Kezdőoldal Ágak Arany Hálózatvezető, a Komporday-ágról: a három gyermeket nevelő Hermann Judit a személyiségfejlődésben látja a siker okát

Arany Hálózatvezető, a Komporday-ágról: a három gyermeket nevelő Hermann Judit a személyiségfejlődésben látja a siker okát

Hermann Judit Arany Hálózatvezető, a Kónya-, Sinka-, Komporday-ágon

Hermann Judit Arany Hálózatvezető, a Kónya-, Sinka-, Komporday-ágon

Hogyan lehet megötszörözni a pontok számát mindössze négy hónap alatt? Ráadásul nem százról, hanem tízezerről indulva? Erre is választ lehet kapni az alábbi, professzionális, egyben őszinte, személyes önvallomásból. A Partiumban élő, nagyváradi Hermann Juditnak már a hálózatban való feltűnése is sokat ígért, ám későbbi szárnyalása – három kisgyermek, köztük egy pici baba mellett – egészen elképesztő! A tanulság akár az elején elvonható: szinte minden élethelyzetben lehet nagyot alkotni, ha akarunk. És elnézve az idei év folyamatait, Ujvári Zsuzsi szponzoráltja még igencsak az út elején jár a Romániában és Amerikában (!) egyaránt épülő csapatával!

Virtuális találkozás – 15 évnyi vásárlás után
2014 október végén találkoztam Ujvári Zsuzsival a világhálón. Ekkor már lelkes felhasználója voltam a biocomos termékeknek, pontosabban 15 éve használtam őket havi rendszerességgel. Sajnos, akitől vásároltam, nem ajánlotta fel soha a csatlakozás lehetőségét, így fogyasztói áron jutottam hozzá mindenhez 15 éven át! De Zsuzsi ennél leleményesebb volt. J Elmondta, hogy 25%-os kedvezménnyel kapom meg a kedvenc grapefruit cseppemet, ha megadom neki a csatlakozáshoz szükséges adataimat. Megmondom őszintén, akkor ezt még turpisságnak tartottam. Ugyan megadtam neki, de gyorsan 17 cseppet vásároltam, nehogy véletlenül egy egyszeri szerencse legyen ez a csodálatos ár…

Előítéletekkel, de tudással
Így csatlakoztam a rendszerhez. Előzményként azt is elmondanám, hogy édesapám sokat foglalkozott egy másik hálózattal, mikor én még fiatal voltam, s ebből nekem az maradt meg, hogy a network marketing arról szól, hogy más lakását kitakarítjuk a saját, jó drága termékeinkkel. J Ez nem tűnt túl szimpatikusnak, így teljes mértékben el is zárkóztam a hálózati felkérésektől – viszont ezekből az időkből fennmaradt tudás, amit apum átadott, nagyon hasznosnak bizonyult az élet minden terén. Mindig vállalj felelősséget a tetteidért, mindig törekedj jobbá válni s az őszinte, becsületes embernek nincs mitől félnie!

Jutalék, akkor még “érthetetlenül”
November elején nagy meglepetésben volt részem, ugyanis kaptam egy sms-t a Biocomtól, miszerint szeretnének nekem jutalékot adni. J Igaz, ez a jutalék 23 lej  (azaz 1580 Ft) volt, de az enyéééém…! Én kerestem, bárhogy is tettem. J Mivel ekkor már 3 éve gyesen voltam, ez nagyon lélekmelengető volt számomra.
Megkérdeztem Zsuzsit, hogy mégis mit tettem, hogy kiérdemeljem ezt a figyelmet? Így ő elmagyarázta a rendszert, de ennél jóval többet kaptam a beszélgetéseinktől – két örök, hűséges, csodálatos barátot benne és férjében, Norbiban.

Egy hónap hírei: munkatárs, 4-es szint – és a baba!
Ugyancsak 2014 novemberében ismertem meg legkitartóbb és legszebb hangú (és lelkű) munkatársamat, Schwarczkopf Enikőt, akivel Szatmáron is együttes erővel kezdtük elhinteni a Biocom életmód csodálatos részleteit. J Ebben a hónapban már egy víztisztító beruházásával 4-es karrierszintre léptem, és azt is megtudtam, hogy beköltözött Kende, a harmadik babánk a pocakomba. J

Jó példát mutatva gyorsan haladtam
Nagyon hamar sikerült haladnom a rendszerben, főleg azért, mert imádtam, amit csináltam! Végre visszakerültem az emberek közé, 3 évnyi otthonülés után egyre többet találkozhattam, beszélgethettem mindenkivel, s ez hatalmas örömmel töltött el. Egyre többen kerestek meg, hogy mit csinálok, hogy a gyerkőcök csattannak ki az egészségtől annak ellenére, hogy a nagylányom ovizik (akkor ő 3 éves volt, Zente fiam 1 éves). Nagyon szívesen elmondtam mindenkinek, s arra vagyok talán a legbüszkébb, hogy azok az emberek, akik “pályafutásom” elején csatlakoztak a programhoz, a mai napig lelkes biocomosok és boldog, egészséges  munkatársak!

Vajúdás – de nem a HV szintért…
Nagyon röviden 2015 februárjában 6-os, majd áprilisban 7-es szintre jutottam. Barátnőm, Schwarczkopf Enikő maga is elérte a 6-os szintet május végén és július 31-én, mikor épp szültem Kende babámat, még az utolsó pontokat osztogattuk vajúdás közben s hangos ujjongások közepette ő is hálózatvezetővé vált!

Judit férje, Róbert, Ujvári Zsuzsi, Hermann Judit és a gyerekek (Zatykók: az öt éves Tisza, a három éves Zente, az egy éves Kende), Ujvári Norbika (5 éves) és Zsuzsi férje, Norbi (aki éppen fényképez) – igazi családi barátokká váltak. Kirándulni is együtt járnak!

Judit férje, Róbert, Ujvári Zsuzsi, Hermann Judit és a gyerekek (Zatykók: az öt éves Tisza, a három éves Zente, az egy éves Kende), Ujvári Norbika (5 éves) és Zsuzsi férje, Norbi (aki éppen fényképez) – igazi családi barátokká váltak. Kirándulni is együtt járnak!

Babázás és hálózatosdi
Kende baba születésével egy új fejezet kezdődött az életünkben. Kicsit lelassultunk, mert én mindenképp a babával akartam lenni éjjel-nappal. Ezt kötelességemnek és jogomnak tartottam mindenek felett. J Kedves férjem, Róbert vette át nagyjából a hálózatom fenntartását, s ennek köszönhetően visszaesésről szó sem volt pontok és rendszer szempontjából – nagyon ügyesen, stabilan fenntartottuk a hálózatot Enikővel a következő egy évben.

A felső vezetés nagylelkű időbefektetése
Csodálatos barátokra, ismerősökre tettünk szert ez idő alatt is. A Sinka házaspár, Komporday Annamari, Zsuzsi és Norbi folyamatosan támogattak minket, s mivel tudták, hogy mi nem nagyon tudunk menni hozzájuk ebben az időszakban – hát jöttek ők hozzánk. J

A kicsi központjuk “tárgyalóterme”, háziinfók, megbeszélések színhelye

A kicsi központjuk “tárgyalóterme”, háziinfók, megbeszélések színhelye

Katika, a pluszmentor
Még egy nagyon fontos barátság köttetett ebben az évben – ugyanis megismertük a mi pluszmentorunkat, Melegné Liszkai Katalin természetgyógyász, fitoterapeuta és életmódtanácsadó-terapeutát, aki felvállalta, hogy kéthavonta eljön hozzánk Nagyváradra és Szatmárra nemcsak biorezonanciás méréseket végezni, de önismereti útmutatót, szakmai tanításokat megosztani velünk. Katika hamar példaképpé vált a csapat minden tagjánál és egy nagyon nagyon komoly, összetartó közösség kezdett kialakulni, ahol a tudatosság, az elfogadás, a jóra törekvés lett a mérvadó. Katika valójában önmagunknak mutatott be minket, mint idegeneket és türelemmel, szeretettel támogatott mindenkit abban, hogy találja meg és lépjen rá a neki szánt útra. Megértően fogadta el a hibáinkat, s “vasököllel” támogatott minket előre, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni magunkból.

Mert kell egy hely…
Mivel ennyire összemelegedtünk a kis társaságunkkal, 2016 májusában úgy döntöttem, hogy szükségünk lesz egy kis helyre, ahol összegyűlhetünk, beszélgethetünk, tanácskozhatunk – így kibéreltem apum régi házát az új tulajdonosaitól és megalapítottuk a kis törzshelyünket, ahol napi szinten találkoznak a csapattagok, heti egyszer képzést tartunk és bármikor igénybe veheti bárki a csapatból, ha házi infót szeretne tartani.

Hatosaink: Tóbiás Erika és Gáspár Hajnalka
Mire jött a nyár, beértek a “belső harcok”, kivirágoztak a kis lelkek, kezdtek mocorogni az emberek. Leghűségesebb munkatársaink és mély, őszinte barátaink, Tóbiás Erika és Gáspár Hajnalka megadták magukat a 6-os szintnek és ügyesen elérték azt. Két teljesen különböző élettörténet, két különböző ember, két különböző hozzáállással, s mindkettő fenomenális – s ők igazán példázzák, hogy lehetetlenek nem léteznek a világunkban, üdvözölve van minden fajta szemléletmód, sajátos stílus.

Tóbiás Erika, Hermann Judit, Gáspár Hajnalka, Schwarczkopf Enikő a nemzetközi találkozón, Budapesten

Tóbiás Erika, Hermann Judit, Gáspár Hajnalka, Schwarczkopf Enikő a nemzetközi találkozón, Budapesten

Egy igazi ajándék: a Vecsési Vezetőképző
2016 júliusában Kende betöltötte az 1 évet és ennek megkoronázásaképpen Róbert férjem egy 2 napos vecsési képzést ajándékozott nekem, hogy menjek el, lássam miről szól az, amiben benne vagyok. J Ennél csodálatosabb ajándékot nem is adhatott volna! Havi stabil 10.000 pontos hálózatvezetőként mentem el Vecsésre augusztus közepén és ott azt kaptam, amire nem számítottam: egy olyan rendszert láttam meg a Biocomban, ami számomra tökéletesnek tűnt, harmonikusnak, természetesnek. Ferenczy Lászlótól erőt kaptam az újjászületéshez, mert megértettem, hogy mennyire jó “karmája” van a Biocom rendszernek. Megértettem, hogy azáltal változik a hozzám tartozó rendszer, hogy én magam is változok, fejlődök. Ha hiba van a külvilágban, azt magamban keressem meg és oldjam meg! Ha valami nem működik, én alakítsam olyanná magam, hogy tudjam működtetni. Egyszerűen egy olyan szellemi szintű töltetet kaptam, ami csodákat művelt velem az elkövetkezendő két hónapban.

A Biocom-üzletasszony el nem vesz, csak ad!
Kónya Gyórgy hálózatigazgatónk lelkileg támogatott. A saját korlátaimra hívta fel a figyelmem és ez a találkozás teljesen átalakította bennem az üzlet fogalmát, hogy mit is jelent üzletasszonynak lenni. Ebben a rendszerben nem veszel el semmit senkitől, csak adsz! S az, hogy milyen nagy az üzleted, a vállalkozásod, azt tükrözi, hogy hány ember életére voltál pozitív hatással. Kovács Zoltán hálózatalapítóban pedig egy olyan példaképet találtam magamnak, akit érdemes követni tűzön-vízen át. Egy elkötelezett, szeretetteljes, hű családapa, úgy a Biocom szempontjából, mint magánéletében. Kiváltság az ő cégével dolgozni.

Új, sokszorozó hitrendszer
Összegzésképp a vecsési vezetőképző számomra az áttörést jelentette. Megtámogatott minden (testi, lelki, szellemi) síkon, és talán soha nem fogom tudni kifejezni hálámat az ott kapott ajándékokért. Viszont ez a hála meg is látszott a fejlődésemben. Az új hitem, az új személeletem az addigi havi 10.000 pontomat jócskán megsokszorozta!

Ezüst Hálózatvezetőként, Erdey Mercedessel irány Amerika!
2016 szeptemberére Ezüst Hálózatvezetővé váltam, viszont ez korántsem volt egy célbaérés. Szeptemberben ugyanis elkezdtük feszegetni az összes határt régi barátnőmmel, Erdey Mercedessel és minden korlátot átlépve átvittük a Biocom Életmódprogramot az Egyesült Államokba is! Mercedes hirtelen 4000 ponttal csatlakozott annak ellenére, hogy számtalan akadályba ütköztünk csomagok terén már az első napokban. Itt újra meg kell említsem barátnőmet, szponzoromat, “lelkemet”, Ujvári Zsuzsit, aki az ő legcsodálatosabb Norbi férjével hatalmas áldozatokat hoztak, hogy a rendszerünk működhessen. Az amerikai csomagokat fogadták, csomagolták újra, küldték ki Mercedes felé, a legjobb költségeket keresve és minden kicsi részletet kézben tartva. Hatalmas munka volt ez részükről, de persze a hála náluk sem maradt el, ugyanis nagyon megérdemelten, Zsuzsi lett a 2016-os év hálózatépítője teljes Biocom szinten és nem mellesleg bennem is egy örök és nagyon odaadó barátra találtak Norbival egyetemben. J

Óriási szeptemberi fejlődés, és: Boross Tamás is hatos lett!
Szeptemberben még gyerekkori jó barátom, Boross Tamás is felremekelte magát 6-os szintre Mercedes mellé. Erre nagyon büszke vagyok, ugyanis mind tudjuk, hogy a közvetlen környezetünk a legkeményebb dió hálózatépítés szempontjából. De Tamás szemfüles volt és élt a Biocom lehetőségével. J Tehát a szeptemberi hónap egy csoda volt… Augusztusi lefedetlen 7500 pontomhoz képest 18.500 lefedetlen ponttal zártam a hónapot, amiből 11.000 új pont volt!! Ezzel a teljesítménnyel el is vittem a Komporday kupát, ami első volt a Komporday-ágon, így dupla megtiszteltetés volt számomra. J

A novemberi hónap vége volt a 2016-os év összegzése. November végére ismét 4 hálózatvezető-jelölttel bővült a csapatunk, hisz:

  • Hamza Éva megvédte a társult hálózatvezetői szintjét,
  • régi “bajtársaink”, Tóth Boglárka és Kovács Andrea elérték a 6-os szintet
  • és a gyógyszerészből lett Biocomos Ferenczi Xénia is 6-os szintű munkatársként volt köszöntve közöttünk.
Ujvári Zsuzsi, Schwarczkopf Enikő, Hermann Judit – Enikő hálózatvezetői avatásán, 2015-ben

Ujvári Zsuzsi, Schwarczkopf Enikő, Hermann Judit – Enikő hálózatvezetői avatásán, 2015-ben

Vecsési következmény: 520%-os fejlődés!
Az én fejlődésem tehát a 2016. augusztusi vecsési képzéstől számítható, 2016 december elejével lezárulva. Ez idő alatt a csapatom a júliusi 10.000 pontos zárásról a novemberi 49.790 pontos zárásig jutott el, így a 2016-os évben 520%-os fejlődést valósított meg a Biocom rendszerben és jómagam Arany Hálózatvezetőként voltam üdvözölve!!!

Egészség, nyugalom, anyagi jólét és szabadság – 3 kicsi gyermek mellett is
Hogy mik a további terveim? Még több embernek szeretném megmutatni azt a lehetőséget, hogy hogyan tudják élni ezt az életmódprogramot. Hogyan tudnak egészséges, EGÉSZ-SÉGES életet élni testi, lelki, szellemi szinten, hogyan tudják megvalósítani terveiket egy olyan munkahely segítségével, ahol csak egyre jobbá tud válni az ember. Meg szeretném mutatni minél több embernek, hogy hogyan érjék el azt, hogy teljes családként, akár 3 kicsi gyermek mellett is egészség, nyugalom, anyagi jólét és szabadság jellemezze a mindennapjaikat.

Üzenet kezdőknek, a sikerért
S az üzenetem azok számára, akik most kezdik építeni a céljaikat:

  • Ne feledjétek, mindenki a termékek miatt csatlakozik a rendszerhez, viszont csakis a rendszert alkotó emberekért maradnak bent szerves tagként.
  • Ha hálózatot szeretnél építeni, magadon dolgozz először!
  • Legyél követhető, legyél őszinte, becsületes, élethű, vállald a hibáid, vállald a felelősséget a tetteidért s minden percben arra törekedj, hogy egyre jobbá válj, egyre jobb eredményeket hozzanak a döntéseid.
  • Ha nem épül a rendszered, jusson eszedbe, hogy esetleg te MÉG nem vagy jó helyen.
  • Dolgozz magadon, ismerd meg magad, szeresd meg magad!

S ha ez sikerül, mások is fognak szeretni és hozzád hasonlóan szeretnének élni. Az emberek mind jók. Csak meg kell találni ezt bennük!

Tisza, Judit, Zente, Róbert, Kende – a család.

Tisza, Judit, Zente, Róbert, Kende – a család.

13507192_1201837689840134_1497066795234288934_n 14731273_1136969536340754_9204622852918582892_n 15193576_1309286599113518_571949998861297241_n 15349804_1354076987949536_590116366644732627_n 15541926_1329923413716503_4937526366635475146_n

 

Ezeket olvastad már?