Kezdőoldal Ágak Méltán lehet büszke magára Döring Tímea, a Kónya-ág németországi hálózatvezetője, aki először csak fogyni akart, ám online sikeres lett

Méltán lehet büszke magára Döring Tímea, a Kónya-ág németországi hálózatvezetője, aki először csak fogyni akart, ám online sikeres lett

Döring Tímea Németországban lett hálózatvezető a Kónya-ágon


Ma már furcsának tűnik, de Döring Tímea először azt hitte magáról, hogy alkalmatlan az üzletépítésre – mondta ezt ráadásul évtizedes kereskedelmi tapasztalattal… De ezért van a jó szponzor (Radányi Marcsi Ezüst HV), így a kétségek átfordultak cselekvésbe, ráadásul – a távolság miatt – az első pillanattól az online módszerek hasznáaltával. Érthető, hiszen Timi Németországban (!) építi az üzletét. Így megelőzte a vírushelyzet miatt kényszerből ránk köszöntött kort, neki addigra már gyakorlata volt a virtuális világban. Közben többszörösen is életmódot válthatott: először a Reg-Enor kúra segítségével (tapasztalatairól az I. Biocom Nemzetközi Webináron is beszámolt), s egyre inkább a munka terén is. Egy remek, nemzetközi példa következik a Kónya-ágról, Hliva Ildikó és Kerekes Balázs csapatából!

Döring Tímea sikeréhez a Reg-Enor kúra és az online munkamódszerek sikeres használata mellett nagyon kellett a szponzor, Radányi Marcsi Ezüst HV támogatása is


Az egészséget kerestem először
2017. október 9-én csatlakoztam a Biocomhoz. Több egészségügyi problémám is volt a túlsúlyom mellett. A Facebook feldobott nekem egy egészséges életmódról szóló csoportot, aminek az adminisztrátora Radányi Marcsi. Mi a közösségi médiának köszönhetjük az ismeretségünket és a barátságunkat is!

Kúra utáni élet, fájdalmak nélkül, mínusz 30 kilóval
6 hónap alatt 30 kg-tól sikerült megszabadulnom és nyomtalanul eltűntek az egyéb problémák is a teljes életmódváltással járó kúra következtében. S bár örvendetes, hogy jobb lett az emésztésem, el tudtam felejteni az ízületet, nekem a legfontosabb az volt, hogy a térdműtét is lekerült a napirendről – 30 kilóval kevesebet cipeltem magammal… 124 kg-val kezdtem a kúrám és a bal térdem a súlyomtól tönkrement. Fantasztikus dolog volt számomra újra fájdalmak nélkül élni!

Hagytam magam meggyőzni…
Üzletbe nem akartam belevágni, mert azt gondoltam, hogy nem vagyok erre alkalmas, de Marcsi meggyőzött az ellenkezőjéről. Nem bántam meg! Nagyon szeretem ezt a munkát.

Én a kúrám második hónapjában (2017. november 18.) kezdtem el építgetni a Facebook csoportom és a hálózatom is, mert meggyőztek a termékek.

Tapasztalatom nem volt, gyakorlatom igen
Ekkora már 12 kg fogytam. Így kezdődött…. Nem volt MLM-es tapasztalatom, mert soha nem foglalkoztam hálózatépitéssel. Kereskedelmi végzettségem van és több, mint 20 éves eladói gyakorlatom, talán ez adott egy kis könnyebséget a munka elején.

Az elsők között, Németországban
2019. árilisában értem el a 6. szintet és 2019. októberében kaptam meg a Biocomos kitüzőmet. Németország egyik hálózatvezetője lettem a Kónya-ágon, az elsők között. Ha visszagondolok arra, hogy honnan indultam és mennyire nem éreztem ezt a munkát az elején magaménak és mégis hova jutottam… Hát, büszke vagyok magamra.

Segítő szponzorom, Marcsi
De mindezt nem érhettem volna el, ha nincs Radányi Marcsi. Rengeteget tanultam tőle! A budapesti konferenciák után mindig felhívott és elmondta az aznap tanultakat. Így tudtam tanítani a saját munkatársaimat is. A mai napig is fogja a kezem és támogat mindenben.

Nálunk az online az alap
Én az első pillanattól online építettem a hálózatomat, és ez a mostani, online világ hatalmas segítség számunkra, akik ilyen messze élünk Budapesttöl. A munkatársaimmal együtt minden konferencián fent vagyunk.

Családi megerősítések
Nálam a családban is több pozitív tapasztalat van a termékekkel kapcsolatban. A nagyobbik lányom problémáira a Reg-Enor kúra mellett az Immun Supreme, a D3-K2-vitamin, a Colostrum, az Olajfalevél-kivonat, valamint a Grapefruitmag-kivonat volt a tökéletes válasz. A kisebbik lányomnak a Gummy Probiotikum hozott megoldást. A férjemnek a 10 napos béltisztítással és a Reg-Enor Kúrával leadott 17 kg-ot és egyébként a gerincsérve is rendben van. Mindezt részletezhetném is, de szívesen elmondom bárkinek… Így nem csoda, hogy a családom maximálisan támogat engem, ahogy a kúrámban, úgy a munkában is.

Németországban is probléma a túlsúly
Nálunk itt, Németországban a túlsúly és az ennek következtében kialakuló cukorbetegség, magas vérnyomés a fő probléma. Általában ezekkel a keresnek meg engem. Természetesen van egy-egy különleges eset. Például van egy kúrázóm, aki infarktus után váltott életmódot velem. Mára már 5-ös szintü hálózatépitő! Van olyan kúrázóm is, aki komoly kezelés után talált rám és az immunrendszerét erősitettük fel. Azt gondolom, hogy a kúrázók meg vannak elégedve, hisz egymásnak ajánlják a csoportot és engem is.

Igazi életmódváltás
Korábban napi 10-12 órát dolgoztam a saját takaritócégemben, mára a Biocomnak köszönhetően már csak napi 5-6 órát dolgozom a férjem cégében, utána a délutánom, estém a Biocomé. A takarítócégemet bezártam tavaly áprilisban, amikor megnyitottam az online vállalkozásomat. Ez az igazi életmódváltás!

Egyre nagyobb célok felé
Kis lépésekkel haladok a nagy célok felé. Elöször az ezüst hálózatvezetői címet szeretném elérni, aztán jöhet az arany és mindig feljebb és feljebb. Hisz mi, Biocomosok tudjuk, hogy a határ a csillagos ég!

Gazdagodott vele az ág
Eddig Tímea saját beszámolója, az alábbiakban pedig a szponzorok, felső vezetők teszik hozzá a magukét. Marcsi, a közvetlen segítő egy nyitott „tanítványt”, megbízható munkatársat kapott, a Hliva-Kerekes csapat pedig egy példaértékű HV-val, s általa komoly nemzetközi hálózattal gazdagodott – tágabb értelemben a Sinka-, valamint a Kónya-ágon.

Radányi Lászlóné Marcsi: Mindenkinek ilyen munkatársat kívánok!
„Timi valóban csak fogyni szeretett volna, így ismerkedtünk meg. Már a kúrája elején kiderült, hogy nagyon fegyelmezett, mindent betartott, amit mondtam neki. Természetesen első perctől felajánlottam az üzleti lehetőséget, de akkor még nem látott benne lehetőséget. Ahogy jöttek a fogyási sikerei, egyre többen kérdezték meg tőle, hogy mit csinál magával? Persze én is duruzsoltam neki, hogy vágjon bele, és elindultunk. Amikor meghozta a döntést, hogy elkezdi a csapatépítést, már könnyen ment minden. Timi nagyon jó tanuló, teljesen önállóan dolgozik, mindennek utánanéz, nagyon alapos, megbízható munkatárs. Folyamatos a kapcsolattartás átbeszéljük a terveket, a célokat, a munkamódszereket. Már nem idegenkedik a képzésektől, sőt alig várja, hogy részt vehessen a rendezvényeken, tehát ezt az akadályt is leküzdöttük, hiszen ő Németországból építi a hálózatát. Nagyon nagy céljai vannak, nagyon lelkes, pozitív személyiség mindenkinek ilyen munkatársat kívánok.  Nagyon büszke vagyok rá és tudom, hogy az elszántságával kitartásával mindent el is fog érni.”

Hliva Ildikó és Kerekes Balázs: Példaértékű kapcsolattartó
„Nagyon büszkék vagyunk rá: másodállásként foglalkozik a Biocommal, de olyan komolyan veszi, mintha ez lenne a fő-főállása. Az ő csapata a legnemzetközibb az egész nagy hálózatunkban, ennek ellenére tökéletesen megoldja velük a kapcsolattartást. Példaértékűen használja az online eszközöket. Innen már egyenes út vezet neki az ezüst hálózatvezetői szint felé!”

 

Ezeket olvastad már?