Kezdőoldal Ágak Gyógyszerészből Biocom HV lett – a nagyváradi Ferenczi Xénia a saját útját járja a Biocomban, a Komporday-ágon

Gyógyszerészből Biocom HV lett – a nagyváradi Ferenczi Xénia a saját útját járja a Biocomban, a Komporday-ágon

Egy különleges pillanat Budapesten, a nemzetközi nagyrendezvényen: Ferenczi Xénia átveszi a HV-oklevelet Kónya György ágvezetőtől. Vagy, ahogy ő látja: "csapatom elismerése".

Egy különleges pillanat Budapesten, a nemzetközi nagyrendezvényen: Ferenczi Xénia átveszi a HV-oklevelet Kónya György ágvezetőtől. Vagy, ahogy ő látja: “csapatom elismerése”.

A nagyváradi csapat egyre erősebb. A Kónya-, azon belül a Sinka-, s ha továbbmegyünk a struktúrában, a Komporday-ágnak van egy nagyon komoly csapatrész a most már Arany Hálózatvezető Hermann Judit vezetésével. Persze az ő szponzoruk sem akárki: a tavaly az Év Hálózatépítőjének választott Ujvári Zsuzsi Miskolc mellől segíti a romániai csoportot. Azt, amelynek rengeteg értékes tagja van. Például Ferenczi Xénia, a törékenynek látszó, de óriási szívvel-lélekkel megáldott (és komoly tudást felhalmozott) HV, aki már az egyik nemzetközi nagyrendezvényen is bizonyította rátermettségét, előadói képességeit. Néhány éve még az orvosságokat adta az emberek kezébe (egyre kisebb meggyőződéssel…), napjainkban pedig már (távol a meghasonlás rémétől) természetgyógyászi tanulmányokat is folytatva lett a Biocom hálózatvezetője. Eddigi útjáról szóló beszámolója tanulságos lehet mindazoknak, akik még azon gondolkodnak, merjenek-e lépni és hallgassanak-e a szívükre. Xénia kivirult, és a saját útját járva, sokaknak segítve, folyamatosan fejlődve egyre sikeresebb. Gyönyörű példa!

Gáspár Hajnalkával (jobbról), és közös példaképükkel, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatóval

Gáspár Hajnalkával (jobbról), és közös példaképükkel, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatóval

Egy vonzó példa
Hogy hogyan is találkoztam a Biocommal? 2015 nyarán barátnőm, és most már szponzorom, Gáspár Hajnalka mesélt nekem egy kúráról, amit végigcsinált, és hogy mennyire jól érzi magát tőle. Tudtam én is, hogy mennyire jót tesz a szervezetnek egy ilyen jellegű tisztítás, ezért rendeltem tőle egy csomagot magamnak és a férjemnek, Csonginak is.

Korrekt hozzáállás
Hajni mondta, hogy beregisztrál, hogy olcsóbban megkapjuk a termékeket, mire én, hogy eszébe ne jusson üzletről beszélni nekem, mert abból örök harag lesz. Tiszteletben tartotta a kérésemet.

Látom az árnyoldalakat is
Abban az időben még gyógyszerészként dolgoztam, és tudtam jól, túl jól, hogy a gyógyszereknek milyen hatásuk van valójában. Épp ezért mindig kerestem a természetes megoldást. A barátaim, ismerőseim, ha telefonáltak valamilyen betegség miatt, jobb híján a legkisebb hatásos dózis elve alapján javasoltam nekik a gyógyszereket, de nem volt nyugodt a lelkiismeretem így sem.

A grape „csodája”
Aztán jött a Grapefruitmag-kivonat. Mérföldkő volt a pályafutásomban, mert a fertőzésekhez végre tudtam javasolni antibiotikum és más gyógyszer mellett alternatívát.

Megerősítő visszajelzések
Szkeptikus ember vagyok, ha gyógyításról van szó. Pont azért, mert a patikában hetente jelentek meg az újabbnál újabb termékek, melyek csodát ígértek. Viszont a betegektől a visszajelzések nem igazolták a hatásukat. A Biocomos termékekhez is így álltam az elején. Viszont utána olvastam a hatóanyagoknak a szakirodalomban. Kerestem a legújabb kutatási eredményeket. Tesztelgettem a termékeket magunkon és az ismerősökön. És egyre csak jöttek a megerősítések, amik hatalmas sikerélményt adtak. Végre volt mihez nyúlni, amikor segítséget kértek tőlem.

A kerti-képzéssel kinyílt a világ
Közben a gyógyszerészi munkámban kezdtem egyre jobban kiégni. A gyógyszertári munka szembement minden elvemmel. Ez pedig már fizikai tünetekben is megnyilvánult. 2016 nyarán Hermann Judit, felsővezetőnk egy tábort szervezett otthon a saját házának udvarán. Melegné Liszkai Katalin, azaz Katika, a mi tündérkeresztanyánk (természetgyógyász, életmódtanácsadó, fitoterapeuta) tanított minket természetgyógyászatra, holisztikus szemléletre, numerológiára.

Léleksimogatás, támogatás
Itt tudáson túl léleksimogatást is kaptunk. Katika a hihetetlen ráérző képességével segített nekünk megtalálni az utunkat. Itt kaptam meg a támogatást, hogy végre elkezdjem azt, ami nekem elrendeltetett: az, hogy természetgyógyász legyek.

A természetgyógyászat útján
Mióta elvégeztem a gyógyszerészeti egyetemet, természetgyógyász tanfolyamokon vettem részt folyamatosan, de nem volt meg a kellő bátorságom, hogy váltsak. De ekkor fordulóponthoz érkeztem. Csongi támogatásával meghoztam a döntést: felmondtam a patikában, beiratkoztam egy magyarországi fitoterápia tanfolyamra.

Egy beindító tréning
Sőt, elmentem az első Biocomos képzésre, legfőbb munkatársammal és barátnőmmel, Bajó Zsuzsával. Az ott szerzett tudás által a következő hónapban Zsuzsa 5-ös, én pedig Hálózatvezetői szintre léptem.

Teljes szabadság
Hálózatépítőként dolgozni személyiségfejlődést jelent elsősorban. Ami a leginkább megtetszett a Biocomban, az az, hogy teljes szabadságom van. Nem húznak rám egy sablont, hogy milyen legyek. Járhatom a magam útját, a magam ütemében. Saját vállalkozásom van, anélkül hogy korlátoznának, vagy, hogy én korlátoznám a munkatársaimat.

Gazdagít a Biocom – több téren
Folyamatosan új ingerek érnek, új kihívásokkal kell szembenéznem nap, mint nap, és ez izgalmas. Rengeteg emberrel ismerkedtem meg és a személyiségük által gazdagodott az én személyiségem is. Régi kapcsolataim váltak szorosabbra: Gáspár Hajnival és Bajó Zsuzsával nagyon elmélyült a barátságunk, és ezért végtelenül hálás vagyok a Biocomnak.

Valós tudás
A képzéseken mindaz, amit tanulunk, segítségünkre van az életben is. Ezeket a dolgokat sem az iskolában, sem az egyetemen nem tanították nekünk, pedig óriási szüksége lenne mindenkinek az effajta tudásra. Kónya György, a cég egyik alapítója ékes példája annak, hogy a siker és gazdagság mellett, az ember megőrizheti egyszerűségét és emberségét.

Szeretet
Ha egy szóban kellene kifejeznem mindazt, amit a Biocom által kaptam, akkor az ez lenne: SZERETET.

Az a bizonyos sorsfordító "életmódtábor" Hermann Judit házának udvarán...

Az a bizonyos sorsfordító “életmódtábor” Hermann Judit házának udvarán…

Ferenczi Xénia a férjével, Csongorral, aki mindenben támogatja

Ferenczi Xénia a férjével, Csongorral, aki mindenben támogatja

Ferenczi Xénia (bal szélen), a nagyváradi csapat egy részével (balról a negyedik Hermann Judit, Arany HV)

Ferenczi Xénia (bal szélen), a nagyváradi csapat egy részével (balról a negyedik Hermann Judit, Arany HV)

Büszkeségével, Bajó Zsuzsával (középen, piros ruhában) egy képzésen

Büszkeségével, Bajó Zsuzsával (középen, piros ruhában) egy képzésen

Ezeket olvastad már?