Kezdőoldal Ágak Hivatásból HV avatás – Pathóová Iveta Szlovákiából, a Vass-ágról

Hivatásból HV avatás – Pathóová Iveta Szlovákiából, a Vass-ágról

A hivatásának él - a Biocommal is

Segítő vagyok. Így foglalható össze két szóban Pathóová Iveta hitvallása. Az apropója pedig örvendetes: 2013 feburájától a Biocom teljes jogú hálózatvezetője a Párkányban dolgozó természetgyógyász. A Vass-ág legújabb vezetője Porubszky Attila csoportjában éri el folyamatosan a 4000 pontot, így kijelenthetjük: a szlovákiai üzlet folyamatosan terebélyesedik ezen a szálon is. A felvidéken, északi szomszédunk legdélibb városában segíti az embereket a Biocom termékekkel és lehetőséggel Iveta.

Igazi ajándék
Mint emlékszik, születésnapjára kapta „ajándékba” az üzletet. A későbbi szponzor, Porubszky Attila nem tudhatta, hogy május másodika Ivetának piros betűs ünnep, amikor tavaly felhívta, hogy mutatni szeretne neki valamit. Mégis ajándék lett a találkozásból, mert a gyakorló természetgyógyász bizalmat szavazott a termékeknek, és igent mondott a csatlakozásra. Igaz, egyelőre benne volt a gondolat: „jó-jó, mindenki a saját lovát dicséri. Lássuk, valóban mit tudnak a készítmények.”

Sikeres tesztek
A ma már új HV a saját területén „tesztelt”, ugyanis biorezonanciával is dolgozik. Attila ott hagyott pár mintát néhány termékből, olyanokból, amik egyediek, és szívesen ajánlana belőlük szinte bárkinek. Köztük volt a Cardio Health, a Circulation Flow, a Bowel Cleanser. Már az elejétől fogva azt látta, hogy nagyon sokan jól reagálnak a termékekre, így esélyt adott nekik a továbbiakban is.

Követők, követek
Így „sodródott” a vezetővé válás útján Iveta, ami persze azt jelentette, hogy egyre több elégedett kliens, majd még több rendszeres vásárló, később növekvő számú csatlakozó, aztán számos olyan munkatárs vette körül, akik szívesen ajánlják a termékeket. Mondhatni: a tanácsokat adónak lettek közvetlen tanácsadói. Ma már közel negyvenen vannak a csoportban. Ehhez azért kellett sok jó vélemény, ami hatékonyabb, mint bármilyen üzleti megkeresési forma.

Jó út a húgyútnál is
A tapasztalatok pedig gyűlnek folyamatosan. Mint állítja: sok beteg állapotában állt be kedvező irányú változás a termékek rendszeres használatával. Több esetben volt rá példa, hogy az orvos maga cserélte le a kötelező gyógyszert egy gyengébbre, vagy akár el is lehetett hagyni a „kemikáliát”. Szívesen mesél arról az esetről, amikor egy makacs húgyúti gyulladást sikerült megszüntetni nagyjából másfél hónap alatt az Urinary Tract Cleanser és az Olajfa levél kivonat együttes használatával.

Teljes test Tisztítás, Colostrum, Alga…
A nagy kedvencek a tisztításhoz, méregtelenítéshez kapcsolódnak, így egyre többen fogyasztják a TTT-t (Total Body Cleanser), és szívesen ajánlja a Reg-Enor kúrát is. Nagyon jól fogy a praxisában az MSM C-vitamin italpor és a Colostrum. Mint mondja, ezzel a kettőssel nagyon jól tudnak segíteni a náthás időszakban, hiszen a méltatlanul háttérbe szorított Colostrum kiváló immunerősítő. A C-vitaminnal együtt pedig nagyon hatásos legyengült állapotokban, vagy éppen orrüreg problémák esetén is. De nagyon népszerű a különleges összetételű Immun Supreme, azaz a Biocom algakészítménye is, érthető okokból.

Hivatástudat
Ez csupán néhány észlelet említése volt, amit kiegészít egy fontos tapasztalat: mindenkinek szüksége van a termékekre, akár magyar, akár szlovák ajkúak. Pathóova Iveta nem görcsösen áll hozzá az üzlethez. Azt vallja: immár nyolc esztendeje arra tette fel az életét, hogy segítsen az embereknek az egészségük megőrzésében, visszaszerzésében. Ebben pedig kiváló segítőtársa a Biocom termékpalettája, és az egyre bővülő munkatársai köre. Fontos számára a szakmája, aminek most már a Biocom is a része. S örül annak, hogy ennek egyre többen örülnek a környezetében is. További sok sikert kívánunk hivatása végzéséhez!

Születésnapi meglepetés után ajándék az új HV-nak: Pathóova Ivetának a szponzor, Porubszky Attila gratulál

Ezeket olvastad már?