Kezdőoldal Ágak Folytatódó Felvidéki Sikertréning – ezúttal Tata volt a helyszín és Kónya György a díszvendég

Folytatódó Felvidéki Sikertréning – ezúttal Tata volt a helyszín és Kónya György a díszvendég


2019. július 6.-án  meleg nyári nap volt, melyen a beszámolót készítő Vangel Mónika hálózatvezető (sokadmagával) izgalommal telve indult el Tatára, az „aranypáros“ (Pálfi Katika és Kis Gergely, a Vass-Beta-ág szlovákiai csapatának meghatározó vezetői) legújabb Sikertréningére. Az alábbi részletek nem pusztán az újabb, sikeres rendezvényt mesélik el, hanem csipegetnek az ott elhangzott tanításokból is…

Kiből lesz jó vezető?
Izgatottságom jogos volt, hisz tudtam, hogy Kónya György Ezüst Hálózatigazgató lesz a vendég, akit én még személy szerint nem hallottam előadni. Gyönyörű szálloda adott helyet eme fontos eseménynek. Lassan megtelt a terem, és elkezdett Gyuri minket beengedni az életébe… A maga lazaságával, egyszerűségével, profizmusával. Nagyon sokat tanultam arról, hogy kiből lesz jó vezető? Hogy jó vezető lehess, jobb emberré kell válnod…!

Fel vagy rá készülve?
Én csak ittam a szavait, rengeteget tanultam tőle, és hasznosítani is fogom üzenetét, nem csak az üzleti életben. Hálás vagyok, hogy ott lehettem! És most már tudom: „A siker ahhoz érkezik, aki fel van rá készülve!!!“

A siker nem magától jön…
Állva, tapssal köszöntünk el Kónya Györgytől, és várt minket egy gasztronómiai élmény. Az ebéd után, frissen, tele hassal folytattuk a napot. Nyugodt szívvel kijelenthetem, a színvonal maradt, akkor is, amikor Kis Gergely Arany Hálózatvezetőnk tartotta meg előadását, a Biocom életmódról. Igazi üzletember, aki jövőképet mutatott nekünk, de tükröt is, hogy a siker nem jön magától!

Vágyjunk többre!
A nap végén egy kis Csillag állt elénk, Pálfi Katalin Arany Hálózatvezető, aki elmondta „mindig többre vágyjunk“, és én hiszek neki. Mert bizonyítja munkája, ötletei, a rendezvényeik Gergellyel, hogy mindig többet akarjunk, és méglesz az eredménye, jutalma! Hálás vagyok, hogy ebbe a dinamikusan fejlődő felvidéki csapatba tartozom!

 

Ezeket olvastad már?