Kezdőoldal Ágak Egészségi és üzleti tanácsok az újabb felvidéki Sikernapon

Egészségi és üzleti tanácsok az újabb felvidéki Sikernapon

Csodás őszi vasárnap volt október 13-án. Ez a megállapítás nem csupán az időjárásra vonatkozik, hanem felvidéki szemszögből a Biocomra is, hiszen sokan a kirándulás és pihenés helyett a Beta-ág Sikernapját választották. Így, bár a rendezvényt a pati wellness szállodában tartották, a medencék helyett az előadásoknak örülhettek a résztvevők a szlovákiai csapatban. Szapu Gusztáv összefoglalója következik a napról, melynek házigazdája egy fiatal, lendületes és ambícíókkal teli hölgy, Herczeg Bianka hálózatvezető volt.

 

Életmódprogram és üzlet

A részletes bevező után Kis Gergely Arany Hálózatvezető mutatta be tartalmasan a Biocom életmódprogramját és az üzleti lehetőségét, ami nem csak az új tagoknak, hanem minden régebbi tagnak is motivációként szolgál a céljaik elérésében, hogy minél magasabb szintre jussanak és minél sikeresebbek lehessenek.

Dr. Kodori Judit adott tanácsokat

Ezután következett vendégünk, dr. Kodori Judit orvos-természetgyógyász, aki immár 20 éve segít sokaknak a hálózat berkein belül visszatalálni (természetes) önmagukhoz, egészségükhöz. A doktornő nagyon fontosnak tartja a megelőzést és erre bíztatott minket az előadásában, melynek címe így hangzott: Felkészülés a télre. Előadása nagyon színvonalasan volt felépítve, amiben szó esett a tisztítókúrákról és a Reg-Enor használatáról is. Számomra a terméktanácsadás volt a legérdekesebb része az előadásnak, de persze mindenki megtalálta benne azt, ami számára hasznos, illetve tetszik.

Három motiváló történet

A 20 perces szünet után következett három nagyszerű, példaértékű hálózatvezető hölgy előadása, amiben a sikerhez vezető életútjukról meséltek.

  • Elsőként Herczeg Bianka hálózatvezető mesélte el nagyon megható történetét, hogy milyen mély nyomott hagyott benne a gyermekkora és annak nehézségei. Előadása azt sugallta, hogy erős akarattal és elhatározottsággal változtatni tudunk a jövőnkön.
  • Másodikként Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető bíztatott bennünket, hogy sosem késő változtatni életünkön és céljainkon.
  • Harmadikként Pálfi Katalin Arany Hálózatvezető mutatta meg nekünk, hogy kitartó munkával hogyan tudunk magasabb életszínvonalat elérni.

Új kézben a kupa

A vándorkupa új gazdára talált, mégpedig Czékus Mónika hálózatvezető személyében. Ő lett a legeredményesebb a felvidéki csapatban az elmúlt hónapban.

Kitűzős HV lett a fiatal pár

Nagy Richárd és párja, Herczeg Bianka nagyon rövid idő alatt lettek hálózatvezetők. Kitartó munkásságukért és talpraesettségükért (s persze azért, mert  a minősülésüket a vezetővé válást követően is tartották…) kiérdemelték a Biocomos kitűzőt, amit Pálfi Katalin és Kis Gergely Arany Hálózatvezetők adták át.

Gratula mindnekinek

Mindenkinek szívből gratulálunk, akik úgy döntöttek, hogy részt vesznek az előadáson, illetve a szintlépőknek is, természetesen. Várunk mindenkit a legközelebbi Sikernapra!

   

Ezeket olvastad már?