézet. Már ez az energiát sugárzó miliő is megadta a két napnak azt a különleges érzést, hogy a legjobb döntést hozták azzal, hogy ott vannak, és hogy egy ilyen csoda környezetben tanulhatnak. Az augusztus 28-29-i Kulcsember-képzésről a beszámolót – csakúgy, mint esztendeje – Demeter Melinda hálózatvezető készítette.

Az ágvezető házaspár, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt

Az ágvezetők a vendégelőadó párossal

Sokan kaptak mikrofont a 2 nap alatt

Töltekezni (is) érkeztünk
A képzés első blokkjában, a bemutatkozásnál véltem felfedezni, hogy sokunk szájából elhangzott az a mondat, hogy „töltekezni jöttem, mert egy negatív hullámban vagyok”. Erre majd a legvégén vissza is térnék…

A Biocom roll-up a legtökéletesebb fotózási háttér

Bizsergés, energia
Mindenki nagyon várta már ezt a két napot, mert hiányzott ez a bizsergés, amit itt kapunk. Aki járt már előzőleg kétnapos képzésen, tudta, hogy milyen energiát fog kapni, az újonnan érkezőket pedig a kíváncsiság vezérelte. Az angyalkázás személyes kedvencem, és nagyon vártam már, hogy idézeteket, motivációkat dobhassak be a kihúzott személynek, és még megleptem jó pár olyan csapattagot, akik közel állnak hozzám.

Ez egy összetartó csapat!

Pivarcsi Krisztina idézetekre épülő, gyakorlatias előadása sokat adott a csapatnak


Sikertervezés Pivarcsi Krisztinával
A vendégelőadó Pivarcsi Krisztina volt, aki a maga egyszerűségével, de annál nagyobb tudásával és céltudatosságával egy fantasztikus előadást tartott nekünk. Csillogó tekintetek szegeződtek rá. Munkamódszert tanulhattunk Krisztától, konkrét tervezést, illetve a „Siker felé tartó út 10 parancsolata” is nagyon hasznos volt. Sokaknak betaláltak a Kriszta szavai, előadása roppant különleges volt, hiszen idézetek köré építette az anyagát, ami kiváltképp tetszett mindenkinek. Nekem a kedvencem az alábbi lett: „Az értő figyelemmel tudást halmozunk fel az agyunkban, de sajátunkká az csak gondolkodás révén válik.”

Ilyen volt a hangulat

A csapatmunka fontos része volt a tréningnek

Csapatmunka
A délutáni wellness és a vacsora után következett az esti program. Mindenki izgatottan várja, mert ilyenkor vegyes csapatok születnek, és közös munka folyik. A feladat egy szépségparti vagy egy életmód est bemutatása volt. Imádtuk minden momentumát, a közös munka, közös ötletelés és a kreatív végkifejlet után jöhetett az előadás.

Komplett anyag bomlott ki a témák mentén
Másnap Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolti fantasztikus előadása után ismét egy vegyes csapatos munka volt. Minden team megkapott egy testhezálló témát, amelyből egy diasort kellett készíteni, majd a legvégén egymást követően előadhattuk. A témák, amik alapján dolgoztunk egymásra épültek, ennek tükrében egy komplett anyag született, amelyet használhatunk a munkánk során. Az előadások – elfogultság nélkül mondhatom –, profik voltak, az anyagok pedig lényegre törők. Mondhatom, mindenki szuperül érezte magát ebben a feladatban is.

A közös gondolkodás következtében egy komplett anyag alakult ki


Azt kaptam, amit vártam
Mielőtt zárnám soraimat, szeretném kifejezni a Tasnádi házaspárnak a végtelen hálámat, hogy minden alkalommal egy óriási adag szeretetet és tanítást kapunk tőlük! Hálával tartozunk nekik és köszönjük azt, amit értünk tesznek. Minden alkalommal ők azok, akik miatt azt érzem, hogy jó helyen vagyok! Számomra különleges volt a kétnapos képzés, mert egy elég nehéz időszakon mentem keresztül. De azt kaptam a tréningtől, amire a legnagyobb szükségem volt.

Zárszóként olvassátok nyitott szívvel a csapat többi tagjának sorait a kétnapos képzésről.

Fekete Zoltán: Itt önmagam lehetek
Mesélték, hogy aki részt vesz egy ilyen képzésen, abból HV lesz… Engem mégse ez fogott meg, hanem a társaság. Az eddigi életem elmúlt harminc éve egy „mókuskerék” volt, de mivel azt csináltam, az a munkám, amit szeretek, nem éreztem annak. De kicsit „beszűkültem”, nem lettek új kapcsolataim, barátaim. Most itt, a Biocomnál kinyílt a világ, és új emberekkel ismerkedhettem meg. Az tetszik a legjobban, hogy úgy fogadnak el, ahogy vagyok, nem kell megjátszani magamat, önmagam lehetek.

Kiss Krisztina: Tanulunk, fejlődünk érzelmileg is
Valódi feltöltődés volt ez a két nap! Sehol máshol ebben a rohanó világban nem találtam olyan helyet, ahol ennyi pozitív impulzus érne minket, mint a Tasnádi Team tagjai között.
Minden szebb, ha együtt csináljuk! Tanulunk, fejlődünk érzelmileg is. Köszönjük!

Ujpál Módis Anikó: Én ezt itt és most akarom csinálni
Nagyon izgultam milyen lesz, hiszen most voltam először ilyen rendezvényen. De a vártnál többet kaptam. Egy láthatatlan kéz került a vállamra, ami megerősített abban, hogy én ezt itt és most akarom csinálni. Az előadónak – és persze Zsoltiéknak is – hála fókuszba került az én szerepem ebben a rendszerben. Volt, hogy sírtam volt, hogy nevettem, de amiből a legtöbb volt: szellemi fejlődés… imádtam minden percét. Köszönöm, hogy részese lehettem.

Tanczik Henrietta: Rengeteget tanultam
Rengeteget tanultam ebben a 2 napban, amit alkalmazni is tudok. És fogok is!

Verébné Bencs Tünde: Fantasztikusan éreztem magam
Fantasztikusan éreztem magam! Örülök, hogy ehhez a családhoz tartozhatok.

Pothurszky Roland: Sok hasznos tanácsot kaptam
Nekem ez az első képzésen volt, mert én meg csak 3 hónapja vagyok a rendszerben. Nagyon jól éreztem magam. Sok hasznos tanácsot kaptam, amit tudok majd kamatoztatni az üzleti életben is. Megismerkedhettem olyan emberekkel, akik hasonló gondolkodásúak, mint én.

Tetszett, hogy itt mindenki pozitív, barátságos és nagyon segítőkész. Az angyalkazós feladat érdekes volt, de amikor megtudtam, hogy az én angyalkám a mentorom, Barna Andrea volt, kicsit meglepődtem. Mert ő tényleg egy angyal… Várom a következő kétnapos képzést, ahová tuti, hogy nem egyedül fogok menni!

Barna Andrea és Gábor: Új lendületet kaptunk
Nagyon jó volt újra a nagy csapattal együtt lenni ezen a 2 napon. Új lendületet kaptunk és viszünk a csapat többi tagjának is belőle. Roli, mint induló munkatárs kísért el minket. Nagyon jókat beszélgettünk, nevettünk, pihentünk és terveztük az elkövetkező heteket. A csapatfeladatok szuper jók voltak, mert egymás ötleteit gyúrtuk össze, amiből nagyon jó kis előadás kerekedett. Mi nagyon jól éreztük magunkat és nagyon várjuk a következőt.

Kovács Melinda: Hiszek magamban és a Biocomban
Nekem a 2 nap alatt és azóta is az van a fejemben, hogy hiszek magamban és a Biocomban. És hogy törekedjünk arra, hogy minél jobb emberekké váljunk!

Czeglédiné Sveda Ilona: Köszönet a vezetőinknek
Két és fél éve voltam először kétnapos képzésen, ami mindig egy hatalmas energiabomba!

Nagyon hálás vagyok a vezetőimnek, hogy folyamatosan azon dolgoznak, hogy nekünk jó legyen, hogy tanuljunk, fejlődjünk! Köszönöm a csapatomnak is, hogy együtt részt vehettünk ezen a csodálatos 2 napon. A hely, az előadás, a gyakorlatias munka, amit biztosítottak számunkra, leírhatatlan! Hálásan köszönöm.

Liborné Judit: Sokat tanultunk, jól éreztük magunkat
Csodás két napot töltöttünk el együtt, nekem nagyon jó érzés volt, hogy 2 munkatársam elkísért, nagyon jó érzés volt. Sokat tanultunk és nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm, hogy ott lehettem.

Papp Beáta (Betty): Fantasztikus élményekkel teli 2 nap
Fantasztikus élményekkel teli 2 napot tölthettem el nagyon kedves emberek között. A bemutatkozás nagyon jó ötlet volt, hiszen jobban megismertük egymást. Én is, aki még nem sok embert ismertem a csapatból. A feladatok nagyon felpörgettek, tetszett, hogy szinte idegen emberekkel ültem egy asztalnál, és úgy tudtunk összedolgozni igazi csapatként, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Rengeteget nevettünk együtt és kikapcsolódtunk. Az előadások pedig segítenek az élethez való hozzáállás szemléltetéséhez. Sok új információhoz jutottam, melyet alkalmazni fogok az üzletem belendítéséhez. Köszönöm szépen a lehetőséget!

Bodnár Mónika: Nagy felismerések és feltöltődés
Csodás 2 napot töltöttünk együtt a „nagy csapattal” a tiszaújvárosi hotelben a soron következő Kulcsember képzésen. Már nagyon vártam, hogy újra együtt legyünk, együtt tanuljunk, hiszen a közösség ereje építő. Nagyon sok új gondolattal, ötlettel lettem gazdagabb, sok megerősítést is kaptam a munkámmal kapcsolatban. Köszönet a vendégünknek, Pivarcsi Krisztinának a gondolatébresztő, tanulságos előadásért és ágvezetőinknek, Tasnádi Zsoltnak és Tasnádiné Szabó Mónikának, hogy folyamatosan tanítanak, inspirálnak minket. Külön örömmel és hálával tölt el, hogy a csapatomból többen velem tartottak és megtörtént náluk is a „nagy felismerés”. Teljesen feltöltődve tértünk haza! Várom az újabb találkozást!

Kovács Dóra: Lendület és hit
Ez a két nap nekem lendületet adott és hitet. Öröm volt látni a két kollégámat, hogy végre felszabadultan ki tudják mutatni az érzéseiket. Aminek külön örülök, hogy közelebb tudtunk kerülni egymáshoz a többi csapattal is.

Tóth Anita: Teljes képet kaptunk
Köszönöm, hogy ott lehettem a Kulcsember-képzésen. Nagyon lendületes és rendkívül energikus emberektől tanulhattunk. Inspiráló két nap volt, teljes képet kaptunk arról, hogy alakítsuk a jövőnket a Biocommal.

Farkasné Rácz Erika: Nem félnem kell, hanem hinnem
Az én gondolataim cikáztak. Először is megértettem, hogy hinnem kell magamban. Továbbá: ne féljek, ha visszautasítanak, csak merjem az embereket megszólítani. Vagyis, bátrabbnak kell lennem. Másodszor: legyek látható, lássanak többet az emberek képeken, videókban, rendezvényeken… stb. Arra is rájöttem, hogy nem szabad megijednem az új feladatoktól. Nagyon tetszett mind a két feladat, amit kaptunk, pedig attól is féltem. Nagyon megfogott Zsolti mondata: ha egy emberről nem tudsz jót mondani, mondd azt, hogy egyenletesen veszi a levegőt… Nagyon megérintett az, amikor Mónika is őszintén bevallotta, hogy ő is abba akarta hagyni az egészet annak idején. Mit tanultam mindebből? Hogy ne féljek az ismeretlentől, higgyek magamban, és a kitartással életem a célom.

Kovács Erika: Hatalmas gondolatokat és őszinte megnyilvánulásokat kaptunk
Az elmúlt kétnapos rendezvényen találkozhattunk hasonló gondolkodású és célú hálózatépítőkkel, ami megerősítette a hitemet, hogy nem hagyhatom abba ezt a tevékenységet, hiszen az embereknek, akik alternatív megoldásokat keresnek a különböző problémájukra, szükségük van rám is. Mindenkinek vannak jobb és kevésbé jó életszakaszai, de mennünk kell tovább, hiszen számítanak ránk a kúrázóink, és a felső vezetőink is. Sok ki nem mondott gondolat bennem maradt, mert nem volt bátorságom felállni és kimondani azokat. Dolgoznom kell azon, hogy nyitottabb legyek, több kapcsolatot csak így tudok építeni, hiszen a hálózatépítésnek a kommunikáció az alapja. Angyalkám is rávilágított erre a hiányosságomra, de meg is erősített, hogy jó kezekben, jó helyen vagyok. Köszönöm, hogy részese lehettem a képzésnek, már várom a következőt. Minden csak az én fejlődésemet, továbblépésemet szolgálja, csak élnem kell a lehetőséggel. Hatalmas gondolatokat és őszinte megnyilvánulásokat kaptunk Mónikától és Zsoltitól, amit a mindennapi, „kinti” életben is sikeresen alkalmazni fogunk. Egy-két mondatuk máris szállóigévé vált számunkra. A képzés végére megerősödött a hitem, hogy itt a helyem, több van bennem, mint amit pillanatnyilag adok magamból. Nyitottabbá kell válnom, fel kell vállalnom magamat, hogy jobb legyen velem a világ. Köszönöm, hogy részese lehettem, hálás vagyok vezetőimnek és csoporttársaimnak a támogatásukért, biztatásukért és szeretetükért.

Mitterpach Tibor (hálózatvezető): Boldog voltam és a lelkem mosolygott
Nekem ez volt a 3. Kulcsember-képzésem, de valahogy mégis ez volt az a 2 nap, ami merőben más volt. Amit tapasztalok és átélek a Biocom / Ökonet világában, most igazán megmozdított valamit belül. Megpróbálhatom leírni az érzést, de ugyanúgy, mint ahogy a szerelmes sem tudja átadni másnak azt a boldogságot, amit belül érez, így most én is csak annyit tudok írni: boldog voltam és a lelkem mosolygott. Ez pedig azoknak az embereknek köszönhető, akik ott voltak és itt vannak ebben a világban. Ha átéled, akkor éld meg a pillanatot!

Ezeket olvastad már?