Kezdőoldal Ágak Kétnapos Tudatos Vezetőképző, avagy a Sinka Siker Team Ezeregy Éjszakája

Kétnapos Tudatos Vezetőképző, avagy a Sinka Siker Team Ezeregy Éjszakája

A két nap „szupercsapata”, a Sinka-Siker Team gárdája

„Egyszer volt, hol nem volt” – akár kezdhetné így is a beszámolóját az immáron törzshellyé avanzsált Mesés Shiraz Wellness és Konferencia Hotelben eltöltött kétnapos vezetőképzésről Ujháziné Nagy Zsuzsanna. A csapat gyakran krónikás szerepébe kerülő kitűzős hálózatvezetője örömmel vetette papírra gondolatait a szeptember 19-20-án tartott kulcsemberes tréningről, megosztva mindazt, amit a vezetők és az új kulcsemberek megéltek. A címválasztás is azt sugallja: mint a mesékben…

Ujháziné Nagy Zsuzsanna, azaz „NagyZsuzsi” hálózatvezető, krónikás, és az egyik példakép is egyben

Valóban mesés környezet
Egerszalók csodálatos természeti környezetében helyezkedik el a Shiraz Hotel. Nevezhetnénk egy valódi ékszerdoboznak is, de rejtelmes szobái, folyosói sokkal többről árulkodnak. Valami olyan meseszerű helyről, ahol a vágyak valósággá válnak… Az ide betérő vendégek talán Aladdin mesés szőnyegén is repülhetnének centiről centire felfedezni ezt a gyönyörű szállodát és a kényelmes, minden igényt kielégítő wellness részleget. De maradjunk a valóságnál.

Kezünkbe vesszük az életünk irányítását
Ágvezető igazgató párosunk hölgy tagja szokta mondani mindig a kétnapos találkozókról: „Sorsfordító éjszaka elevenedik meg sok ember életében a Shirazban.” Olyan képzeletbeli tündérmesék kaphatnak szárnyra és valósulhatnak meg, amiről kevés ember még álmodni sem mer. Csak mi. A bátrak. Mi, akik nagyon tudunk álmodni, mégpedig jó nagyokat! Mi, akik elébe megyünk a sorsunknak. Egészen Egerszalókig! Mi, akik kezünkbe vesszük életünk irányítását és nem bízzuk sorsunkat, életünket véletlenszerű történésekre, Aladdin mesés, ide-oda szálló szőnyegére, hogy csak úgy odareptessen minket, ahová a szél éppen fújja. Mi tudatosan tervezünk, határozzuk meg céljainkat, vágyainkat. Konkrét víziókkal rendelkezünk, és ebből építkezünk, amit kiváló vezetőink erősítenek meg csodás gondolataikkal, megélt tapasztalataikkal, amiket megosztanak velünk.

Életeket megváltoztató képzések
Olykor talán nem is kell igazi tündérmeséket olvasni ahhoz, hogy olyan gondolatok szülessenek meg bennünk, amik aztán az egész életünket képesek megváltoztatni, vagy életünk végéig kísérni. Elég eljönni egy ilyen kétnapos rendezvényre, ahol vezetőink olyan szakmai tudással, tapasztalattal és életérzéssel adják át mindazt, amit ők már évek alatt megkaptak ebben a rendszerben, hogy bennünk is új és új vágy, érzés és álom születik, éledezik és csörgedezik az ereinkben, mint az egri hegyeket átmetsző patakok ereje.

Szilágyi Szabolcs ösztönző példája
Mert az erő az egyénben és a közösségben van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint felső vezetőm, Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezető előadása, ahol a múlt fogságáról és a jelen kitörő ébredéséről beszélt nekünk. Szabolcs olyan alázattal rendelkezik, mint kevesen. Hatalmas szeretettel tud emberekhez viszonyulni, ezáltal úgy építeni hálózatát, ahol sok-sok hálás ember kapaszkodik össze általa. Soha nem adta fel a vágyait, az álmait és a hálózatépítést. Erre ösztönzött mondataival, sőt, példájával mindig erre ösztönöz bennünket.

Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezető előadása a másolható üzlet fontos pilléreiről

Ösztönző mondatok
Szabolcs gondolatai arról is szóltak, hogyan változtatta meg az életét a Biocom? Sok-sok embernek nagyon ösztönzőleg és inspirálóan hatott. Hiszem és vallom, valamint tudom, hogy ez alatt a két nap alatt sok új kulcsembernek elindított valamit a szívében. Valami olyan mesét, ami megváltoztatja az egész életét annak a személynek, aki végighallgatja.

Egy üzletasszony-édesanya meséje
A következő fejezetben, de akár írhatnám azt is, színes mesénkben – ami maga a megtestesült valóság – Szabó Anita Viktória Arany Hálózatvezető osztotta meg velünk érzéseit, tudását. S azt, hogyan képes valaki foggal-körömmel harcolni háromgyermekes anyukaként, hogy ne ragadjon be végleg abba a bizonyos kádba, ahonnan az ő személyes története kezdődött.

A kulcsemberség pontjai Szabó Anita Viktória Arany Hálózatvezető előadásában

Aranyat érő történetek
Ha kíváncsi vagy Anita történetének részleteire, azt javaslom, mindenképp vegyél részt egy kétnapos vezetőképzésen, mert ez a sztori sok-sok aranyat (arany gondolatot) megérhet neked, hogy megváltozzon az életed. Ahogyan az enyém is Anita történetével kezdődött és változott meg. Jómagam már semmiért nem cserélném le a jelenlegi „Biocomos életmódomat”, aminek köszönhetően idáig 65 kilótól és 640 centitől szabadultam meg. Egy új életet, egy új külsőt és egy új Nagy Zsuzsannát kaptam önmagamtól. Termékektől, fantasztikus emberektől, a közösségtől, a vezetőktől, a Sinka házaspártól.

A kulcs benned van
Hogy mi kell ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzon az életed? Legyél kulcsember! Legyél olyan ember, akit szívesen követnek olyan emberek, akik az életed zárt ajtajait kulcsként nyitják majd meg számodra. Legyél olyan ember, aki a Sinka házaspár példaértékű pár- és üzleti kapcsolatát büszkén tudja bemutatni egy új embernek, mert olyan értéket képviselnek mind a magánéletben, mind az üzleti életben, amit ebben az életben sok-sok embernek vagy párnak kellene követnie.

Időmenedzsment
Sinka Gyula ágvezető igazgatónk újra egy nagyon fontos és sarkalatos dolgot tanított nekünk előadásában. Beszélt az időbeosztásról, időmenedzsmentről, és egyáltalán, az idő, mint élet beosztásáról. A kulcs benned van. Ne feledd. Sok-sok kulcsember közös fejlődése építi a te személyiséged. Mert egyedül nem megy!

Sinka Gyula Ezüst Hálózatigazgató előadása az időmenedzselésről

Sinka Tímea, ágvezető párosunk hölgy tagja sokadszorra ragadott magával bennünket, lebilincselő tanító előadásaival

Tapasztalatok és érzések egyenesen Hollandiából
És mivel a Biocomon belül nincsenek határok, pár gondolatban megosztom egy külföldről érkező, elsőként résztvevő új kulcsember érzéseit a kétnapos Tudatos Vezető Képzésről, amit megélt köztünk. Szabó János Hollandiában élő és kint dolgozó magyar társunk, Varró Katalin Arany kitűzős Hálózatvezetőm kulcsembere. János először vett részt egy ilyen rendezvényen. Eddigi „átlagos” életútjában ritkán fordult elő, hogy olyan emberek társaságában töltsön időt, akik motiválják, erősítik, elfogadják és felemelik. Eddigi Biocomos életének egyik eredménye: 18 kiló súlyveszteség, és sok-sok centi mínusz. Büszkén osztotta meg velünk, hogyan érte el ezt az eredményt. Mi pedig büszkén tekintettünk rá, hogy „elsőbálozóként” bátran ragadta meg a mikrofont és mondta el tapasztalatait.

Szabó János egy igazi kulcsember, aki Hollandiából érkezett haza a képzés kedvéért

Sorsfordító napok
Elmondása szerint számára – Sinka Tímea szavaival élve – valóban sorsfordító (két) napot jelentett a rendezvény. Amiért nagyon hálás! A Gyuszi és Timi pár- és üzleti kapcsolata olyan erőt mutatott számára, amit már ott, akkor eldöntött, hogy szeretné követni. A Sinka házaspár olyan víziót, olyan életérzést ébresztettek benne, amiről hiszi és vallja, hogy elérheti. Olyan álmokat adott neki a két nap, amit minden erejével szeretne megvalósítani. Ebben az üzletben képzeli el a jövőjét és tervezi hazatérését újra magyar földre.

Valóra válhat a tündérmeséd
Mindez meg fog valósulni, hiszen a kulcs benne van! És még hol? Az álmokban, magunkban, a vezetőkben és azokban a víziókban, amit közösen építünk ezeregy éjszakán vagy azon túl is. Pont itt, a mesés Shiraz Hotelben, ahol bárki tündérmeséje valóra válhat!

Néhány gondolat a résztvevőktől:

Eszlári Beáta hálózatvezető: Sok mindent most értettem meg
Nekem nagyon nagy élmény volt ez a kétnapos rendezvény. A hely varázsa, az előadások és az a magas energiaszint, ami végigkísérte mindkét napot, bennem nagy változásokat indított meg. Közel két éve élem a Biocomos életmódot, de sok mindent most értettem meg. Azóta folyamatosan kattanásaim vannak.

Eszlári Beáta hálózatvezetőnek is nagy élmény volt a kétnapos

Szomolányi Xénia hálózatvezető: Összekötjük a kellemeset a hasznossal
Azért szeretek a Shirazba járni, mert Ausztriában másról se szól az életem, csak a munkáról. Itt mindig megkapom a jól megérdemelt kikapcsolódást, tudunk offline találkozni a Biocomos barátaimmal, munkatársakkal, vezetőimmel. Összekötjük a kellemeset a hasznossal, értékes információkat, tudást kapok tőlük, általuk. De a legjobb, hogy amíg Ausztriában a munka és időhiány miatt „szívok”…, itt megoldom vízipipával!

Szomolányi Xénia hálózatvezető számára mindez egy kis lazulás is, a mókuskerékből kilépve

Hufnágel-Vörös Andrea hálózatvezető: A befektetett idő és pénz meghozza az eredményt
Mit adott nekem a két napos képzés? Mindig megerősítést kapok, hogy jó helyen vagyok, valamint hogy soha semmilyen körülmények között se adjam fel a Biocomos életemet, munkámat. Közel 300 km utazunk alkalmanként, hogy részt vehessünk a képzéseken, mégis azt látom, hogy a befektetett idő és pénz meghozza az eredményt. Csodálatos két napot töltöttünk el, sok értékes gondolatot, tanítást hallottunk. Az a bizonyos nekem most legtöbbet jelentő egy mondat: a nehéz idők elmúlnak és két év múlva erre már senki nem fog emlékezni, és a „kitartás, a türelem, a változni tudás lesz az, ami túllendít bennünket ezen a helyzeten”. Hálás vagyok, hogy tanulhatok!

Hufnágel-Vörös Andrea hálózatvezető, és párja, Misi, aki itt döntötte el: támogatni fogja feleségét mindenben

Mrázné Oláh Mónika 4. szintű munkatárs (Németországból): Távolság nem akadály, szuper program volt
Hogy mit adott nekem a kétnapos Kulcsember-képzés a Shirazban? Németországból 1200 km-t utaztunk a képzésre, és nem bántuk meg. Fantasztikus embereket ismertünk meg, végre személyesen is. Hihetetlen pozitív hangulatban telt! Nagyon szuper előadásokat hallgathattunk. A fejlődésünk érdekében rengeteg hasznos tanáccsal látott el minket a Sinka házaspár, Szilágyi Szabolcs, Szabó Anita Viktória és még sok, tapasztalattal rendelkező vezető. Kiváló stratégiával és szakértelemmel állították össze ezt a két napot, egy újabb löketet adva a fejlődésünk útján. Hálásak vagyunk és a továbbiakban természetesen azon leszünk, hogy az itt megszerzett tudásunkat kamatoztathassuk. Tiszta szívből köszönjük az útmutatást! A távolság a célunk elérésében sem akadály!

Mrázné Oláh Mónika és a mentor, Magyariné Éliás Zsuzsanna. Az összhang tökéletes!

Ezeket olvastad már?